Miley a szerelmet választotta a díjak helyett
2011. augusztus 09. 13:36
|
|
Jessica Bownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156948 offline
|
Aranyosak.
Am kicsit furcsa Liem....úgy viselkedik mint akit nem is kérdekli Miley. :/ de sok boldogságot nekik.
2011. augusztus 09. 13:37
Aranyos meg minden, örülök Mileynak, hogy boldog, de azért nem kellett volna kihagyni a díjátadót...
2011. augusztus 09. 13:38
Minden elismerésem az övé
Így kell ezt csinálni szerintem most jól döntött
2011. augusztus 09. 13:41
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
kicsit jobban megnéztem a képet,és Liam nem tűnik valami húű de szerelmesnek.vagy csak az én szemem rossz,de kicsit fura ez nekem.én a helyében kiugrottam volna a bőrömből,hogy a párom fontosabbnak tart egy díjátadónál,de mindegy..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 09. 13:45
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Nagyon jól döntött,imádom őket
2011. augusztus 09. 13:46
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
An_d_a:1etértek
2011. augusztus 09. 13:48
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Ez aranyos Mileytől,tényleg nagyon szereti!
2011. augusztus 09. 13:52
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Ha szerelmes, miért ne? TCA-n rengeteg sztár nem volt ott..
2011. augusztus 09. 13:56
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
An_d_a egyet értek!
Szerintem is jó hatással van Mileyra ez a kis szerelem,de Liamen(így kell írni? xD)nem veszem észre,hogy szeretné tényleg.Szerintem csak hírnevet akar így,vagy nem tudom.
Ami közelebb áll a cikkhez: Egy nagyon aranyos dolog Mileytól!Kevés az ilyen ember.Persze más sztárok is jótékonykodnak,dalt írnak,színészkednek és persze szerelmesek,de lássuk be,hogy sok dalt a szerelemnek köszönhetünk,és így persze hogy a magánéletét helyezte előre...(most remélem sikerült összerakni a képet,mert nem tudom ezt megfogalmazni normálisan,vagy hülyeséget írtam...
)
Szerintem is jó hatással van Mileyra ez a kis szerelem,de Liamen(így kell írni? xD)nem veszem észre,hogy szeretné tényleg.Szerintem csak hírnevet akar így,vagy nem tudom.
Ami közelebb áll a cikkhez: Egy nagyon aranyos dolog Mileytól!Kevés az ilyen ember.Persze más sztárok is jótékonykodnak,dalt írnak,színészkednek és persze szerelmesek,de lássuk be,hogy sok dalt a szerelemnek köszönhetünk,és így persze hogy a magánéletét helyezte előre...(most remélem sikerült összerakni a képet,mert nem tudom ezt megfogalmazni normálisan,vagy hülyeséget írtam...
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.