Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 11. 22:12
Végre. Már azt hittem soha nem beszélnek már, de kellemesen csalódtam.
Örülök, hogy újra jóba vannak és remélem ez nem fog változni. Milyen aranyosak ahogy nevetnek.
Remélem már nem fognak összeveszni többet. ^^
2011. augusztus 12. 00:56
Óhh végre
de sztem nem lesznek olyan jó BARÁTOK mint régebben voltak
2011. augusztus 12. 07:47
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
vdorina96 írta.
most nem csak rád értem ha nem mindenkire aki itt szidja Selenát össze-vissza...mért enm lehet már elfogadni h jó barátok és kész és Selenat emg olyannak amilyen attól h ti ki nem állhatjátok még aranyos lány és mert nem kürtölték világgá h Demit felhívta meg minden még enm azt jelenti h hazugság ..különben meg ez az egész média élet erről szól h ahol és amiből lehet a sztároknak hírt csinálnak h növeljék anépszerűségét valamelyiknek több valamelyiknek emg kevesebb kell erről nem ők tehetnek h kinke mennyi dolgából csinálnak szenzációt...ÉS MÉGEGSZER MONDOM AZ ELEJE AZ ÖSSZES SELL SZIDÓNAK SZÓL!!!
én értem miről beszélsz,de Demi Lovato már csak azért is azt mondta hogy volt az egyetlen aki felhívta,ezt te sem képzeled hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta míg ő a rehabon volt..
Csak Selena "jó hírét" akarták megtartani,amig Demi bent volt,és nem volt annyira felkapott mint akkor Selena.
most nem csak rád értem ha nem mindenkire aki itt szidja Selenát össze-vissza...mért enm lehet már elfogadni h jó barátok és kész és Selenat emg olyannak amilyen attól h ti ki nem állhatjátok még aranyos lány és mert nem kürtölték világgá h Demit felhívta meg minden még enm azt jelenti h hazugság ..különben meg ez az egész média élet erről szól h ahol és amiből lehet a sztároknak hírt csinálnak h növeljék anépszerűségét valamelyiknek több valamelyiknek emg kevesebb kell erről nem ők tehetnek h kinke mennyi dolgából csinálnak szenzációt...ÉS MÉGEGSZER MONDOM AZ ELEJE AZ ÖSSZES SELL SZIDÓNAK SZÓL!!!
én értem miről beszélsz,de Demi Lovato már csak azért is azt mondta hogy volt az egyetlen aki felhívta,ezt te sem képzeled hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta míg ő a rehabon volt..
Csak Selena "jó hírét" akarták megtartani,amig Demi bent volt,és nem volt annyira felkapott mint akkor Selena.
2011. augusztus 12. 08:12
|
|
Fruzsykaa011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 157478 offline
|
ennek örülük
2011. augusztus 12. 08:15
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Nagyon helyes!
2011. augusztus 12. 09:21
|
|
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline
|
nagyon örulök!!!!!!!!!!
2011. augusztus 12. 12:05
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Idézet (DeathJack @ 2011.08.12. 11:34)
Aranyosak így ketten együtt, de bár az a nagyon lesült barna bőr.. 
mi bajod azzal a nagyon lesült barna bőrrel? nekem is ilyen a bőröm, és a fényképen nem mutat olyan nagyon szépen, de élőben biztos szebb mint a hófehér lában meg minden...
2011. augusztus 12. 14:18
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nekem úgy tűnt Selena nagy ívben lesz*rta mi van Demivel... oké, hogy a rehab elött sem voltak már jóban, de Miley legalávbb megemlítette Őt: "imátkozom Demiért", Selenától meg egy jó szót nem hallottam ez ügyben.
2011. augusztus 12. 14:32
|
|
nomi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 153746 offline
|
Én ezzel az egésszel nem nagyon tudok egyet érteni... mellow.gif
Valahogyan nem tudnám elhinni hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta amikor rehabon...szerintem csak Selena "jó hírét"
akarták megvédeni...
Oké egészen kicsi koruk óta ismerik egymást...de az független attól hogy ők most a legjobb barátok a világon,meg lehet hogy ezt mutatják,de nem hiszem hogy Selena nagyon kibékült vele,hiszen a díjáttadon is Taylor mellet ült,és a "szerelme" Bibőrke mellet..
Sose értem hogy egy képen már láthatjuk hogy ők kibékültek..
A sminkes meg pár ezer dollárt meg azt mond amit mond a riporternek...ennyit erről a fantasztikus barátságról Selena Demit nem érdemli meg..mert egy kétszínű liba...most már nekem sem a favorit énekesem mert minden percben ő van mindenhol már a csapból is ő folyik...
Köszönöm akik elolvasták.. wink.gif
Valahogyan nem tudnám elhinni hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta amikor rehabon...szerintem csak Selena "jó hírét"
akarták megvédeni...
Oké egészen kicsi koruk óta ismerik egymást...de az független attól hogy ők most a legjobb barátok a világon,meg lehet hogy ezt mutatják,de nem hiszem hogy Selena nagyon kibékült vele,hiszen a díjáttadon is Taylor mellet ült,és a "szerelme" Bibőrke mellet..
Sose értem hogy egy képen már láthatjuk hogy ők kibékültek..
A sminkes meg pár ezer dollárt meg azt mond amit mond a riporternek...ennyit erről a fantasztikus barátságról Selena Demit nem érdemli meg..mert egy kétszínű liba...most már nekem sem a favorit énekesem mert minden percben ő van mindenhol már a csapból is ő folyik...
Köszönöm akik elolvasták.. wink.gif
2011. augusztus 12. 14:35
|
|
nomi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 153746 offline
|
elegem van hogy mindenki csak szidja szelent nemhiszem mr el mindenkienk md a váleménye tudom de Fannuskahh azért ijeneket nemkéne kiírniszerintem meg nagyon is szép ezen a két képen nah errölenyit ja és Fannuskahh Fannuskahh te bisztos szebbvagy :@
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: