Justin Bieber megcsillogtatta raptudását
2011. augusztus 09. 18:36
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nincs olyan, hogy ROSSZ zene! Beleértve ezt is! Egyszerűen csak más mindenkinek az ízlése és pont! Most azért, mert ez a szám valakinek nem tetszik, de 10 másik embernek igen, attól még nem rossz azért a zene, mert 1 ember nem szereti. Justin tud rappelni és énekelni is! Csak van akinek nem tetszik a hangja, és ez rendben van, mert mint mondtam, mindenkinek más az ízlése! Én például nem szeretem a Tokio Hotelt, de nem mondom, hogy nem tudnak zenélni, csak nekem nem jön be az, ahogy csinálják. Ezzel a szöveggel azt akarom mondani, hogy az ilyen megjegyzések, hogy "Amit dzsásztínka csinál az egy nagy rakás sz@r!" inkább szánalmas, mint sértő Justinra értve! Először is legyen benne annyi tisztelet, hogy a nevét leírja normálisan... Na de inkább nem is mondok mást.
Szerintem Justin nagyon jól tud rappelni, csak a hangja nem áll rá annyira, énekelni jobban tud. =)
Szerintem Justin nagyon jól tud rappelni, csak a hangja nem áll rá annyira, énekelni jobban tud. =)
2011. augusztus 09. 18:41
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Ez valami borzalmas!
2011. augusztus 09. 18:41
Bieberért odavannak a nők?
jo tudni
Biebernek azt kéne inkább "rappelni" hogy a pici édes kislányok imádnak
Chris Brown pedig nem értem miért égeti magát ennyire
vagy Bieberrel duettezni és lógni nem égő?
a Next 2 You jó szám lenne, de van benne valami, amiért inkább nem hallgatom annyira sokat
2011. augusztus 09. 18:50
"Imádnak a hölgyek". Nos, kedves Jussy, nagy tévedésben vagy! A normális hölgyek a FÉRFIAKAT szeretik 
De ez is jó: megcsillogtatta raptudását.
jennymiley00! Dehogyisnincs rossz zene. Jussy is azt csinál
Vagyis nem ő, hanem a producerek, meg a "zeneszerzők", akik kitalálják azt a tucatsz*t, amit bevesznek a tinilányok, meg a kiskamaszok. Ő is csak egy tucatzenét gyártó "énekes".
De ez is jó: megcsillogtatta raptudását.
jennymiley00! Dehogyisnincs rossz zene. Jussy is azt csinál
2011. augusztus 09. 18:55
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Ez a gyerek már mindenhol ott van?
Először a Helyszínelőkben akart szerepelni, aztán a Vámpírnaplóknál is bepróbálkozott, hívatlanul beállított a barátnőjével egy esküvőre, most pedig rappel
Ez nekem már sok
2011. augusztus 09. 19:02
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Tény,hogy nem egy eget rengető siker szám,de ez a stílus még mindig jobban áll neki mint a már-már túlságosan erőltetett szerelmes számok.
2011. augusztus 09. 19:59
|
|
zsanivagyok_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 155798 offline
|
ezt a szhart -.-" justin takarodjon má...
2011. augusztus 09. 20:10
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Az a legdurvább, hogy ha nekem ez ennyire FÁJ, akkor milyen érzés lehet ezzel szembesülni az IGAZI rappereknek, már akik még élnek és megmaradtak normális rappernek. Mert sajnos ebből is túl kevés van a mai világban.
2011. augusztus 09. 20:18
|
|
bogcsoo1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 149422 offline
|
elég hallgatni a pop szakmában most már a rapp-ban is helyet akar foglalni ??
basszus ne már csak a rappet neeee !!!!
2011. augusztus 09. 20:35
És az énektudását mikor csillogtatja meg?
Amúgy egész jó kis számnak tartom, ahogy a Next to you-t is, attól függetlenül, hogy kifejezetten nem szeretem Justint, Christ viszont nagyon is.
A rapelést meg ne nagyon erőltesse szerintem.
Amúgy egész jó kis számnak tartom, ahogy a Next to you-t is, attól függetlenül, hogy kifejezetten nem szeretem Justint, Christ viszont nagyon is.
A rapelést meg ne nagyon erőltesse szerintem.
2011. augusztus 09. 20:39
|
|
Mr.ColeSprouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155902 offline
|
Idézet (Marina Salvatore @ 2011.08.09. 16:45)
O.o'..
Én abban a 2% ban vagyok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: