Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 09. 19:18
Én is azt hallottam, hogy amikor Demi összeomlott Szelinácska hátat fordított neki, jobban monda le se szarta. Az ilyen aztán igazi barát. Volt - sőt most is van - nekem is pár olyan "barátnőm" akik ezt csinálták. Baj van, és hátat fordítanak neked, elmennek másokhoz viháncolni. Kérdem én: ilyen egy igazi barátnő? Demi és Selena ügyében pedig el lehet dönteni, hogy tényleg a kamerának viháncoltak-e, vagy újra egymásra találtak. Igazából nekem már nem hiányzik a régi "Delena", ugyanis mindketten külön utakon jártak, Szelinácska maradt az ártatlan koronázatlan Dizni hercegnő, Demi pedig próbál kitörni. Azért nagy ellentétek vannak köztük is, például Demi tud énekelni, Szelinácska pedig nem
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2011. augusztus 09. 19:19
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
jesszus..selena már olyan nagyon unalmas..tiszta röhely..miért akkor békülnek ki amikor a legnagyobb a kavarkád?azért h selikéről legyen mit irni
Hát az utóbbi időben Selena totál megváltozott,és inkább Bieberkével töltötte az idejét Demi helyett. És ha Deminek megint lesz valami problémája,akkor Selena hátat fordít neki? o.O Szerintem nem "álombarátnők",hanem "álbarátnők".
Selenát nem szeretem de Demit igen szóval örülök,hogy kibékültek de remélem a következő cikk nem az lesz,hogy "Selena és Demi ismét összevesztek".
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Pont akkor "vesztek" ossze, mikor demi beteg lett,.. Selena meg nem tartott ki mellette, akik meg nem a legjobb barátai, azok meg mind ott voltak neki, és üzeneteket küldtek. Ez az igazi barát? Nem.. Selena egy álszent r*bi
2011. augusztus 09. 19:21
|
|
kamidemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 147482 offline
|
dejó
örülök neki
2011. augusztus 09. 19:23
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én nagyon szeretem Selenát csak számomra elég furcsa hogy pont akkor távolodtak el egymástól amikor Deminek problémái voltak, de inkább Selena mint egy drogproblémás...
2011. augusztus 09. 19:23
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Örülök neki!
2011. augusztus 09. 19:24
Hát igen msot jól jön hogy szalona újra jobban van demivel miért mert a skyscraper sikert siker halmoz . És szerintem demi helyében én már rég elküldtem volna melegebb éghajlatra hiszen amikor demi szét volt omolva ott szelena nem .
2011. augusztus 09. 19:25
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Tök jó, arik együtt!!
2011. augusztus 09. 19:25
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
örülök végre hogy újra kibékültek, bár még mindig nem tudom az okat hogy miért ??!! de teljesen fölösleges
remélem többször nem fognak összeveszni mert kevés olyan barátság van mint az övéké
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.