Ma debütált Jessie J legújabb videoklipje, mely az iskolai elnyomásról és kiközösítésről szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessie J: Ki nevet a végén?
2011. augusztus 10. 12:39
szerintem nagyon jó a szám a klipp meg kifejezetten tetszik, manapság egyre gyakoribbak az iskolai kiközösítések, amúgy észrevettem, hogy a legtöbb nagy sztárt gúnyolták kiskorában,
2011. augusztus 10. 12:41
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Erről szól a RA legújabb klipje és dala is, csak annak a videójában sokkal több üzenet van, mint ebben a baromságban.
2011. augusztus 10. 12:42
Nekem nagyon tetszik a dal és rendkívül ötletes klipp készült hozzá.Igazi Jessie J alkotás:)
2011. augusztus 10. 12:45
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 12:41)
Erről szól a RA legújabb klipje és dala is, csak annak a videójában sokkal több üzenet van, mint ebben a baromságban.
Egyet értek veled. Nekem személy szerinte a Rise Against - Make It Stop jobban tetszik, de ez az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 12:56
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
sztem a kis fekete hajú csaj tuti nem nevet a végén mert amiket csinált tuti az igazgatóiban kötött ki 
amúgy nem rossz szám de szerintem azért érződik h még benne van kicsit Jessie-ben az az érzés h h megbántották. :/
amúgy nem rossz szám de szerintem azért érződik h még benne van kicsit Jessie-ben az az érzés h h megbántották. :/
2011. augusztus 10. 13:02
A dal nagyon tetszik,de jobb klipet vártam hozzá.
2011. augusztus 10. 13:13
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 12:41)
A Rise Against klippje és száma nekem is jobban tetszik de azért szerintem ez sem lett rossz
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.