Miley a szerelmet választotta a díjak helyett
2011. augusztus 13. 20:24
|
|
csillagbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 151653 offline
|
Ha ilyen pasim lenne én is vele lennék inkább
2011. augusztus 14. 23:59
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
hagyátok már Liam-et ... ti egy nézésből le tudjátok szűrni hogy szereti-e vagy sem? Oo ügyesek vagytok ... (Y) lehet hogy rossznapja volt vagy mittudom én de egyáltalán nem biztos hogy nem szereti ...
Miley részéről pedig ez ez nagyon aranyos dolog hiszen inkább a szerelemt választja mint a munkát *-*
Miley részéről pedig ez ez nagyon aranyos dolog hiszen inkább a szerelemt választja mint a munkát *-*
2011. augusztus 15. 12:04
|
|
berniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.23. Hozzászólás: 844 Csatolások: 0 Azonosító: 151631 offline
|
ez mind szép és jó és örülök hogy boldog de arra nem gondol hogy a rajongói időt szántak arra hogy szavazzanak rá. A rajongóiból él így szerintem rájuk is gondolhatott volna. Néhány órára a díjátadó idejére megszakíthatta volna a romantikus napját és máskor folytatni. Mondjuk nem nagyon érdekel én nem vagyok a rajongója.
2011. augusztus 15. 12:16
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
arik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: