Starity

Avenged Sevenfold

100 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 07. 21:16 #1441
- törölt felhasználó -    
Igen, olyan van. Én már több emberért is gyújtottam smileeee.gif
MEGVAN! Tanuljunk meg dobolni a tiszteletére biggrin.gif XD
Vagy olyan hangszeren játszani, amin zenélt. Én zongorázni tudok, szóval... biggrin.gif

Idézet (Eperfa @ 2011.09.07. 21:08)
Jaja biggrin.gif
Már gyertyagyújtásról is olvastam.
Valamit csak kéne ...
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, Devil93, num1Kolosszus, H_Eszti, Johinna
2011. szeptember 07. 21:38 #1442
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Hát hoppá...most hogy így mondjátok, az tényleg nem Syn laugh.gif D azért aranyos.
Revért én mindenképpen fogok gyertyát gyújtani meg imádkozni, Aaliyahért is ezt tettem cray.gif A So far away-t is mindenképpen meg fogom nézni, ez alap, mostanában párnaponta meg szoktam siratni. Úgy hiányzik... sad.gif Na meg Thora ha már így kitaláltad, én tudok zongorázni, és kb karácsonyra ezt: http://www.youtube.com/watch?v=jCSe66pWNmc meg fogom tanulni. Úgyhogy ezt el fogom játszani Rev tiszteletére, annyira gyönyörű cray.gif
A fórumra nincs ötletem, de majd csak valahogy megemlékezünk róla.
6 felhasználónak tetszik: Devil93, num1Kolosszus, UnhappyMeals, Eperfa, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 07. 21:56 #1443
Devil93
Devil93

Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
Idézet (Eperfa @ 2011.09.07. 21:08)
Jaja biggrin.gif
Már gyertyagyújtásról is olvastam.
Valamit csak kéne ...

gyertyàt én is gyújtok ùgy mint tavaly smileeee.gif és iszok 1doboz sört mert azt Rev is szereti/szerette laugh.gif (csak vicceltem) am sztem is kéne még egy egyedi megemlékezès smileeee.gif ennyit igazán megérdemel
7 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bogszics, Eperfa, a7xforever, H_Eszti, Thora_90, Johinna
2011. szeptember 07. 22:09 #1444
- törölt felhasználó -    
Idézet (Devil93 @ 2011.09.07. 21:56)
gyertyàt én is gyújtok ùgy mint tavaly smileeee.gif és iszok 1doboz sört mert azt Rev is szereti/szerette laugh.gif (csak vicceltem) am sztem is kéne még egy egyedi megemlékezès smileeee.gif ennyit igazán megérdemel

Szerintem is ki kéne találna valamit, amiről tudjuk, hogy senki másnak nem jutna eszébe. Össze kéne gyűlni és A7X-et bömböltetni (bár ezt valószínűleg jó sokan megteszik majd, szóval azért még gondolkozok). smileeee.gif
Én is valószínűleg megtanulom elzongorázni a Fiction-t vagy a So Far Away-t az ő tiszteletére. És gyertyát is mindenképpen gyújtok majd. smileeee.gif
Bogszics, nyugi, én is mostanában mindenen elsírom magam, aminek bármi köze van Jimmy-hez, még akkor is, ha az adott dolog nem is szomorú. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy Isten (?) hogy volt képes elvenni az emberiségtől egy ilyen kedves és tehetséges embert, mint amilyen ő volt. sad.gif
7 felhasználónak tetszik: Bogszics, UnhappyMeals, Devil93, Johinna, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 07. 22:19 #1445
Bogszics
Bogszics

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.07. 22:09)
Szerintem is ki kéne találna valamit, amiről tudjuk, hogy senki másnak nem jutna eszébe. Össze kéne gyűlni és A7X-et bömböltetni (bár ezt valószínűleg jó sokan megteszik majd, szóval azért még gondolkozok). smileeee.gif
Én is valószínűleg megtanulom elzongorázni a Fiction-t az ő tiszteletére. És gyertyát is mindenképpen gyújtok majd. smileeee.gif
Bogszics, nyugi, én is mostanában mindenen elsírom magam, aminek bármi köze van Jimmy-hez, még akkor is, ha az adott dolog nem is szomorú. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy Isten (?) hogy volt képes elvenni az emberiségtől egy ilyen kedves és tehetséges embert, mint amilyen ő volt. sad.gif

Amúgy ja, jó lenne összegyűlni, bár ezt nem tudom hogy tudnánk megvalósítani. Majd én is szeretnék megtanulni egy a7x dalt, jó lenne addigra, de nem hinném sad.gif Hát figyelj, én ezt csak úgy tudom felfogni, hogy ő egy angyal volt, és ezért vette ilyen korán őt magához. Tartsatok naivnak, de engem csak ez vigasztal sad.gif Sajnos mindig a legjobbak mennek el túl korán. cray.gif És a So far away-en gyakorlatilag bömbölőrohamot kapok, egyszerűen minden képkockája megindító, ahogy a kiscsávók eljátsszák a gyerek énjüket, a fájdalom az arcukon, a "sleep tight, i'm not afraid", a bevágások Jimmyről, végén az a kiborulós rész. cray.gif Na meg a gitárszóló, erre mondták azt, hogy úgy "sír" a gitár, mintha azt mondaná: " vissza akarom kapni a testvéremet" sad.gif cray.gif
7 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Devil93, UnhappyMeals, Johinna, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 07. 22:24 #1446
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.09.07. 22:19)
Amúgy ja, jó lenne összegyűlni, bár ezt nem tudom hogy tudnánk megvalósítani. Majd én is szeretnék megtanulni egy a7x dalt, jó lenne addigra, de nem hinném sad.gif Hát figyelj, én ezt csak úgy tudom felfogni, hogy ő egy angyal volt, és ezért vette ilyen korán őt magához. Tartsatok naivnak, de engem csak ez vigasztal sad.gif Sajnos mindig a legjobbak mennek el túl korán. cray.gif És a So far away-en gyakorlatilag bömbölőrohamot kapok, egyszerűen minden képkockája megindító, ahogy a kiscsávók eljátsszák a gyerek énjüket, a fájdalom az arcukon, a "sleep tight, i'm not afraid", a bevágások Jimmyről, végén az a kiborulós rész. cray.gif Na meg a gitárszóló, erre mondták azt, hogy úgy "sír" a gitár, mintha azt mondaná: " vissza akarom kapni a testvéremet" sad.gif cray.gif

Jimmy mosolya tartson minket erősen. smileeee.gif
http://kepfeltoltes.hu/110907/tumblr_lq6r69aRo31qkqlyto1_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif
7 felhasználónak tetszik: Bogszics, Devil93, UnhappyMeals, Johinna, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 07. 22:31 #1447
Bogszics
Bogszics

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.07. 22:24)
Jimmy mosolya tartson minket erősen. smileeee.gif
http://kepfeltoltes.hu/110907/tumblr_lq6r69aRo31qkqlyto1_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Istenem milyen aranyos smileeee.gif sad.gif
Bennem még ez tartja a lelket:
Idézet
Ezt a dalt mindazoknak ajánlom, akik veszítettek már el valakit. Azt fejezem ki vele, hogy nincs olyan, hogy halál. Jobb szó híján nevezhetjük átváltozásnak, de ahogy a tudósok mondják: 'Minden atom, ami egykor egy csillag részét képezte, most benned van.' A testedben. A dalban tulajdonképpen ezt fejezem ki. ... Nem számít, mi történik vagy mit gondolnak az emberek a halálról. Mind ugyanazon a helyen osztozunk.

Ez az idézet is a kedvenc rapperemtől van (Lisa Lopes, ő is korán meghalt sajnos sad.gif ), az egyik dalához fűzte hozzá. Annyira bölcs volt. Nekem nehéz így felfognom, de mindig erre gondolok, ha az elvesztett kedvenceim jutnak eszembe cray.gif
Vagy hogy kicsit felvidítson minket:

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Milyen őrült és boldog volt... sad.gif Na jó nem depizek tovább.
(amúgy ha beírom a youtube-ra, hogy Synyster Gates, elsőnek jön ki egy szóló, és már 2.nak ez _nevet.gif )
7 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Devil93, UnhappyMeals, Johinna, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 07. 23:05 #1448
- törölt felhasználó -    
*köhh* Csak úgy megjegyzem, hogy ez a legolvasottabb és a legtöbb hozzászólást tartalmazó zenetopik a Fórumon. *köhh, khm, OFF vége*
8 felhasználónak tetszik: Bogszics, Devil93, UnhappyMeals, Johinna, Eperfa, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 07. 23:09 #1449
Bogszics
Bogszics

