Elege lett Sam Worthingtonnak a színészkedésből, ezért néhány évre eltűnik a filmiparból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabadságra megy Sam Worthington
2011. augusztus 10. 08:44
2011. augusztus 10. 08:57
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Sam, Sam, Sam, ne tedd ezt velünk!
Pihenjen nyugodtan, elvégre megérdemli, de aztán nehogy hosszabb időre eltűnjön, mert akkor nagyon szomorú leszek
Amúgy nem is tudtam, hogy a Titánok harca második részében nem Alexa Davalos, hanem Rosamund Pike játssza Andromedát
Mindegy, mindkettőjüket szeretem
2011. augusztus 10. 10:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ha mögé nézek a dolgoknak, nem is értem, hogy miért csinálják ezt egy életen át a színészek. Pár év alatt összeszed annyi lóvét, hogy még az unokáinak sem lesz gondja belőle - én tuti nem csinálnám, hanem élném az életem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 10. 10:48
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.10. 10:44)
Ha mögé nézek a dolgoknak, nem is értem, hogy miért csinálják ezt egy életen át a színészek. Pár év alatt összeszed annyi lóvét, hogy még az unokáinak sem lesz gondja belőle - én tuti nem csinálnám, hanem élném az életem.
Szerintem elsősorban azért, mert a színészeknek rajongóik vannak, ők meg nem nagyon örülnének.
Bár, a rajongók nem szólhatnak bele egy sztár életébe. Mármint az igazi rajongók.
ophely88
2011. augusztus 10. 10:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 10:48)
Szerintem elsősorban azért, mert a színészeknek rajongóik vannak, ők meg nem nagyon örülnének.
Bár, a rajongók nem szólhatnak bele egy sztár életébe. Mármint az igazi rajongók.
Én úgy gondolom, hogy vannak színészek, akik szeretnek színészkedni, és azért. Vannak, akik a pénzért és/vagy feltűnési viszketegség miatt.
UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 10:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 10:48)
Persze, ezt én értem, de ugye a legtöbb ember nem másokért dolgozik, hanem magáért. Egyik kedvenc filmrendezőm Terrence Malick 1969 óta most forgatja a hatodik!!! filmjét és jól el van belőle. Sőt, hatalmas várakozás előzi meg minden munkáját és a legnagyobb színészek tolonganak, hogy csak egy kis nyúlfarknyi szerepet kapjanak tőle. Ez adja a minőséget. Jól kidolgozza a karaktereket, a történetet és ha kell kotlik rajta 10-15 évet is, de utána az ütni is fog. Persze egy színész esetében ez más, de négy év alatt 10 filmet forgatni meg túlzás - ez már a ló másik oldala és lefogadom, hogy a 10 filmből 6-7 valami átlagos tucatmozi.
UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 11:08
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.10. 10:57)
Persze, ezt én értem, de ugye a legtöbb ember nem másokért dolgozik, hanem magáért. Egyik kedvenc filmrendezőm Terrence Malick 1969 óta most forgatja a hatodik!!! filmjét és jól el van belőle. Sőt, hatalmas várakozás előzi meg minden munkáját és a legnagyobb színészek tolonganak, hogy csak egy kis nyúlfarknyi szerepet kapjanak tőle. Ez adja a minőséget. Jól kidolgozza a karaktereket, a történetet és ha kell kotlik rajta 10-15 évet is, de utána az ütni is fog. Persze egy színész esetében ez más, de négy év alatt 10 filmet forgatni meg túlzás - ez már a ló másik oldala és lefogadom, hogy a 10 filmből 6-7 valami átlagos tucatmozi.
Igazad van, egy filmhez idő kell, bár, ahogy ophely88 is említette : van aki egyszerűen szeret színészkedni és élvezi.
Az már más téma, hogy Sam eddig még leginkább tényleg csak ilyen tucatmozi filmekben szerepelt (Avatar, Titánok harca..)
2011. augusztus 10. 12:11
"Gyakorlatilag pénzt pisilek"
Ezen beírtam
Egyébként sajnálom, noha nem a kedvencem, de nagyon jó színész. Ideje a családdal is törődni egy kicsit. Egyébként egyetértek ToToval, nagy filmb*zi vagyok, de a 10 filmből talán négyet tudnék felsorolni. Nem azt mondom, hogy csináljanak olyan filmeket, mint az Avatar, de ha várva várt egy produkció, nem pedig besűrített három másik film közé, akkor még talán van is rá kereslet.
2011. augusztus 10. 18:01
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
Sajnálom, de a filmjei kitartanak évekig, legalábbis számomra. Nekem mindenhol tetszett a színészkedése, jó, lehet vannak unalmasabb összecsapott filmek, de az már nem az Ő dolga. Megemlíteném, hogy az szerintem nem Titánok haragja, hanem harca, legalábbis én úgy ismerem
2011. augusztus 12. 11:58
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nagyon sajnálom, mert remek színész, de igaza van, menjen csak pihenni, mi addig el leszünk az új filmjeivel! =D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.