nagyon örülök nekik
Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 09. 19:29
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
örülök h kibékültek..nagyon aranyosak..mondjuk azt még mindig nem tudom h min vagy miért vesztek össze..de mát mindegy
2011. augusztus 09. 19:31
|
|
Petrushh93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 157839 offline
|
végreee
2011. augusztus 09. 19:33
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Olyan aranyosak
Olyan aranyosak együtt!
Örülök, hogy kibékültek!
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
gratulálok szelena,újra ˝öribarik˝ vagytok.
már nem azért,de hogy valaki ennyire kétszínű legyen,ahhoz már kell,hogy bőr legyen az arcán.amikor deminek problémái voltak és nagyon rosszul volt,akkor vajon miért nem hallottuk,hogy menniyre szereti szelike a ˝legjobb barátnőjét˝?érdekes,hogy megint akkor akar újra jóbalenni vele,amikor demi ekkora sikert aratott az új dalával.nem mintha összeesküvéselmélet gyártó lennék,de azért hülye nem vagyok,már bocs.senki ne akarja beetetni velem,hogy szelike most hirtelen megint milyen jóba lett demivel.ez ugyanolyan,mint bíbörkével a ˝hatalmas szerelme˝.azzal most nincs annyira a címlapokon,most kellett valami más.ezért előkaptuk demit!gratulálok,komolyan..
aki fan pedig ezekután beszól,hogy én mekkora egy gonosz és szívtelen ember vagyok,csak nyugodtan,hidegen hagy a dolog.mert nekem mondhatja bárki,hogy én gonosz vagyok,szelike pedig egy angyal és szeressem,attól a véleményem nem fog változni.
aki fan pedig ezekután beszól,hogy én mekkora egy gonosz és szívtelen ember vagyok,csak nyugodtan,hidegen hagy a dolog.mert nekem mondhatja bárki,hogy én gonosz vagyok,szelike pedig egy angyal és szeressem,attól a véleményem nem fog változni.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. augusztus 09. 19:41
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Szerintem nem véletlen egybeesés, hogy pont most békült ki Selena Demivel. Demi egyre sikeresebb, talán most van a csúcson. Persze amikor bent volt a szanatóriumbam, akkor meg le sem tojta. Sellyke mással vigasztalódott, közben minden rosszat mondott Demiről. Nincs kedvem előkeresni azt a cikket, amiben azt mondta, hogy sajnálja, hogy olyan személlyel osztotta meg mindenét, akivel semmi közös nincs bennünk. Valami ilyesmi volt, és ez egyértelműen Demi ellen irányult, legalábbis a szövegkörnyezetből ezt lehetett kiszűrni. (Aki nem olyan lusta, mint én, az nézzen utána.) Nem látogatta meg Demit, hanem az új, akkor felkapott hírességekkel volt együtt. Az ilyen nem barátnő. Selena majdnem mindig taktikai lépéseket tesz; kihasználja a másikat, megjátssza magát. Csak az a baj, hogy sokan bedőlnek neki. Több millió embert szédített már meg ezzel az álarccal. Ha valóban "kibékültek", akkor Demit csak sajnálni tudom. Senkinek sem kívánnék ilyen barátnőt. Sok rajongónak feltűnt, hogy Demi ott ült barátok nélkül a díjátadón a szüleivel. Selena meg a bíbörkéjével és új barátaival ott táncikált. Nos, ez itt a bibi. Amikor Deminek átadták a díjat, meg Sel ott édelgett a kamerákba. Én azt hittem hajnalban, hogy lefordulok a székről. Szegény Taylor Swift. Attól félek ő is Selena áldozatai között lesz, akár csak Demi...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
a pózra én is felfigyeltem, örülök, hogy kibékültek (bármilyen párosról van szó, ha jóban vannak az emberek az rossz nem lehet
)
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
sztárcsaj: jaj, éppaz hogy nem tartott ki mellette! XD és nem a "bíbőrgyerek" miatt hanyagolta, hanem azért mert drogproblémás lett demi, és az selike hírnevének nem tett volna jót, ha jóban van vele... bár ezt már sokan leírták de mind1 XD
Őszintén? Szerintem össze se voltak veszve csak a médiának nem volt jobb témája.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.