Starity

Avenged Sevenfold

100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 18. 13:24 #1601
H_Eszti
H_Eszti
visszatérő vendég

StátuszMásik felhasználón vagyok aktív.. :) De törölni ezt nem szeretném.♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 251
Csatolások: 46
Azonosító: 156848
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.18. 00:23)
Zacky a V-t mindig smiley-vá alakítja, szerintem az a szeme akarna lenni. biggrin.gif

eddig még nem igazán vettem észre. biggrin.gif de ezen a képen most eléggé feltűnő volt. jajj, ez most annyira tetszik... laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Devil93, num1Kolosszus, a7xforever
2011. szeptember 18. 15:22 #1602
- törölt felhasználó -    
Ha már Zackynél tartunk biggrin.gif Nem tudjátok esetleg hol lehet venni Jack Daniels-es pólót? Amit Zacky-n is lehet csomószor látni? biggrin.gif
Nem internetes dolgokra gondolok, mert azt anyum nem engedi pedig ebay-en tök olcsó lenne :///
4 felhasználónak tetszik: H_Eszti, num1Kolosszus, a7xforever, Devil93
2011. szeptember 18. 15:47 #1603
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.17. 16:12)
Némmá', ki vagyunk halva, vagy mi van? o.o
Mindenesetre én hoztam egy aláírásos képet.
Jobb fölső Zacky, alatta Brian, bal lenti Johnny, fölötte Matt, és a legfölső pedig The Rev. smileeee.gif
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/17/tumblr_lo18zqdhg11qm5ckeo1_500.jpg

ÓóÓ köszii =)))
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, H_Eszti
2011. szeptember 18. 16:43 #1604
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2011.09.18. 15:22)
Ha már Zackynél tartunk biggrin.gif Nem tudjátok esetleg hol lehet venni Jack Daniels-es pólót? Amit Zacky-n is lehet csomószor látni? biggrin.gif
Nem internetes dolgokra gondolok, mert azt anyum nem engedi pedig ebay-en tök olcsó lenne :///

Fogalmam sincs. Tudtam, hogy valamelyik nap meg kellett volna állítanom azt a csávót, akit láttam a Budafoki Camponában olyan pólót viselni, de amint megláttam, majd' összeestem, aztán meg amikor hátra fordultam már nem volt sehol. dry.gif
Az eBay szép meg jó meg minden, csak éppenséggel sokszor átvághatnak, főleg ha külföldi terméket veszel...
4 felhasználónak tetszik: a7xforever, H_Eszti, Devil93, Johinna
2011. szeptember 18. 17:03 #1605
- törölt felhasználó -    
Idézet
Fogalmam sincs. Tudtam, hogy valamelyik nap meg kellett volna állítanom azt a csávót, akit láttam a Budafoki Camponában olyan pólót viselni, de amint megláttam, majd' összeestem, aztán meg amikor hátra fordultam már nem volt sehol. dry.gif
Az eBay szép meg jó meg minden, csak éppenséggel sokszor átvághatnak, főleg ha külföldi terméket veszel...

Tudom anyum is ezért nem akarja ://
Ne s mond én Balatonon láttam egy csávón akkor is már gondolkodtam rajta, hogy megkérdezem, de még sem ://
De most úgy áll a dolog, hogy egyik oszttársamnak van és lehet nekem adja biggrin.gif ha meg nem akkor max megkérdem hol vette biggrin.gifD de rem nekem adja még ha kicsit kopott is nem baj, csak legyen *.*
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, H_Eszti, Devil93, Johinna
2011. szeptember 18. 17:40 #1606
- törölt felhasználó -    
Vuhuuu!! ^^ oszttársam nekem adja ^^
megkérdeztem hol vette, azt mondta turkálóban :// szóval ezzel nem lettünk előrébb. De jövhétvégén megyek egyik haverommal egy rockboltba, ha ott van akkor szólók num1Kolosszus ^^ vagy ha bármit megtudok biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, Eperfa, H_Eszti, Devil93, Thora_90, Johinna
2011. szeptember 19. 17:28 #1607
- törölt felhasználó -    
Majd én is keresek wink.gif Ha eljutok egy rockboltba wink.gif Tervezem egyébként... hátha lesz Jack Danielses biggrin.gif
Vhol am láttam A7x-es kitűzőt, pólót meg akartam venni. Kérdezem a nőt, h van Avenged Sevenfoldos póló? Azt se tudta, kik azok ohmy.gif
Úgyhogy csináltattam ^^ De lehet, h csináltatok újat, mert ezt agyonhordtam, és a srácok kopnak le róla sad.gif
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, H_Eszti, a7xforever
2011. szeptember 19. 19:37 #1608
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.19. 17:28)
Majd én is keresek wink.gif Ha eljutok egy rockboltba wink.gif Tervezem egyébként... hátha lesz Jack Danielses biggrin.gif
Vhol am láttam A7x-es kitűzőt, pólót meg akartam venni. Kérdezem a nőt, h van Avenged Sevenfoldos póló? Azt se tudta, kik azok ohmy.gif
Úgyhogy csináltattam ^^ De lehet, h csináltatok újat, mert ezt agyonhordtam, és a srácok kopnak le róla sad.gif

Ahonnan rendeltem a telefontokomat (www.foto.hu), ott olyan pólókat készítenek, hogy nem rávasalják a mintát, hanem beleszövik.
Én is rég rendeltem volna már onnan egy A7X-eset, csak az a baj, hogy csak fehér színű pólók kaphatók, nekem meg fekete kéne. >.<

Szerk: Jó látni, hogy végre Zacky is feldugta a drágalátos arcocskáját Csiripre. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: H_Eszti, Devil93, a7xforever, Thora_90
2011. szeptember 19. 20:25 #1609
- törölt felhasználó -    
Idézet

Nekem headbenger-ből van kitűzöm igaz picike, de a DeathBat van rajta biggrin.gifD meg most csütörtökön megyek a City of Evil-ért meg az A7X-es pulcsimért, csak imádkozni tudok, hogy hideg legyen és egyből felvehessem biggrin.gif

Idézet
Szerk: Jó látni, hogy végre Zacky is feldugta a drágalátos arcocskáját Csiripre. biggrin.gif

Ezt nem értem >.<"
2 felhasználónak tetszik: Devil93, H_Eszti
2011. szeptember 19. 20:29 #1610
- törölt felhasználó -    
Ja és Thora! biggrin.gif Ha Bp-i vagy, vagy vhol a közelben laksz akkor tudok, egy boltot a Nyugati tér 5-ön ahol lehet A7X-es pólót kapni biggrin.gif én most hétvégén mentem volna, de ugrott a program szóval nem tudok többel szolgálni mint a címmel még a nevét se tudom :// csak gyakorikérdések.hu-n láttam.
2 felhasználónak tetszik: a7xforever, H_Eszti
2011. szeptember 19. 20:44 #1611
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2011.09.19. 20:25)

Ezt nem értem >.<"

Twitter. biggrin.gif Zacky végre tweetelt. smileeee.gif
Idézet
Ja és Thora! biggrin.gif Ha Bp-i vagy, vagy vhol a közelben laksz akkor tudok, egy boltot a Nyugati tér 5-ön ahol lehet A7X-es pólót kapni biggrin.gif én most hétvégén mentem volna, de ugrott a program szóval nem tudok többel szolgálni mint a címmel még a nevét se tudom :// csak gyakorikérdések.hu-n láttam.

Én történetesen pesti vagyok és egyáltalán nem is lakom messze a nyugati tértől, szóval én majd tuti lecsekkolom valamikor! (Tudom, hogy nem nekem szólt, de na.. biggrin.gif)
2011. szeptember 19. 20:47 #1612
- törölt felhasználó -    
Idézet
Twitter. biggrin.gif Zacky végre tweetelt. smilee.gif
Én pesti örténetesen pesti vagyok és egyáltalán nem is lakom messze a nyugati tértől, szóval én majd tuti lecsekkolom valamikor! (Tudom, hogy nem nekem szólt, de na.. biggrin.gif)

Jaah XD jó hát én Tweeten nem vagyok fent biggrin.gif
Igazából mindenkinek szólt, csak főleg Thora-nak lett címezve mert Ő mondta biggrin.gif
Én is mennék szívesen, de nekem nincs kivel egyedül meg nem szeretek sad.gif elveszettnek érzem magam olyankor >.<"
2011. szeptember 19. 20:50 #1613
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2011.09.19. 20:47)
Jaah XD jó hát én Tweeten nem vagyok fent biggrin.gif
Igazából mindenkinek szólt, csak főleg Thora-nak lett címezve mert Ő mondta biggrin.gif
Én is mennék szívesen, de nekem nincs kivel egyedül meg nem szeretek sad.gif elveszettnek érzem magam olyankor >.<"

Ja, hát ha csak erről van szó, akkor elmegyek veled és felvásároljuk együtt az összes A7X cuccot, minden kapható band merch-et x" D
Vagyis egész pontosan majd akkor, ha lesz pénzem rájuk. tongue.gif
2011. szeptember 19. 20:53 #1614
- törölt felhasználó -    
Idézet
Ja, hát ha csak erről van szó, akkor elmegyek veled és felvásároljuk együtt az összes A7X cuccot, minden kapható band merch-et x" D
Vagyis egész pontosan majd akkor, ha lesz pénzem rájuk. tongue.gif

Hát igen itt nekem is a pénzzel vannak gondjaim >.<" mert most ugye kapom a pulcsit a CD-t meg még sok mást is kapok ebben a hónapban és anyum mondta, hogy decemberig semmit biggrin.gifD de ettől függetlenül megkuksolni elmehetünk biggrin.gif
2011. szeptember 19. 21:05 #1615
- törölt felhasználó -    
num1Kolosszus és amúgy mit Tweetelt a mi Zackynk? biggrin.gifD
2011. szeptember 19. 21:05 #1616
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2011.09.19. 20:53)
Hát igen itt nekem is a pénzzel vannak gondjaim >.<" mert most ugye kapom a pulcsit a CD-t meg még sok mást is kapok ebben a hónapban és anyum mondta, hogy decemberig semmit biggrin.gifD de ettől függetlenül megkuksolni elmehetünk biggrin.gif

Hehe, nekem most hajvágásra kell gyűjtenem, amire titokban megyek el, mivel anyum nem engedi, hogy leborotváltassak belőle, de én meg pont lekaksizom. pardon.gif Oké, hogy csak 500Ft, de könyörgöm, az is pénz! XD
10 ezer kell a snake bites-szúrásomra, plusz kb 2 ezer egy fültágítóra (szintén édesanyukám engedélye nélkül). Ergó, karácsonyig nem tudok venni semmit. >-<"
De igen, nézelődni elmehetnénk! biggrin.gif (De most komolyan, nem is rossz ötlet!)
Na jó, ez már kicsit OFF... pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Devil93, a7xforever, H_Eszti
2011. szeptember 19. 21:09 #1617
- törölt felhasználó -    
Idézet
Hehe, nekem most hajvágásra kell gyűjtenem, amire titokban megyek el, mivel anyum nem engedi, hogy leborotváltassak belőle, de én meg pont lekaksizom. pardon.gif Oké, hogy csak 500Ft, de könyörgöm, az is pénz! XD
10 ezer kell a snake bites-szúrásomra, plusz kb 2 ezer egy fültágítóra (szintén édesanyukám engedélye nélkül). Ergó, karácsonyig nem tudok venni semmit. >-<"
De igen, nézelődni elmehetnénk! biggrin.gif (De most komolyan, nem is rossz ötlet!)
Na jó, ez már kicsit OFF... pardon.gif

Azta mennyi mindent akarsz Te és titokban biggrin.gifD Én csak az alsó ajkam jobb oldalára akarok egy kör pct biggrin.gif de azt nagyon *.*
jóóó biggrin.gif mikor? mondj egy időpontott, csak ne hétköznapot mert pénteken kívül mindig kb 3-4re érek haza suliból :// biggrin.gifD
2011. szeptember 19. 21:10 #1618
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2011.09.19. 21:09)
Azta mennyi mindent akarsz Te és titokban biggrin.gifD Én csak az alsó ajkam jobb oldalára akarok egy kör pct biggrin.gif de azt nagyon *.*
jóóó biggrin.gif mikor? mondj egy időpontott, csak ne hétköznapot mert pénteken kívül mindig kb 3-4re érek haza suliból :// biggrin.gifD

Hétvége! biggrin.gif
PM-ben beszéljük meg a részleteket. smileeee.gif
Bocs Unhap a részbeni off-olásért. smileeee.gif pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, a7xforever, H_Eszti
2011. szeptember 19. 21:12 #1619
- törölt felhasználó -    
Idézet
Hétvége! biggrin.gif
PM-ben beszéljük meg a részleteket. smilee.gif

Oookés biggrin.gifD
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever
2011. szeptember 19. 21:45 #1620
Devil93
Devil93

Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
a Nyugatinàl tényleg lehet kapni A7X-os dolgokat ? O.O nem is tudtam
köszike biggrin.gif
nem tudom meg köszöntem-e már a képet laugh.gif ìgy köszi biggrin.gif
100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.