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.07. 23:05)
*köhh* Csak úgy megjegyzem, hogy ez a legolvasottabb és a legtöbb hozzászólást tartalmazó zenetopik a Fórumon. *köhh, khm, OFF vége*

Húha, ráadásul elég rövid idő alatt mellow.gif Ennyi pardon.gif Unhap jó hogy megnyitottad a topikot... smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Devil93, num1Kolosszus, UnhappyMeals, Johinna, Eperfa, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 08. 10:09 #1450
- törölt felhasználó -    

Ezt a videót még sosem láttam bakker. biggrin.gif Hát ez behalás. Tök rendes Mattől hogy félbehagyta a számot a csaj miatt,aztán felhívta a színpadra. biggrin.gif Meg ahogy Johnny annyira röhög, hogy összeesik, egyemmeg. rohog.gif
Szerk: Találtam még egy Zacky-s képet, amin egy kisfiúval van, de nem tudom, ez kicsoda, lehet, hogy egy másik unokaöccse. biggrin.gif
Azt nem tudom, hogy a második volt-e már ide berakva, ha igen, akkor elnézést (elég rossz a memóriám).
7 felhasználónak tetszik: Bogszics, UnhappyMeals, Devil93, Johinna, a7xforever, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 08. 14:18 #1451
- törölt felhasználó -    
Idézet
Találtam még egy Zacky-s képet, amin egy kisfiúval van, de nem tudom, ez kicsoda, lehet, hogy egy másik unokaöccse. biggrin.gif
Azt nem tudom, hogy a második volt-e már ide berakva, ha igen, akkor elnézést (elég rossz a memóriám).
tumblr_lpjd0nmktO1qhh7ego2_500.jpg tumblr_lpjd0nmktO1qhh7ego3_500.jpg

Jaj a második kép nekem is meg van *.* kedvencem olyan édes a babával biggrin.gifD szerintem jó apuka lenne belőle ^^ legalább is jól áll neki a többi kép alapján is :DDD
8 felhasználónak tetszik: Bogszics, num1Kolosszus, UnhappyMeals, Devil93, a7xforever, Johinna, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 08. 15:31 #1452
Devil93
Devil93

num1Kolosszus köszi a képeket meghajolo.gif nagyon aranyos Zacky a gyerekekkel smileeee.gif rolleyes.gif a videót nemsoká megnézem blush.gif
Jaj ezt el kell mesélnem nektek bocsi előre is, ma voltam egy könyves boltban és láttam A7X-os CD-t és annyira megörültem neki, hogy leborítottam egy egész sort blush.gif rohog.gif és az a baj egy darab volt csak belőle és azt se nagyon becsüli meg a boltban senki mert elvolt törve a borítója egy picit sad.gif mad.gif
7 felhasználónak tetszik: a7xforever, UnhappyMeals, Bogszics, num1Kolosszus, Johinna, H_Eszti, Thora_90
2011. szeptember 08. 17:13 #1453
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.08. 10:09)

Ezt a videót még sosem láttam bakker. biggrin.gif Hát ez behalás. Tök rendes Mattől hogy félbehagyta a számot a csaj miatt,aztán felhívta a színpadra. biggrin.gif Meg ahogy Johnny annyira röhög, hogy összeesik, egyemmeg. rohog.gif
Szerk: Találtam még egy Zacky-s képet, amin egy kisfiúval van, de nem tudom, ez kicsoda, lehet, hogy egy másik unokaöccse. biggrin.gif

nagyon király a videó _nevet.gif Jonny hát egyem meg a szívét laugh.gif ,de aranyos volt mikor összeesett _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, H_Eszti, Devil93, Bogszics, Thora_90, Johinna
2011. szeptember 08. 17:17 #1454
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Idézet (Bogszics @ 2011.09.07. 22:19)

Milyen szépen fogalmaztál... biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, H_Eszti, Devil93, Bogszics, Thora_90, Johinna
2011. szeptember 08. 17:21 #1455
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Idézet (Devil93 @ 2011.09.08. 15:31)
num1Kolosszus köszi a képeket  meghajolo.gif nagyon aranyos Zacky a gyerekekkel smileeee.gif  rolleyes.gif  a videót nemsoká megnézem  blush.gif 
Jaj ezt el kell mesélnem nektek bocsi előre is, ma voltam egy könyves boltban és láttam A7X-os CD-t és annyira megörültem neki, hogy leborítottam egy egész sort  blush.gif  rohog.gif és az a baj egy darab volt csak belőle és azt se nagyon becsüli meg a boltban senki mert elvolt törve a borítója egy picit  sad.gif  mad.gif

Fogd fel úgy h biztos veszekedtek érte, és inkább elmentek, ami "nagyon valószínű" xD és ezért volt eltörve (:@)
Grat az akciódért biggrin.gif:D
2011. szeptember 08. 18:29 #1456
- törölt felhasználó -    
Úristen ne! Ne, ne, ne, ne, ne! Oké, előre is elnézést kérek a fanoktól de...
most tudtam meg, hogy az A7X lehet, hogy a BVB-vel és az Asking Alexandria-val fog turnézni! sad.gif Ki nem állhatom a BVB-t, és az Asking Alexandriát sem szívlelem túlságosan, nem érdemlik meg, hogy egy olyan jó bandával turnézzanak, mint az A7X!
Meg egyébként is, az Avenged fanok ízekre fogják szedni a "BVB Army-t".
Kérlek Istenem, mondd, hogy nem igaz ez a hír!!
6 felhasználónak tetszik: a7xforever, H_Eszti, Devil93, Bogszics, Thora_90, Johinna
2011. szeptember 08. 19:10 #1457
- törölt felhasználó -    
Idézet
Jaj ezt el kell mesélnem nektek bocsi előre is, ma voltam egy könyves boltban és láttam A7X-os CD-t és annyira megörültem neki, hogy leborítottam egy egész sort blush.gif rohog.gif és az a baj egy darab volt csak belőle és azt se nagyon becsüli meg a boltban senki mert elvolt törve a borítója egy picit sad.gif mad.gif

Én találtam egy boltot Headbanger ez a neve, van 2 kirendeltsége, de netről is lehet rendelni és van asszem 3 vagy 4 A7X CD én ott vettem meg a Nightmare-t meg van kitűző is és ha jól emlékszem akkor ilyen nagy zászló vagy micsudi biggrin.gifD érdemes benézni itt az oldal címe biggrin.gifD
http://www.headbanger.hu/site_hu/index.html
ott van a BELÉPÉS ikon kis kék és villog ott tudjátok megnézni a cuccokat :DDD
6 felhasználónak tetszik: a7xforever, num1Kolosszus, Devil93, Bogszics, Johinna, H_Eszti
2011. szeptember 08. 19:23 #1458
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Idézet (Eszti181 @ 2011.09.08. 19:10)
Én találtam egy boltot Headbanger ez a neve, van 2 kirendeltsége, de netről is lehet rendelni és van asszem 3 vagy 4 A7X CD én ott vettem meg a Nightmare-t meg van kitűző is és ha jól emlékszem akkor ilyen nagy zászló vagy micsudi biggrin.gifD érdemes benézni itt az oldal címe biggrin.gifD

Köszönöm a linket meghajolo.gif
És a többit is: gif-eket, képeket, videókat biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bogszics, Thora_90, Johinna
2011. szeptember 08. 19:27 #1459
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319

Hehe, nekem innen van a Slipknot-os pólóm és a System-es kitűzőm. Jó kis honlap ez, jó cuccok vannak rajta. A zászlót Én is láttam, nagyon megtetszett. De legközelebb úgyis SOAD-os zászlót veszek tongue.gif
7 felhasználónak tetszik: a7xforever, Devil93, num1Kolosszus, Bogszics, Thora_90, Johinna, H_Eszti
2011. szeptember 08. 19:43 #1460
Devil93
Devil93

ááá köszike meghajolo.gif rolleyes.gif mindjárt meg is nézem cool.gif
meghajolo.gif
Unhappymeals kis mázlista tongue.gif
Eperfa köszi laugh.gif
num1Kolosszus nem hiszem , hogy együtt turnéznának dehát ki tudja, de így talán ide is eljönnek ,meg Asking A. koncert volt már idén Bp.-en .
SZERK: áááá van kitűző biggrin.gif nekem olyan kell w00t.gif , köszi
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, Bogszics, Thora_90, H_Eszti
100 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.