Kibékült Selena Gomez és Demi Lovato
2011. augusztus 09. 22:19
Selenat és Demit már akkor "Delena" -nak nevezték amikor még senki nem hallott Damonról és Elenaról ......és olyan nincs hogy egy barátságban nincsenek hullámvölgyek, főleg egy 12 éves barátságban. Az övékében volt, ezt Demi is elismerte, de amikor bekerült a kezelő központba Selena volt az első aki felhívta és zokogott a telefonban, és ennek köszönhetően tisztázták a problémáikat ....
2011. augusztus 09. 22:22
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
azt csak ők ketten tudhatják mi volt köztük, de ha úgy gondolják hogy fátylat borítanak rá, akkor én örüök
2011. augusztus 09. 22:25
Idézet (orsollyaa @ 2011.08.09. 20:54)
azért arra kíváncsi lennék hogy Selena akkor is ott volt Demi mellett amikor szüksége lett volna rá vagy csak most mondja? -.-
Selena akkor is ott volt .. és ezt maga Demi mondta el egy videó interjúban .. itt tudod megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=s4GHomUBsGA ..
2011. augusztus 09. 22:26
Idézet (Em31 @ 2011.08.09. 20:48)
"Delena" ?? Már nem azért, de nekik mért kell egybefoglalni a nevüket, mikor nem egy pár?? Főleg hogy az már foglalt..Damon és Elena a Vampire Diaries-ból..
hmmm már nem azért de Demiéket már akkor Delena -nak becézték amikor Damon&Elena sehol nem volt .. úgyhogy a Vámpírnaplósok koppintották le az Ő becenevüket -.-
2011. augusztus 09. 22:31
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Mielőtt még a lelkes Demi fanok ócsárolják Selenát hallgasság meg Demi mit mond...Szereti Selenát.
2011. augusztus 09. 22:31
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
*hallgassák
2011. augusztus 09. 22:44
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
A Delenáról nekem akkor is mindig Damon és Elena jut eszembe, na mindegy.
Egyébként én úgy tudom, hogy össze se vesztek, és csak pletyka volt, de lehet, hogy rosszul tudom.
2011. augusztus 09. 22:51
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
megjátszák...
2011. augusztus 09. 23:33
|
|
Mr.ColeSprouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155902 offline
|
végre egy jo hir
2011. augusztus 09. 23:34
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
Én ezzel az egésszel nem nagyon tudok egyet érteni...
Valahogyan nem tudnám elhinni hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta amikor rehabon...szerintem csak Selena "jó hírét"
akarták megvédeni...
Oké egészen kicsi koruk óta ismerik egymást...de az független attól hogy ők most a legjobb barátok a világon,meg lehet hogy ezt mutatják,de nem hiszem hogy Selena nagyon kibékült vele,hiszen a díjáttadon is Taylor mellet ült,és a "szerelme" Bibőrke mellet..
Sose értem hogy egy képen már láthatjuk hogy ők kibékültek..
A sminkes meg pár ezer dollárt meg azt mond amit mond a riporternek...ennyit erről a fantasztikus barátságról Selena Demit nem érdemli meg..mert egy kétszínű liba...most már nekem sem a favorit énekesem mert minden percben ő van mindenhol már a csapból is ő folyik...
Köszönöm akik elolvasták..
Valahogyan nem tudnám elhinni hogy Selena volt az egyetlen aki felhívta amikor rehabon...szerintem csak Selena "jó hírét"
akarták megvédeni...
Oké egészen kicsi koruk óta ismerik egymást...de az független attól hogy ők most a legjobb barátok a világon,meg lehet hogy ezt mutatják,de nem hiszem hogy Selena nagyon kibékült vele,hiszen a díjáttadon is Taylor mellet ült,és a "szerelme" Bibőrke mellet..
Sose értem hogy egy képen már láthatjuk hogy ők kibékültek..
A sminkes meg pár ezer dollárt meg azt mond amit mond a riporternek...ennyit erről a fantasztikus barátságról Selena Demit nem érdemli meg..mert egy kétszínű liba...most már nekem sem a favorit énekesem mert minden percben ő van mindenhol már a csapból is ő folyik...
Köszönöm akik elolvasták..
2011. augusztus 09. 23:36
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Ennek örülök
így tovább !!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: