Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.07. 22:09)
Szerintem is ki kéne találna valamit, amiről tudjuk, hogy senki másnak nem jutna eszébe. Össze kéne gyűlni és A7X-et bömböltetni (bár ezt valószínűleg jó sokan megteszik majd, szóval azért még gondolkozok).
Én is valószínűleg megtanulom elzongorázni a Fiction-t az ő tiszteletére. És gyertyát is mindenképpen gyújtok majd.
Bogszics, nyugi, én is mostanában mindenen elsírom magam, aminek bármi köze van Jimmy-hez, még akkor is, ha az adott dolog nem is szomorú. Egyszerűen nem vagyok képes felfogni, hogy Isten (?) hogy volt képes elvenni az emberiségtől egy ilyen kedves és tehetséges embert, mint amilyen ő volt.

Amúgy ja, jó lenne összegyűlni, bár ezt nem tudom hogy tudnánk megvalósítani. Majd én is szeretnék megtanulni egy a7x dalt, jó lenne addigra, de nem hinném

Hát figyelj, én ezt csak úgy tudom felfogni, hogy ő egy angyal volt, és ezért vette ilyen korán őt magához. Tartsatok naivnak, de engem csak ez vigasztal

Sajnos mindig a legjobbak mennek el túl korán.

És a So far away-en gyakorlatilag bömbölőrohamot kapok, egyszerűen minden képkockája megindító, ahogy a kiscsávók eljátsszák a gyerek énjüket, a fájdalom az arcukon, a "sleep tight, i'm not afraid", a bevágások Jimmyről, végén az a kiborulós rész.

Na meg a gitárszóló, erre mondták azt, hogy úgy "sír" a gitár, mintha azt mondaná: " vissza akarom kapni a testvéremet"