Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 10. 15:13
A kép nagyon aranyos lett róluk,az a kimondott "igaz barátok" kép,örülök,hogy végre kibékültek.
2011. augusztus 10. 16:05
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
2011. augusztus 10. 16:42
aranyosak együtt
legjobb és legszebb legjobb barátnők
2011. augusztus 10. 17:19
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (Fruzsma @ 2011.08.09. 23:34)
Én ezzel az egésszel nem nagyon tudok egyet érteni...
Valahogyan nem tudnám elhinni hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta amikor rehabon...szerintem csak Selena "jó hírét"
akarták megvédeni...
Oké egészen kicsi koruk óta ismerik egymást...de az független attól hogy ők most a legjobb barátok a világon,meg lehet hogy ezt mutatják,de nem hiszem hogy Selena nagyon kibékült vele,hiszen a díjáttadon is Taylor mellet ült,és a "szerelme" Bibőrke mellet..
Sose értem hogy egy képen már láthatjuk hogy ők kibékültek..
A sminkes meg pár ezer dollárt meg azt mond amit mond a riporternek...ennyit erről a fantasztikus barátságról Selena Demit nem érdemli meg..mert egy kétszínű liba...most már nekem sem a favorit énekesem mert minden percben ő van mindenhol már a csapból is ő folyik...
Köszönöm akik elolvasták..
Valahogyan nem tudnám elhinni hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta amikor rehabon...szerintem csak Selena "jó hírét"
akarták megvédeni...
Oké egészen kicsi koruk óta ismerik egymást...de az független attól hogy ők most a legjobb barátok a világon,meg lehet hogy ezt mutatják,de nem hiszem hogy Selena nagyon kibékült vele,hiszen a díjáttadon is Taylor mellet ült,és a "szerelme" Bibőrke mellet..
Sose értem hogy egy képen már láthatjuk hogy ők kibékültek..
A sminkes meg pár ezer dollárt meg azt mond amit mond a riporternek...ennyit erről a fantasztikus barátságról Selena Demit nem érdemli meg..mert egy kétszínű liba...most már nekem sem a favorit énekesem mert minden percben ő van mindenhol már a csapból is ő folyik...
Köszönöm akik elolvasták..
most nem csak rád értem ha nem mindenkire aki itt szidja Selenát össze-vissza...mért enm lehet már elfogadni h jó barátok és kész és Selenat emg olyannak amilyen attól h ti ki nem állhatjátok még aranyos lány és mert nem kürtölték világgá h Demit felhívta meg minden még enm azt jelenti h hazugság ..különben meg ez az egész média élet erről szól h ahol és amiből lehet a sztároknak hírt csinálnak h növeljék anépszerűségét valamelyiknek több valamelyiknek emg kevesebb kell erről nem ők tehetnek h kinke mennyi dolgából csinálnak szenzációt...ÉS MÉGEGSZER MONDOM AZ ELEJE AZ ÖSSZES SELL SZIDÓNAK SZÓL!!!
2011. augusztus 10. 17:49
Idézet (vdorina96 @ 2011.08.10. 17:19)
most nem csak rád értem ha nem mindenkire aki itt szidja Selenát össze-vissza...mért enm lehet már elfogadni h jó barátok és kész és Selenat emg olyannak amilyen attól h ti ki nem állhatjátok még aranyos lány és mert nem kürtölték világgá h Demit felhívta meg minden még enm azt jelenti h hazugság ..különben meg ez az egész média élet erről szól h ahol és amiből lehet a sztároknak hírt csinálnak h növeljék anépszerűségét valamelyiknek több valamelyiknek emg kevesebb kell erről nem ők tehetnek h kinke mennyi dolgából csinálnak szenzációt...ÉS MÉGEGSZER MONDOM AZ ELEJE AZ ÖSSZES SELL SZIDÓNAK SZÓL!!! 
Talán azon elgondolkozhatnál, hogy mindenkinek meg van maga véleménye. Nem fogunk pár elvetemült Dizni imádó csettintésére elvonulni. Mert igen, ez a fórum arra való, hogy kifejezzük a véleményünket. Ha nem tetszik, el lehet menni. Engem sem érdekel, ha valaki szidja a kedvencemet, mert az a lényeg, hogy én kedvelem őt - bár Dianna Agron és Bonnie Wright tehetségesek, Szelinácskával ellentétben. Elgondolkozhatnál, hogy miért utálják annyian Szelenát, és akkor szólogass be másoknak. Csak előtte írni is meg kéne tanulni..
2011. augusztus 10. 18:36
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (itsmedemz @ 2011.08.10. 17:49)
Talán azon elgondolkozhatnál, hogy mindenkinek meg van maga véleménye. Nem fogunk pár elvetemült Dizni imádó csettintésére elvonulni. Mert igen, ez a fórum arra való, hogy kifejezzük a véleményünket. Ha nem tetszik, el lehet menni. Engem sem érdekel, ha valaki szidja a kedvencemet, mert az a lényeg, hogy én kedvelem őt - bár Dianna Agron és Bonnie Wright tehetségesek, Szelinácskával ellentétben. Elgondolkozhatnál, hogy miért utálják annyian Szelenát, és akkor szólogass be másoknak. Csak előtte írni is meg kéne tanulni..
jó mind1 ahogy mondtad én is csak a véleményemet irtam le és nem azzal van a bajom mert valaki nem szereti őt..NEM KÖTELEZŐ SZERTNI de azért nem kéne folyton fikázni de nem fogok leállni veszekedni mert senkivel nem akarok rosszban lenni...jah és a másik engem te ne nevezz hülye Dizni rajongónak 1 semmi jogod hozzá 2 ahogy látom nekem 1-etlen 1 olyan kedvencem van neked meg ha jól látom legalább 4 ugyhogy
2011. augusztus 10. 18:38
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Ennek nagyon örülök!
2011. augusztus 10. 21:16
|
|
Mrs.Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 155455 offline
|
jajjdejó.
2011. augusztus 10. 21:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: