Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.28. 09:56)
Khm. Az előbb már majdnem lefordítottam az egész szöveget, és véletlen megnyomtam a "vissza" gombot, szóval kezdhetem elölről.
De ahogy ígértem, amint fölkeltem, ültem a géphez, szóval örüljetek.
"Szerintem [Jimmy] a szívében tudta, hogy már nem sokáig lesz köztünk. Persze az agyad sosem lenne képes felkészülni rá, hogy másnap nem ébredsz fel, de minden ember, akivel beszéltem, a legőrültebb történeteket mesélte el Jimmről, a halála előtt. Majdnem mintha tudta volna, hogy már nemsokára eltávozik.
Átjött a házamhoz egy másfél héttel a halála előtte egy koktélpartira, és zuhogott az eső - sohasem zuhog Kaliforniában. Szóval átjött, és voltak idők, mikor ivott, és engem elszomorított, és ő ezt tudta, de aznap este egy csepp alkoholt sem ivott. Azt gondoltam, ez elég fura, mivel Jimmy sosem jönne el úgy egy koktélpartira, hogy nem iszik semmit.
De nagyon jól éreztük magunkat. Tovább maradt, mint bárki, hajnali háromig, megvárta, míg az összes vendég elment, de még mindig nem ivott. Én és Brian eléggé be voltunk csípve, de jól éreztük magunkat, zongoráztunk, dalokat írtunk. De végül Jimmy mondta, hogy mennie kell. Mondtam neki, hogy nyugodtan maradhat, de ő azt mondta, nem kell, inkább hazamegy.
Szóval adtam neki egy üveg pezsgőt, mert Jimmy az a fajta ember volt, akinek mindig mindenki adott egy üveg pezsgőt vagy bort egy buli után.
Mondtam neki, hogy mivel nem ivott, érezze jól magát. Megköszönte, és elment - az eső még mindig szakadt -, és még mindig józan volt.
Kábé öt másodperccel később, hogy elhagyta a házat, fölhívott, hogy nálunk hagyta a dzsekijét. A kedvenc dzsekijét. Itt hagyta a fogason. Mondtam neki, hogy jöjjön vissza érte, hiszen itt van még gyakorlatilag a ház előtt, és kiviszem neki. Azt mondta, nem fontos. Mondtam neki, hogy holnap elvihetem neki. Azt mondta, ne aggódjak miatta.
Mintha tudta volna, mert én mindig imádtam azt a dzsekit, és tudta, hogy imádtam. És még mindig ott lóg a fogason - azóta sem nyúltam hozzá egy ujjal sem."
Szóval, nem tudom, mikori történet, azt sem tudom, igaz-e, de azt tudom, hogy Jimmy tényleg odaadta azt a dzsekit Zacky-nek (ami az előző képen, amit belinkeltem, Jimmy-n volt - az Avenged Sevenfold feliratos), bár arról fogalmam sincs, milyen körülmények között, hogy ez a történet igaz-e. De attól még lefordítottam nektek, és remélem azért valamilyen szinten érthető is.