Jessie J: Ki nevet a végén?
2011. augusztus 15. 20:03
|
|
neekeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 125509 offline
|
amióta el kezdtem a sulit király voltam, aztán ebben az évben lankadt a teljesítményem .imádom ezt a klippet mert bátorságot adott hogy szep.1től
újra király legyek
újra király legyek
2011. augusztus 16. 09:04
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Csak Jessie J,klassz a vídeóklipje,példa képem!
2011. augusztus 17. 12:36
|
|
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline
|
pont ma reggel láttam MC-n. hát, őszintén szólva nem nagyon tetszik. az ötlet jó, de a kivitelezés kicsit gyenge lett Jessie előző klipjeihez képest. egyébként a történet és a feldolgozás is eléggé hasonlít a Porcelain Black - This Is What Rock N Roll Looks Like c. száméhoz..
2011. augusztus 18. 19:29
|
|
rock princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144578 offline
|
nekem nagyon tetszik, főleg, mert van mondanivalója. véleményem szerint azért közösítették ki, mert "más" volt, és a gyerekek kegyetlenek, nem értékelik az egyediség, aki más, vagy hangoztatja a véleményét azt kiutálják.... igazságtalan az élet, és én becsülöm Jessi-t nagyon. bár nem sok rajongója van, és még nem olyan nagy sztár, de én nagyon szeretem őt, mert mindig valós dolgokról ír, nem előre vadidegen emberek által megírt dalokat énekel.
2011. szeptember 02. 20:20
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
imádom<3 a témája tök jó, a klip nagyon tetszik, az is, hogy Jess ilyen tehetséges, és hogy megmondta, ő jobb.
:D
2011. szeptember 03. 14:56
még a Price tag-nél is jobb!
Eddig nem nagyon szerettem Jessie-t,de ez a szám jelenleg a kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: