Augusztus 25-én jelenik meg Raffla Óesté EP című korongja, amely hat számot tartalmaz majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik Raffla lemeze
2011. augusztus 09. 16:25
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
150. és egyben utolsó cikkem jó hosszú időre, talán egyáltalán nem írok többet. Mindenképp a jubileumhoz méltó hírt szerettem volna és ez az. (Nem, nem kérek levelet miért nem. Számomra ennek van hírértéke és nem a bulvárhulladéknak.) Ha a korábbi cikkeim legalább egy ember látásmódját kiszélesítették egy kicsit akkor már megérte megírni őket, de ha senkiét az sem számít, mert szívesen írtam őket.
Viszont rá kellett jönnöm, hogy ide nem igazán van értelme ezzel foglalkozni, viszont a bulvárhíreket soha nem szívesen írtam meg és ezután egyáltalán nem foglalkozok vele. Vagy ilyen cikkeket kaptok tőlem vagy semmit, mert engem ez érdekel.
Egyébként én tuti megveszem a lemezt, bár 25-én szülinapi bulira megyek, 3-án pedig OSG, de a maradék két időpont valamelyikén beszerzem.
Egyébként én tuti megveszem a lemezt, bár 25-én szülinapi bulira megyek, 3-án pedig OSG, de a maradék két időpont valamelyikén beszerzem.
2011. augusztus 10. 12:51
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
de jó...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: