Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 15. 15:33
Nem, nem írták a hírek szószerint így, hogy össze voltak veszve, csak már nem volt annyira erős a barátságuk mint régebben, és volt egy két fura hozzászólás (ha azt mondom: Nem tudom, kérdezd Taylort, remélem mindenki tudja mire gondolok), féltékenységből, mert épp hogy jó barátok voltak! Az a lényeg, hogy kicsit gyengült a barátságuk, de már újra olyan "szoros", mint régen, ezek szerint, aminek Én igen örülök!
2011. augusztus 15. 16:24
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
Hát Demi elég h*lye..már bocsánat.Nem veszi észre hogy Szelenácska csak kihasználja..
2011. augusztus 15. 18:01
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
Fruzsma miért lenne érdekből justinnal? mi haszna van belőle. Selenának anélkül is megy a karrierje, hogy érdekből járna pont Justin bieberrel. és mivel járnak, ezért mégjobban utálják selenát a justin-fanok. nemhiszem hogy érdekből csinálja.. -.-"
2011. augusztus 15. 18:08
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
clauhh33 nem vitázni szeretnék,de én is(és ahogy sokan mások) úgy gondolom,hogy érdekből van justinnal.nem az a lényeg,hogy ki utálja őket vagy sem,hanem az,hogy a médiában,a köztudatban maradjon.egyáltalán nem a rajongószerzés a célja az ilyesminek.a másik dolog,nem értem,hogy miért nem lehet tiszteletben tartani más ember véleményét.ő így gondolja,én szintúgy,te viszont nem.ezzel semmi baj nincs,de nem kéne mindig beszólogatni a másiknak.írd le,hogy te hogyan gondolod,mert ez egy fórum,bármit leírhatsz,normális emberi hangnemben.de azért nem kell mindenre visszaszólni csakazért,mert neked az nem tetszik.
vitát én lezártam,de mégegy utolsó megjegyzés:selena rengeteg emberrel van ˝együtt˝,˝barákozik˝,hogy beszéljenek róla.ezt szimpa feltűnési viszketegségnek tartom,másrészről a lány nem valami tehetséges,szóval a menedzserének ki kellett találnia valamit,hogy az emberek beszéljenek róla.
ui.:ha neked ez nem tetszik,nem különösebben zavar,de nem szeretnék ebből vitát.én is leírtam a véleményemet,ahogy te,én tiszteletben tartom a tiédet,amíg te az enyémet.
vitát én lezártam,de mégegy utolsó megjegyzés:selena rengeteg emberrel van ˝együtt˝,˝barákozik˝,hogy beszéljenek róla.ezt szimpa feltűnési viszketegségnek tartom,másrészről a lány nem valami tehetséges,szóval a menedzserének ki kellett találnia valamit,hogy az emberek beszéljenek róla.
ui.:ha neked ez nem tetszik,nem különösebben zavar,de nem szeretnék ebből vitát.én is leírtam a véleményemet,ahogy te,én tiszteletben tartom a tiédet,amíg te az enyémet.
2011. augusztus 15. 20:06
|
|
StupidGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 154607 offline
|
Örülök hogy újra barátok.
2011. augusztus 15. 21:32
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Ennek nagyon örülök!! Igazi jó barik voltak, és most, h kibékültek ennek nagyon örülök, és annak is, h Demivel mostmár minden rendben van!!! Csaak tovább csajszik!!
2011. augusztus 16. 08:03
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
clauhh33 írta:
Fruzsma miért lenne érdekből justinnal? mi haszna van belőle. Selenának anélkül is megy a karrierje, hogy érdekből járna pont Justin bieberrel. és mivel járnak, ezért mégjobban utálják selenát a justin-fanok. nemhiszem hogy érdekből csinálja.. -.-"
Azért kedves mert Selena egy érdekember csak te nem ismered,mert mi közönséges emberek vagyunk...
És akkor mi van ha Justin fanok utálják.?
Azt őt nem érdekli vagyis lehet...de nem nagyon tudja szerintem érdekelni anélkül is tud kihasználni embereket...
na mind1 én ezen nem vitatkozom..
Ha kibékültek akkor kibékültek,egészségükre.
Azért kedves mert Selena egy érdekember csak te nem ismered,mert mi közönséges emberek vagyunk...
És akkor mi van ha Justin fanok utálják.?
Azt őt nem érdekli vagyis lehet...de nem nagyon tudja szerintem érdekelni anélkül is tud kihasználni embereket...
na mind1 én ezen nem vitatkozom..
Ha kibékültek akkor kibékültek,egészségükre.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: