Starity

Avenged Sevenfold

100 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 19. 14:09 #821
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 14:07)
The king and the bitches  rohog.gif Na jó, térjünk vissza a Sevenfold-ra, rendben? biggrin.gif

AHA tongue.gif Ez így velünk szemben nem fair laugh.gif
Najó, igazad van wink.gif Vagy nyissunk magunknak egy topikot _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, a7xforever
2011. augusztus 19. 14:13 #822
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 14:07)
The king and the bitches  rohog.gif Na jó, térjünk vissza a Sevenfold-ra, rendben? biggrin.gif

De akkor már a bitches helyett queens.. rohog.gif Na de tényleg térjünk vissza az A7x-hez
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Bogszics, Devil93
2011. augusztus 19. 16:13 #823
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.19. 14:09)
AHA tongue.gif Ez így velünk szemben nem fair laugh.gif 
Najó, igazad van wink.gif Vagy nyissunk magunknak egy topikot _nevet.gif

The Deathbatbitches topik? Nem is rossz ötlet. Na de már tényleg elég az OFF-olásból. rohog.gif
Egyébként "bemutattam" anyának az A7X-et.. imádja : DD
Ja, és Thora, bocsi, hogy csak most reagálok, de tényleg jók lettek a hátterek. thumbsup.gif
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, a7xforever, Bogszics, H_Eszti, Devil93
2011. augusztus 19. 16:17 #824
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 16:13)
The Deathbatbitches topik? Nem is rossz ötlet. Na de már tényleg elég az OFF-olásból. rohog.gif
Egyébként "bemutattam" anyának az A7X-et.. imádja : DD
Ja, és Thora, bocsi, hogy csak most reagálok, de tényleg jók lettek a hátterek. thumbsup.gif

Az Én anyukámnak a Dear God, a Seize The Day, a Fiction és a Warmness On The Soul tetszik a többi nem annyira.. sad.gif
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, UnhappyMeals, Bogszics, Devil93
2011. augusztus 19. 16:24 #825
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.19. 11:42)
Szia, én itt vagyok! biggrin.gif

Ezt már tuti beraktátok:D Akkoraaa _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif A legnagyobb nyilvánvalóan a PINK IS THE NEW BLACK _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif De az egész, b.szki Syn nagyon kész van, Rev is, de Syn ontja a legtöbb hülyeséget _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Tegnap éjfélkor a párnába kellett röhögnöm, hogy meg ne hallják rohog.gif

Egyébként - fáziskéséssel válaszolok, de - szerintem az a legjobb rész, amikor Syn a legvégén mondja, hogy "You play it with you bum-bum."
Na, azon, atyaég,de szakadtam, ledőltem a székről. rohog.gif _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: a7xforever, Thora_90, UnhappyMeals, Bogszics, Devil93
2011. augusztus 19. 16:55 #826
- törölt felhasználó -    
Halihó! biggrin.gif
Még mindig nem tudok a fórumra képet feltölteni, ami baromira idegesít -.-"
Úgyhogy a két új Demi Lovatos hátteret, amit csináltam, a képeim közt találjátok. Van ott egy meglepi Nektek biggrin.gif Sztem észre fogjátok venni azonnal wink.gif
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, a7xforever, Bogszics, Devil93
2011. augusztus 19. 17:03 #827
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.19. 16:55)
Halihó! biggrin.gif
Úgyhogy a két új Demi Lovatos hátteret, amit csináltam, a képeim közt találjátok. Van ott egy meglepi Nektek biggrin.gif Sztem észre fogjátok venni azonnal wink.gif

You Rock meghajolo.gif beer.gif
Esküszöm, egyre jobb háttereket csinálsz biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Bogszics, Devil93
2011. augusztus 19. 17:07 #828
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.19. 16:55)
Halihó! biggrin.gif

Asdasdasd!
Ezek baromi jók!! Mivel csinálod őket?
(Már egyszer kérdeztem, de azt hiszem, nem vetted észre, egyébként bocs, hogy ezzel pesztrállak.) biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, Bogszics
2011. augusztus 19. 17:14 #829
- törölt felhasználó -    
Köszönöm ^^
Olyat akarok, amin festékfoltok vannak, mint az egyik hátterükön, de még nem jöttem rá a módjára... háát egyszer majd biztos lesz az is biggrin.gif

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 17:03)
You Rock  meghajolo.gif  beer.gif 
Esküszöm, egyre jobb háttereket csinálsz  biggrin.gif

Az titok wink.gif (Gimp vagy PF)
De annyit elárulok, h PS-el nagyon ritkán dolgozom. Kiröhöghetsz, de nem igazán tudom kezelni biggrin.gif Használni használom, ha kell, de nem vmi gyakran biggrin.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 17:07)
Asdasdasd!
Ezek baromi jók!! Mivel csinálod őket?
(Már egyszer kérdeztem, de azt hiszem, nem vetted észre, egyébként bocs, hogy ezzel pesztrállak.) biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, num1Kolosszus, Bogszics
2011. augusztus 19. 17:32 #830
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Grrr, akartam feltenni egy képet valami díjátadóról a képeimhez, de túl nagy mad.gif De ha esetleg kell, akkor itt van biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bogszics
2011. augusztus 19. 17:53 #831
- törölt felhasználó -    
MAATTT w00t.gif blush.gif

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 17:32)
Grrr, akartam feltenni egy képet valami díjátadóról a képeimhez, de túl nagy  mad.gif De ha esetleg kell, akkor itt van biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bogszics, UnhappyMeals
2011. augusztus 19. 17:54 #832
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.19. 17:14)
Köszönöm ^^
Olyat akarok, amin festékfoltok vannak, mint az egyik hátterükön, de még nem jöttem rá a módjára... háát egyszer majd biztos lesz az is biggrin.gif
Az titok wink.gif (Gimp vagy PF)
De annyit elárulok, h PS-el nagyon ritkán dolgozom. Kiröhöghetsz, de nem igazán tudom kezelni biggrin.gif Használni használom, ha kell, de nem vmi gyakran biggrin.gif

Gimp-et én is szoktam használni, de nem tudtam, hogy ilyen remekműveket lehet vele készíteni. blink.gif PS-t én sem használok, mivel 1. nem tudom kezelni 2. nem tudom hol lehet letölteni azt a változatot, ami nem fizetős. A PF (remélem ezalatt PhotoFiltre-t értesz) pedig elég alap programocska, bár azt én is szoktam használni nagy ritkán smileeee.gif
De sikerült már megint off the topic-ot írnom.
De hogy valami köze legyen az A7X-hez, akkor azt mondom, megpróbálok, én is csinálni pár hátteret/avit/képet, de lehet, hogy csúfos kudarcba fulladnak próbálkozásaim. rohog.gif

Szerk:
Idézet (UnhappyMeals)
Grrr, akartam feltenni egy képet valami díjátadóról a képeimhez, de túl nagy mad.gif De ha esetleg kell, akkor itt van biggrin.gif

Jól látom, hogy az ott Taylor Momsen Matt háta mögött??
Nemááá, kedvenc énekes és kedvenc énekesnő egy színpadon! thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, Bogszics
2011. augusztus 19. 17:58 #833
- törölt felhasználó -    
Azt hittem, h csak én vok ilyen hülye, de akkor ezek szerint a programmal van vmi biggrin.gif
Nem baj, próbáld meg biggrin.gif Kíváncsi vagyok rá biggrin.gif
Am azt hiszitek, h nekem egyből ment? Egy fenét! Sokat kellett gyakorolnom, míg idáig eljutottam.. És még most sem mindig vagyok elégedett biggrin.gif
Am Matt háta mögött a csajt én Lady Gyagyának néztem ohmy.gif

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 17:54)
Gimp-et én is szoktam használni, de nem tudtam, hogy ilyen remekműveket lehet vele készíteni. blink.gif  PS-t én sem használok, mivel 1. nem tudom kezelni 2. nem tudom hol lehet letölteni azt a változatot, ami nem fizetős. A PF (remélem ezalatt PhotoFiltre-t értesz) pedig elég alap programocska, bár azt én is szoktam használni nagy ritkán smileeee.gif
De sikerült már megint off the topic-ot írnom.
De hogy valami köze legyen az A7X-hez, akkor azt mondom, megpróbálok, én is csinálni pár hátteret/avit/képet, de lehet, hogy csúfos kudarcba fulladnak próbálkozásaim. rohog.gif
Szerk:
Jól látom, hogy az ott Taylor Momsen Matt háta mögött??
Nemááá, kedvenc énekes és kedvenc énekesnő egy színpadon! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2011. augusztus 19. 18:01 #834
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.19. 17:58)
Azt hittem, h csak én vok ilyen hülye, de akkor ezek szerint a programmal van vmi biggrin.gif
Nem baj, próbáld meg biggrin.gif Kíváncsi vagyok rá biggrin.gif
Am azt hiszitek, h nekem egyből ment? Egy fenét! Sokat kellett gyakorolnom, míg idáig eljutottam.. És még most sem mindig vagyok elégedett biggrin.gif
Am Matt háta mögött a csajt én Lady Gyagyának néztem ohmy.gif

Szerintem ez valami rock díjátadó (kérdés UnhappyMeals-nek: ez melyik díjátadó?), szóval erősen kétlem, hogy Lady Gaga ott lett volna, meg a haját és stílusát elnézve tuti Taylor : DD
Egyébként gratulálok Matt-nek és a bandának a díjért, bár fogalmam sincs, pontosan mit nyertek, milyen kategóriában : DD
Szerk.: Na most magamon kívül vagyok, mert top kommentet kaptam YouTube-on egy A7X videónál. thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, Bogszics, UnhappyMeals, Devil93
2011. augusztus 19. 18:28 #835
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 18:01)
Szerintem ez valami rock díjátadó (kérdés UnhappyMeals-nek: ez melyik díjátadó?), szóval erősen kétlem, hogy Lady Gaga ott lett volna, meg a haját és stílusát elnézve tuti Taylor : DD
Egyébként gratulálok Matt-nek és a bandának a díjért, bár fogalmam sincs, pontosan mit nyertek, milyen kategóriában : DD
Szerk.: Na most magamon kívül vagyok, mert top kommentet kaptam YouTube-on egy A7X videónál. thumbsup.gif

Sajnos nem tudom, de szerintem is rock díjátadó.. Tudsz adni linket, hol kaptál top kommentet? biggrin.gif Én egyszer írhattam volna egy olyat, ami lehet top lett volna, csak féltem, hogy valamit rosszul írok (angolul) blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, Thora_90, num1Kolosszus, a7xforever, Devil93
2011. augusztus 19. 18:40 #836
- törölt felhasználó -    
Feltenném Matt képei közé, de nem műkszi a képfeltöltés :@ Tiszta idegesítő, jópár képet fel szeretnék tölteni, erre kiírja, h Hiba történt a feldolgozás közben. Közben látom, h másoknak meg sikerül -.-"

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 18:28)
Sajnos nem tudom, de szerintem is rock díjátadó.. Tudsz adni linket, hol kaptál top kommentet? biggrin.gif Én egyszer írhattam volna egy olyat, ami lehet top lett volna, csak féltem, hogy valamit rosszul írok (angolul)  blush.gif
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, num1Kolosszus, a7xforever, Bogszics
2011. augusztus 19. 18:53 #837
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.19. 18:28)
Sajnos nem tudom, de szerintem is rock díjátadó.. Tudsz adni linket, hol kaptál top kommentet? biggrin.gif Én egyszer írhattam volna egy olyat, ami lehet top lett volna, csak féltem, hogy valamit rosszul írok (angolul)  blush.gif

Tessék, itt van, bár nem valószínűleg nem fogod érteni, hacsak nem megkeresed azt a gyereket, akinek írtam ezt : DDD
(A kettő top komi közül felismersz a nevem alapján : D)
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Bogszics
2011. augusztus 19. 19:03 #838
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 18:53)
Tessék, itt van, bár nem valószínűleg nem fogod érteni, hacsak nem megkeresed azt a gyereket, akinek írtam ezt : DDD
(A kettő top komi közül felismersz a nevem alapján : D)

Na igen, ezt mindig is utáltam, mikor ilyen viták folynak, Én meg félóráig keresem, hogy kit oltanak biggrin.gif És azthiszem megy egy Sub biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Hannah666, a7xforever, num1Kolosszus, Bogszics
2011. augusztus 19. 19:49 #839
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Thora nagyon jók lettek a képek thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, num1Kolosszus, Bogszics
2011. augusztus 19. 19:56 #840
- törölt felhasználó -    
Thanx!
Újraindítottam a masinámat, de nem hiszem, h ezzel volt baj, mert továbbra sem működik a képfeltöltés -.- Pedig ma akartam hozni nektek még egy kisebb képet pluszba sad.gif
Talán holnap... ja, és lehet, h BSB háttér is lesz a közeljövőben biggrin.gif
De ez más téma. Ma 8 hátteret csináltam, abból 6 lett feltöltve a profilomra. H miért? Két A7X-eset annyira elcsesztem, h szót sem érdekel sad.gif De majd... hozok még wink.gif

Idézet (a7xforever @ 2011.08.19. 19:49)
Thora nagyon jók lettek a képek thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Bogszics
100 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.