Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 09. 19:42
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Ha igaz,akkor nem örülök,mert Selenát nem szeretem,és amúgyis reklámfogásnak tűnik ez az egész.Osztom An_d_a véleményét.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 09. 19:42
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Jó hogy kibékültek!
2011. augusztus 09. 19:43
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Nekem olyan műnek tűnik a vigyoruk,aztán lehet tévedek....
2011. augusztus 09. 19:43
|
|
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline
|
Prézli ez jó :'D
Amúgy ha annyira jó barátok lennének, nem egy díjátadón találkozva borultak volna össze a sajtó előtt, hanem szimplán egymás társaságát keresték volna a nyilvánosság nélkül
És egyetértek An_d_a-val
Amúgy ha annyira jó barátok lennének, nem egy díjátadón találkozva borultak volna össze a sajtó előtt, hanem szimplán egymás társaságát keresték volna a nyilvánosság nélkül
És egyetértek An_d_a-val
An_d_a
2011. augusztus 09. 19:44
|
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline
|
An_d_a teljesen egyetértek veled!! sztem még a következő az lesz h szellike az egyik legnagyobb rajongója Deminek vag valakinek,hogy több rajongót szerezzen magának
An_d_a
2011. augusztus 09. 19:48
|
|
|
Amúgy most az egyszer nem lehetett volna úgy írni a kedvemért,hogy Demi Lovato és Selena Gomez?xD
2011. augusztus 09. 19:50
|
|
dorika98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 154574 offline
|
végre visszatértek a világ legjobb barátai igazi példaképek de nem tudom mi volt ez a veszekedés köztük na de mind1 mostmár igazi barátok ez a lényeg remélem a barátságuk örökre szól és nem csak a karierr miatt csinálja demi mivel kirászkódott a sztáréletből még az elvonón volt....de mondjuk demi is nyerhetett volna valamit a teen choice awardsonon igazán remélem lejön még róluk sok közös cikkk...most sokmindent megtudtam róluk ......a barátságukról llllllllllllllllllllllllllllloooooooovvvvveeeeee forrrrreeeeeevvvvvvvvvvvveeeer selena&demi még mindig sellll fanok jelöljönek
2011. augusztus 09. 19:50
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Hihetetlen, de egyet kell értenem azzal, hogy Selena csak kihasználja Demit. És igen, ez eléggé különös. Ezúttal mindenképp kétszínű húzás volt ez a részéről. Vajon miért nem támogatta Demit, amikor az maga alatt volt?? Pedig akkor mekkora szüksége lett volna egy igaz barátra. De persze mostmár jó hasznot húzni Demi hírnevéből. Oké, Sel is híres, de szerintem mostanában másokon igyekszik felkapaszkodni a csúcsra. A tehetségét - és itt csak a színészire gondolok, mert mint énekes, lebecsülendő - elismerem, de Demi nélkül biztos nem lenne ekkora hírneve. És hihetetlen, hogy ezt mondom, de jusztinka nélkül sem...
2011. augusztus 09. 19:51
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Idézet (Az egyetlen @ 2011.08.09. 19:48)
Amúgy most az egyszer nem lehetett volna úgy írni a kedvemért,hogy Demi Lovato és Selena Gomez?xD
2011. augusztus 09. 19:51
Lehet, h Seleníta valóban álszent,de nekem úgy rémlik, h Demi azt nyilatkozta, h Seleníta már az első nap, amikor bekerült a piszhóra, telefonált neki, és mindketten sírtak. De a cikket nem találom 
Az nagyon furcsa, h egész eddig nem mutatkoztak együtt, hiába a sok munka, ha valóban barátok, szakíthattak volna időt egymásra, nagyon úgy tűnik, h ez csak reklámfogás. Legalábbis Seleníta részéről.
Az nagyon furcsa, h egész eddig nem mutatkoztak együtt, hiába a sok munka, ha valóban barátok, szakíthattak volna időt egymásra, nagyon úgy tűnik, h ez csak reklámfogás. Legalábbis Seleníta részéről.
2011. augusztus 09. 19:58
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
tényleg elég furcsa, hogy Szelenácska épp most borul Demi karjaiba.
LittleVampire
2011. augusztus 09. 20:01
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
@Thora_90 én igazából nem nagyon tudom,hogy ezzel mi a helyzet,de arra szá százalékosan emlékszem,hogy demi és selena eléggé elkerülték egymást az utóbbi időben,és amikor demi kórházban volt,akkor egyáltalán,feléje sem nézett.demi részéről én akár őszintének is gondolom,mert demit elég könnyű megvezetni szerintem,ő egy eléggé csupaszív lány.akkor hinném el,hogy igaz barátok,ha szeleníta végig ott lett volna vele,mert oké,hogy munka,de ha nagyon akarsz valamit,akkor nem áll semmi az utadba,és hetente egyszer miminum be tudott volna menni,ha annyira akart volna...
ráadásul az időzítés is micsoda ˝véletlen˝ egybeesés,amikor demi ennyire sikert aratott az új dalával.ennyi véletlen nincs,akárki akármit mond.pedig nem vagyok összeesküvés gyártó,de szeleníta az utóbbi időben egyre inkább másokon akar felkapaszkodni.
ráadásul az időzítés is micsoda ˝véletlen˝ egybeesés,amikor demi ennyire sikert aratott az új dalával.ennyi véletlen nincs,akárki akármit mond.pedig nem vagyok összeesküvés gyártó,de szeleníta az utóbbi időben egyre inkább másokon akar felkapaszkodni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.