Ma debütált Jessie J legújabb videoklipje, mely az iskolai elnyomásról és kiközösítésről szól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessie J: Ki nevet a végén?
2011. augusztus 10. 12:39
szerintem nagyon jó a szám a klipp meg kifejezetten tetszik, manapság egyre gyakoribbak az iskolai kiközösítések, amúgy észrevettem, hogy a legtöbb nagy sztárt gúnyolták kiskorában,
2011. augusztus 10. 12:41
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Erről szól a RA legújabb klipje és dala is, csak annak a videójában sokkal több üzenet van, mint ebben a baromságban.
2011. augusztus 10. 12:42
Nekem nagyon tetszik a dal és rendkívül ötletes klipp készült hozzá.Igazi Jessie J alkotás:)
2011. augusztus 10. 12:45
|
|
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2618 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 12:41)
Erről szól a RA legújabb klipje és dala is, csak annak a videójában sokkal több üzenet van, mint ebben a baromságban.
Egyet értek veled. Nekem személy szerinte a Rise Against - Make It Stop jobban tetszik, de ez az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 12:56
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
sztem a kis fekete hajú csaj tuti nem nevet a végén mert amiket csinált tuti az igazgatóiban kötött ki 
amúgy nem rossz szám de szerintem azért érződik h még benne van kicsit Jessie-ben az az érzés h h megbántották. :/
amúgy nem rossz szám de szerintem azért érződik h még benne van kicsit Jessie-ben az az érzés h h megbántották. :/
2011. augusztus 10. 13:02
A dal nagyon tetszik,de jobb klipet vártam hozzá.
2011. augusztus 10. 13:13
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 12:41)
A Rise Against klippje és száma nekem is jobban tetszik de azért szerintem ez sem lett rossz
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.