Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 13. 13:09
|
Adidasgeli1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 157611 offline
|
ez a hír jókor jött...
2011. augusztus 13. 13:32
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
aranyoska együtt:)
2011. augusztus 13. 15:18
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (Fruzsma @ 2011.08.12. 07:47)
vdorina96 írta.
most nem csak rád értem ha nem mindenkire aki itt szidja Selenát össze-vissza...mért enm lehet már elfogadni h jó barátok és kész és Selenat emg olyannak amilyen attól h ti ki nem állhatjátok még aranyos lány és mert nem kürtölték világgá h Demit felhívta meg minden még enm azt jelenti h hazugság ..különben meg ez az egész média élet erről szól h ahol és amiből lehet a sztároknak hírt csinálnak h növeljék anépszerűségét valamelyiknek több valamelyiknek emg kevesebb kell erről nem ők tehetnek h kinke mennyi dolgából csinálnak szenzációt...ÉS MÉGEGSZER MONDOM AZ ELEJE AZ ÖSSZES SELL SZIDÓNAK SZÓL!!!
én értem miről beszélsz,de Demi Lovato már csak azért is azt mondta hogy volt az egyetlen aki felhívta,ezt te sem képzeled hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta míg ő a rehabon volt..
Csak Selena "jó hírét" akarták megtartani,amig Demi bent volt,és nem volt annyira felkapott mint akkor Selena.
most nem csak rád értem ha nem mindenkire aki itt szidja Selenát össze-vissza...mért enm lehet már elfogadni h jó barátok és kész és Selenat emg olyannak amilyen attól h ti ki nem állhatjátok még aranyos lány és mert nem kürtölték világgá h Demit felhívta meg minden még enm azt jelenti h hazugság ..különben meg ez az egész média élet erről szól h ahol és amiből lehet a sztároknak hírt csinálnak h növeljék anépszerűségét valamelyiknek több valamelyiknek emg kevesebb kell erről nem ők tehetnek h kinke mennyi dolgából csinálnak szenzációt...ÉS MÉGEGSZER MONDOM AZ ELEJE AZ ÖSSZES SELL SZIDÓNAK SZÓL!!!
én értem miről beszélsz,de Demi Lovato már csak azért is azt mondta hogy volt az egyetlen aki felhívta,ezt te sem képzeled hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta míg ő a rehabon volt..
Csak Selena "jó hírét" akarták megtartani,amig Demi bent volt,és nem volt annyira felkapott mint akkor Selena.
jó igen abban teljesen igazatok van h biztos nem csak Sell volt az egyetlen de azért az már kicsit izé h persze Selena mindekivel csak érdekből van nem hinném pl Justin-nal mért elnne érdekből mikor szerintem és enm akarok senkit emgsérteni de több az utálója mit az imádója már csak itt starity-n is..de végül is szerintem a lényeg h jóban vannak és kész
2011. augusztus 13. 18:52
Hát nem vagyok Demi-fan, de sokkal jobban bírom, mint Szelenítácskát. Szerintem sem érdemli meg Demit! Ha megint "öribarik" lennének szerintem nemcsak a kamera előtt pózoltak volna, hanem egymás mellett ültek volna, meg ilyesmi. Demin látszik, hogy valóban jó barátja akar lenni Szelenának, viszont Szelenáról ez nem mondható el. Na mindegy, ezen változtatni nem tudok, ha jól érzi magát, egészségére, de remélem, hogy hamarosan felnyílik Demi szeme.
Ja, és Kelly osztom! Szerintem is jó lenne a helycsere
Ja, és Kelly osztom! Szerintem is jó lenne a helycsere
2011. augusztus 13. 23:17
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
vdorina96 írta:
jó igen abban teljesen igazatok van h biztos nem csak Sell volt az egyetlen de azért az már kicsit izé h persze Selena mindekivel csak érdekből van nem hinném pl Justin-nal mért elnne érdekből mikor szerintem és enm akarok senkit emgsérteni de több az utálója mit az imádója már csak itt starity-n is..de végül is szerintem a lényeg h jóban vannak és kész
Nem hinném hogy Selena nem érdekből lenne Justin-nal.
Mivel tudja hogy minden tizedik tini Justin imádja..
csak mondj olyan okot hogy ne lenne érdekből vele..!?
A [b]képeken amiken csókolóznak azok meg vannak JÁTSZVA.
Ennyit erről-.-"
Nem hinném hogy Selena nem érdekből lenne Justin-nal.
Mivel tudja hogy minden tizedik tini Justin imádja..
csak mondj olyan okot hogy ne lenne érdekből vele..!?
A [b]képeken amiken csókolóznak azok meg vannak JÁTSZVA.
Ennyit erről-.-"
2011. augusztus 13. 23:36
|
|
funbenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 134325 offline
|
yaay amúgy kommentelősöknek:ARE U FUCKING KIDDING ME? Justin még egy senki volt mikor Selena már színész volt sőt énekes is hamarabb lett mint ő -.- jesszus magyar mentalitás -.-
2011. augusztus 14. 11:45
Igen igazad van Toxic!! Selena segített neki hogy felépüljön és Joe meg elmehet a francba mert ezt művelte szegény csajjal!!! És most úgy néz ki J.J mint egy inkább nem mondom jó?! Olyan jó látni Demi újra mosolyogni!
)
2011. augusztus 14. 12:52
|
|
lasssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 158259 offline
|
Én nem várnék azzal, hogy ez a Selena is pokolra jusson.
Mert azt senkinek nem kívánom:
http://www.filmnet7.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=94:menny-es-pokol&Itemid=2
Mert azt senkinek nem kívánom:
http://www.filmnet7.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=94:menny-es-pokol&Itemid=2
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: