Starity

Avenged Sevenfold

100 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 27. 20:38 #1161
- törölt felhasználó -    
Ne mesélj ilyeneket, mert komolyan elbőgöm magam! sad.gif
Mindenesetre érdekes és szép sztori!
Tényleg jó lett? csak mert kajak nem ilyennek képzeltem! A srácok közt nincs elég hely. Úgy értem, nem rossz, de mégsem szuper. Lehet átalakítom XD _nevet.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.27. 20:36)
Én most néztem meg, nagyon jó lett, már én is a változtatáson gondolkozok. smileeee.gif
Egyébként meg, Rev biztos nem akarná, hogy miatta búslakodjunk, de én a minap botlottam bele ebbe a képbe, és hát... na.
http://kepfeltoltes.hu/110827/tumblr_lqe4p7nSET1r1vgivo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy kis angol tudás szükségeltetik, de aki nem érti, lefordítom.
"A Golden Gate Bridge oldalán álltam, és a Sullivan pólóm volt rajtam. Egy autó húzott el mellettem, a Fiction dübörgött benne, egy férfi pedig kiszólt: 'Jimmy nem akarná, hogy ezt tedd!'. Megmentette az életemet."
Feltételezem, le akart ugrani, ez az ember ember pedig megmentette. Hát, bevallom, engem meghatott ez a kép, ha igaz a történet, ha nem.
Viszont van egy ehhez hasonló történetem, amit Zacky mesélt egy újságnak, de azt nem értené senki, úgyhogy inkább hagyom. biggrin.gif pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, Bogszics
2011. augusztus 27. 20:47 #1162
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 20:38)
Ne mesélj ilyeneket, mert komolyan elbőgöm magam! sad.gif
Mindenesetre érdekes és szép sztori!
Tényleg jó lett? csak mert kajak nem ilyennek képzeltem! A srácok közt nincs elég hely. Úgy értem, nem rossz, de mégsem szuper. Lehet átalakítom XD _nevet.gif

Ezz tényleg érdekes ohmy.gif
Deee elmesélnéd a Zacky-set? smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, Devil93, H_Eszti, a7xforever, num1Kolosszus, Bogszics
2011. augusztus 27. 21:22 #1163
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eperfa @ 2011.08.27. 20:47)
Ezz tényleg érdekes ohmy.gif
Deee elmesélnéd  a Zacky-set? smileeee.gif

Én is szeretném hallani unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: H_Eszti, a7xforever, num1Kolosszus, Devil93, Bogszics
2011. augusztus 27. 21:23 #1164
H_Eszti
H_Eszti
visszatérő vendég

StátuszMásik felhasználón vagyok aktív.. :) De törölni ezt nem szeretném.♥
Hozzászólás: 251
Csatolások: 46
Azonosító: 156848
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.27. 20:36)
Én most néztem meg, nagyon jó lett, már én is a változtatáson gondolkozok. smileeee.gif
Egyébként meg, Rev biztos nem akarná, hogy miatta búslakodjunk, de én a minap botlottam bele ebbe a képbe, és hát... na.
http://kepfeltoltes.hu/110827/tumblr_lqe4p7nSET1r1vgivo1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy kis angol tudás szükségeltetik, de aki nem érti, lefordítom.
"A Golden Gate Bridge oldalán álltam, és a Sullivan pólóm volt rajtam. Egy autó húzott el mellettem, a Fiction dübörgött benne, egy férfi pedig kiszólt: 'Jimmy nem akarná, hogy ezt tedd!'. Megmentette az életemet."
Feltételezem, le akart ugrani, ez az ember ember pedig megmentette. Hát, bevallom, engem meghatott ez a kép, ha igaz a történet, ha nem.
Viszont van egy ehhez hasonló történetem, amit Zacky mesélt egy újságnak, de azt nem értené senki, úgyhogy inkább hagyom. biggrin.gif pardon.gif

Hát ez elég érdekes. smileeee.gif
Szerintem aranyos kis történet. Ha igaz, ha nem.

A Zacky-sre tök kíváncsi vagyok. w00t.gif
Nem baj ha nem értjük.. azért csak meséld eel! smileeee.gif laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, a7xforever, num1Kolosszus, Devil93, Bogszics
2011. augusztus 27. 21:24 #1165
- törölt felhasználó -    
adnék neki egy esélyt, hátha mégis értjük biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: H_Eszti, Thora_90, a7xforever, num1Kolosszus, Devil93, Bogszics
2011. augusztus 27. 21:44 #1166
- törölt felhasználó -    
Igeeen! Engem is érdekel blush.gif

Idézet (yamee @ 2011.08.27. 21:24)
adnék neki egy esélyt, hátha mégis értjük biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: H_Eszti, a7xforever, num1Kolosszus, Devil93
2011. augusztus 27. 22:21 #1167
- törölt felhasználó -    
Hűha, majd holnap lefordítom nektek, most már túl sokat fordítottam és már nem fog az agyam, angolul pedig nem fogjátok érteni. biggrin.gif
De ígérem, reggel, amint felkelek az lesz az első dolgom. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: H_Eszti, a7xforever, Thora_90, Devil93
2011. augusztus 28. 09:56 #1168
- törölt felhasználó -    
Khm. Az előbb már majdnem lefordítottam az egész szöveget, és véletlen megnyomtam a "vissza" gombot, szóval kezdhetem elölről. 110.gif
De ahogy ígértem, amint fölkeltem, ültem a géphez, szóval örüljetek. rohog.gif

"Szerintem [Jimmy] a szívében tudta, hogy már nem sokáig lesz köztünk. Persze az agyad sosem lenne képes felkészülni rá, hogy másnap nem ébredsz fel, de minden ember, akivel beszéltem, a legőrültebb történeteket mesélte el Jimmről, a halála előtt. Majdnem mintha tudta volna, hogy már nemsokára eltávozik.
Átjött a házamhoz egy másfél héttel a halála előtte egy koktélpartira, és zuhogott az eső - sohasem zuhog Kaliforniában. Szóval átjött, és voltak idők, mikor ivott, és engem elszomorított, és ő ezt tudta, de aznap este egy csepp alkoholt sem ivott. Azt gondoltam, ez elég fura, mivel Jimmy sosem jönne el úgy egy koktélpartira, hogy nem iszik semmit.
De nagyon jól éreztük magunkat. Tovább maradt, mint bárki, hajnali háromig, megvárta, míg az összes vendég elment, de még mindig nem ivott. Én és Brian eléggé be voltunk csípve, de jól éreztük magunkat, zongoráztunk, dalokat írtunk. De végül Jimmy mondta, hogy mennie kell. Mondtam neki, hogy nyugodtan maradhat, de ő azt mondta, nem kell, inkább hazamegy.
Szóval adtam neki egy üveg pezsgőt, mert Jimmy az a fajta ember volt, akinek mindig mindenki adott egy üveg pezsgőt vagy bort egy buli után.
Mondtam neki, hogy mivel nem ivott, érezze jól magát. Megköszönte, és elment - az eső még mindig szakadt -, és még mindig józan volt.
Kábé öt másodperccel később, hogy elhagyta a házat, fölhívott, hogy nálunk hagyta a dzsekijét. A kedvenc dzsekijét. Itt hagyta a fogason. Mondtam neki, hogy jöjjön vissza érte, hiszen itt van még gyakorlatilag a ház előtt, és kiviszem neki. Azt mondta, nem fontos. Mondtam neki, hogy holnap elvihetem neki. Azt mondta, ne aggódjak miatta.
Mintha tudta volna, mert én mindig imádtam azt a dzsekit, és tudta, hogy imádtam. És még mindig ott lóg a fogason - azóta sem nyúltam hozzá egy ujjal sem."

Szóval, nem tudom, mikori történet, azt sem tudom, igaz-e, de azt tudom, hogy Jimmy tényleg odaadta azt a dzsekit Zacky-nek (ami az előző képen, amit belinkeltem, Jimmy-n volt - az Avenged Sevenfold feliratos), bár arról fogalmam sincs, milyen körülmények között, hogy ez a történet igaz-e. De attól még lefordítottam nektek, és remélem azért valamilyen szinten érthető is. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Thora_90, H_Eszti, UnhappyMeals, a7xforever, Devil93, Eperfa, R!OT
2011. augusztus 28. 10:00 #1169
- törölt felhasználó -    
Szia!
Köszi a sztorit. Aranyos történet, és érdekes is, mármint az ivás részéről. És jól fordítottad smileeee.gif Ügyes vagy!
És Zacky azóta sem nyúlt hozzá? Én nem bírnám, az biztos! sad.gif
Egyébként nem tudom, Ti h vagytok vele, de mikor tavaly olvastam a halálának okát, bevillant, h... talán... direkt csinálta! sad.gif De remélem, h nem!

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.28. 09:56)
Khm. Az előbb már majdnem lefordítottam az egész szöveget, és véletlen megnyomtam a "vissza" gombot, szóval kezdhetem elölről.  110.gif 
De ahogy ígértem, amint fölkeltem, ültem a géphez, szóval örüljetek. rohog.gif
"Szerintem [Jimmy] a szívében tudta, hogy már nem sokáig lesz köztünk. Persze az agyad sosem lenne képes felkészülni rá, hogy másnap nem ébredsz fel, de minden ember, akivel beszéltem, a legőrültebb történeteket mesélte el Jimmről, a halála előtt. Majdnem mintha tudta volna, hogy már nemsokára eltávozik.
Átjött a házamhoz egy másfél héttel a halála előtte egy koktélpartira, és zuhogott az eső - sohasem zuhog Kaliforniában. Szóval átjött, és voltak idők, mikor ivott, és engem elszomorított, és ő ezt tudta, de aznap este egy csepp alkoholt sem ivott. Azt gondoltam, ez elég fura, mivel Jimmy sosem jönne el úgy egy koktélpartira, hogy nem iszik semmit.
De nagyon jól éreztük magunkat. Tovább maradt, mint bárki, hajnali háromig, megvárta, míg az összes vendég elment, de még mindig nem ivott. Én és Brian eléggé be voltunk csípve, de jól éreztük magunkat, zongoráztunk, dalokat írtunk. De végül Jimmy mondta, hogy mennie kell. Mondtam neki, hogy nyugodtan maradhat, de ő azt mondta, nem kell, inkább hazamegy.
Szóval adtam neki egy üveg pezsgőt, mert Jimmy az a fajta ember volt, akinek mindig mindenki adott egy üveg pezsgőt vagy bort egy buli után.
Mondtam neki, hogy mivel nem ivott, érezze jól magát. Megköszönte, és elment - az eső még mindig szakadt -, és még mindig józan volt.
Kábé öt másodperccel később, hogy elhagyta a házat, fölhívott, hogy nálunk hagyta a dzsekijét. A kedvenc dzsekijét. Itt hagyta a fogason. Mondtam neki, hogy jöjjön vissza érte, hiszen itt van még gyakorlatilag a ház előtt, és kiviszem neki. Azt mondta, nem fontos. Mondtam neki, hogy holnap elvihetem neki. Azt mondta, ne aggódjak miatta.
Mintha tudta volna, mert én mindig imádtam azt a dzsekit, és tudta, hogy imádtam. És még mindig ott lóg a fogason - azóta sem nyúltam hozzá egy ujjal sem."
Szóval, nem tudom, mikori történet, azt sem tudom, igaz-e, de azt tudom, hogy Jimmy tényleg odaadta azt a dzsekit Zacky-nek (ami az előző képen, amit belinkeltem, Jimmy-n volt - az Avenged Sevenfold feliratos), bár arról fogalmam sincs, milyen körülmények között, hogy ez a történet igaz-e. De attól még lefordítottam nektek, és remélem azért valamilyen szinten érthető is. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, a7xforever, Devil93, Bogszics
2011. augusztus 28. 10:22 #1170
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.28. 10:00)
Szia!
Köszi a sztorit. Aranyos történet, és érdekes is, mármint az ivás részéről. És jól fordítottad smileeee.gif Ügyes vagy!
És Zacky azóta sem nyúlt hozzá? Én nem bírnám, az biztos! sad.gif
Egyébként nem tudom, Ti h vagytok vele, de mikor tavaly olvastam a halálának okát, bevillant, h... talán... direkt csinálta! sad.gif De remélem, h nem!

Nekem is, mikor először olvastam ezt a történetet, ez ugrott be, mármint, hogy esetleg direkt csinálta, de előtte még boldog perceket akart szerezni a szeretteinek. De gondolj bele, nem hinném, hogy szándékosan itt hagyta volna a családját, a barátait, a menyasszonyát. Én maradok annál, hogy véletlenül túl sok fájdalomcsillapítót vett be, aztán ráivott, de nem hiszem, hogy szenvedett, mielőtt meghalt, és nem hiszem, hogy direkt tette. (:
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90, a7xforever, Devil93, H_Eszti, Bogszics
2011. augusztus 28. 10:25 #1171
- törölt felhasználó -    
Nem menyasszonya, a felesége volt Lea. De ez mellékes, és SEMMIT nem változtat meg sajnos sad.gif
Én úgy voltam akkor, mikor meghalt Rev (véletlen először azt írtam,h meghaltamXD) - de sztem sokan voltunk így -, h visszatekertem volna az időt. Csak 1 évet akartam volna! Semmi többet. De háát ezt se lehet sad.gif
Én is remélem, h nem szenvedett. De a párhuzam Rev és Heath Ledger halála között rémisztő! blink.gif unsure.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.28. 10:22)
Nekem is, mikor először olvastam ezt a történetet, ez ugrott be, mármint, hogy esetleg direkt csinálta, de előtte még boldog perceket akart szerezni a szeretteinek. De gondolj bele, nem hinném, hogy szándékosan itt hagyta volna a családját, a barátait, a menyasszonyát. Én maradok annál, hogy véletlenül túl sok fájdalomcsillapítót vett be, aztán ráivott, de nem hiszem, hogy szenvedett, mielőtt meghalt, és nem hiszem, hogy direkt tette. (:
5 felhasználónak tetszik: a7xforever, num1Kolosszus, UnhappyMeals, Devil93, H_Eszti
2011. augusztus 28. 10:30 #1172
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Köszi a fordítást wink.gif , szép kis történet, megható sad.gif meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Thora_90, Devil93, H_Eszti, Bogszics
2011. augusztus 28. 10:30 #1173
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.28. 10:25)
Nem menyasszonya, a felesége volt Lea. De ez mellékes, és SEMMIT nem változtat meg sajnos sad.gif
Én úgy voltam akkor, mikor meghalt Rev (véletlen először azt írtam,h meghaltamXD) - de sztem sokan voltunk így -, h visszatekertem volna az időt. Csak 1 évet akartam volna! Semmi többet. De háát ezt se lehet sad.gif
Én is remélem, h nem szenvedett. De a párhuzam Rev és Heath Ledger halála között rémisztő!  blink.gif  unsure.gif

Nem tudtam, hogy Leana a felesége volt, azt hittem a menyasszonya. ohmy.gif De igazad van, a lényegen nem változtat.
Én csak azt sajnálom elképesztően, hogy soha nem ismerhetem meg, soha nem láthatom élőben dobolni és énekelni, én most már csak videókról ismerhetem a Rev-et, sohasem találkozhatok vele, nem ismerhetem meg, pedig biztos csodálatos személyiség volt.
Oké, inkább abbahagyom, mert elbőgöm magam. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: a7xforever, UnhappyMeals, Devil93, H_Eszti, Bogszics
2011. augusztus 28. 10:32 #1174
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.28. 10:30)
Nem tudtam, hogy Leana a felesége volt, azt hittem a menyasszonya. ohmy.gif De igazad van, a lényegen nem változtat.
Én csak azt sajnálom elképesztően, hogy soha nem ismerhetem meg, soha nem láthatom élőben dobolni és énekelni, én most már csak videókról ismerhetem a Rev-et, sohasem találkozhatok vele, nem ismerhetem meg, pedig biztos csodálatos személyiség volt.
Oké, inkább abbahagyom, mert elbőgöm magam. smileeee.gif

De egyszer majd úgy is találkozol vele, ha létezik a Mennyország smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Thora_90, Devil93, H_Eszti, Bogszics
2011. augusztus 28. 10:34 #1175
- törölt felhasználó -    
Idézet (a7xforever @ 2011.08.28. 10:32)
De egyszer majd úgy is találkozol vele, ha létezik a Mennyország smileeee.gif

Hát, nagyon remélem, bár én ebben nem igazán hiszek, inkább a lélekvándorlásban, de ez már off the topic. smileeee.gif
Mindenesetre próbálok úgy gondolni a helyzetre, hogy Jimmy nem ment el örökre, csak Istent tanítja dobolni. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, a7xforever, Thora_90, Devil93, H_Eszti, Bogszics
2011. augusztus 28. 11:03 #1176
- törölt felhasználó -    
Ha Rev szóba kerül, minden okés. De ha a haláláról esik szó, v vmi megható dolgot találok /kép, zene.../ akkor én is mindig majdnem elbőgöm magam, de aztán megpróbálok megnyugodni, és minden okés.
Sztem Rev most egy sokkal jobb helyen van. És valszeg tényleg Istent tanítja dobolni. Vagy zongorázni. Vagy bármire smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Devil93, num1Kolosszus, a7xforever, Bogszics
2011. augusztus 28. 11:19 #1177
Devil93
Devil93

Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
köszi num1Kolosszus a fordítást , egészen megható sad.gif . Tuti,hogy Rev vhol érezte , hogy megfog halni és csak örömöt akart szerezni a többieknek smileeee.gif . Sztem , ha Zacky helyében lettem volna én sem nyúlnék a kabáthoz , az egy utolsó emlék smileeee.gif
Én sem hiszek a mennyben de én is remélem , hogy egy sokkal jobb helyen van smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, UnhappyMeals, Thora_90, a7xforever, Bogszics
2011. augusztus 28. 11:21 #1178
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.28. 11:03)
Ha Rev szóba kerül, minden okés. De ha a haláláról esik szó, v vmi megható dolgot találok /kép, zene.../ akkor én is mindig majdnem elbőgöm magam, de aztán megpróbálok megnyugodni, és minden okés.
Sztem Rev most egy sokkal jobb helyen van. És valszeg tényleg Istent tanítja dobolni. Vagy zongorázni. Vagy bármire smileeee.gif

*köhh*csajozni*köhh*
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Devil93, Thora_90, H_Eszti, a7xforever, Bogszics
2011. augusztus 28. 11:40 #1179
- törölt felhasználó -    
Megfordult a fejemben XD XD De nem akartam leírni XD Vagyis nem mertem XD
A képfeltöltés nem jó továbbra sem sajnos sad.gif de hozok majd azért képeket! biggrin.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.28. 11:21)
*köhh*csajozni*köhh*
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, a7xforever, Bogszics
2011. augusztus 28. 12:01 #1180
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, ezt láttátok-e már. rohog.gif
http://kepfeltoltes.hu/110828/859584795images_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"Avenged Sevenfold wants YOU!! in their pants..."
Boldogan Zacky, boldogan. _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, H_Eszti, a7xforever, Devil93, Bogszics
100 oldal 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.