Megjelent Rihanna filmjének előzetese
2011. augusztus 09. 10:05
|
|
zsanivagyok_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 155798 offline
|
dejóóó már úgy várom *____________*
2011. augusztus 09. 10:13
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
jó lesz!!
2011. augusztus 09. 10:26
|
|
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline
|
omg de fura így látni .. amúgy miért "Megjelent Rihanna filmjének előzetese" ez a cím, mikor nem is ő a főszereplő? hát én tuti nem fogom megnézni, nem bírom az ilyen stílusú filmeket :|
2011. augusztus 09. 10:35
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem kötekedni akarok,de manapság minden énekes/énekesnő elkezd filmekben szerepelni?vagy ez csak nekem magas? 
mindenesetre nem hiszem,hogy meg fogom nézni,az se biztos,hogy Magyarországra bejön.Mondjuk a neten minden fenn van,de annyira nem hozott ez most lázba.
mindenesetre nem hiszem,hogy meg fogom nézni,az se biztos,hogy Magyarországra bejön.Mondjuk a neten minden fenn van,de annyira nem hozott ez most lázba.
2011. augusztus 09. 10:40
Hát kíváncsi vagyok, de nem nagyon az én stílusom az ilyen fajta film.
2011. augusztus 09. 10:43
Azért Alexandert is érdemes lett volna megemlíteni azon nevek mellett akikkel együtt játszik de részletkérdés.A film viszont érdekesnek tűnik és márcsak Brooklyn és Alexander miatt is mindenképp megnézem majd.
2011. augusztus 09. 11:10
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.08.09. 10:35)
nem kötekedni akarok,de manapság minden énekes/énekesnő elkezd filmekben szerepelni?vagy ez csak nekem magas?
nem csak neked magas, nekem is, nyugi.
2011. augusztus 09. 11:13
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
várom
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: