Connor Paolo is búcsúzik a Gossip Girltől?
2011. augusztus 09. 19:48
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Imádom a Gossip Girl, sajnálnám ha elmenne. Bár már az rossz hír volt, hogy Taylor ment el. Remélem marad ! (:
2011. augusztus 09. 20:43
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Connor szerintem nagyon tehetséges színész, örülnék neki, ha a GG n kívül, amit egyébként nem nézek, kipróbálná magát több filmben is. Eddig csak 3 ban láttam
2011. augusztus 09. 20:46
|
|
Mr.ColeSprouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155902 offline
|
O.o
2011. augusztus 09. 21:12
Remélem megy el, mert hiányozna a sorozatból...
2011. augusztus 09. 23:45
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Én remélem, hogy nem megy el, mert szeretem Eric karakterét, meg szerintem jó színész is. Már azt is nagyon sajnáltam, hogy Taylor elment, mert nekem Jenny, Blair és Chuck voltak a kedvenc karaktereim, de ha így több pretty reckless szám lesz, akkor talán megéri. Jessica távozása annyira nem rázott meg, mert én személy szerint utáltam Vanessát, de azért a sorozat más lesz nélküle. Na mindegy, remélem hogy Connor nem megy el.
2011. augusztus 10. 08:38
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
connor miatt annyira nem szomorkodom bár kedveltem a karakterét de taylor momsen kár h elment mert a sorozatban nekem ő volt a kedvencem
2011. augusztus 10. 10:18
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kedveltem a karakterét, úgyhogy sajnálom, hogy ő is elmegy
Szerintem a Gossip Girlt ideje lenne befejezni. Nem lehet mindent húzni, lassan már alig lesznek az eredeti szereplőgárdából a végére...
2011. augusztus 10. 11:07
Én szeretem a karakterét,jó lenne ha nem menne el.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: