Harry Potter kalandjai — számokban
2011. augusztus 09. 10:51
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Érdekes,én a második és a negyedik részt nem annyira bírtam (azokat könyvben kétszer,filmen egyszer láttam) a kedvenceim pedig az ötödik és hatodik rész,azokat legalább ötször olvastam,és eddig az ötödiket kétszer,a hatodikat egyszer láttam,de az is biztos,hogy még meg fogom nézni őket párszor,csak még nem tudtam normális minőséget szerezni itthonra.
2011. augusztus 09. 10:52
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kár, hogy vége
hiányozni fognak
2011. augusztus 09. 10:55
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
ha lenne több része örömmel nézném és olvasnám... nagyon szerettem(szeretem) mind a könyveket, mind a filmeket... ((:sajnálom hogy véget ért, de ha unatkozok akkor biztos van mit nézni ((:
további sok sikert a színészeknek az életben!! (: még legalább ennyi hasonlóan jó ha nem jobb filmeket tőlük
további sok sikert a színészeknek az életben!! (: még legalább ennyi hasonlóan jó ha nem jobb filmeket tőlük
2011. augusztus 09. 10:55
nekem mindegyik nagyon nagyon nagyon tetszett
gondolkoztam, hogy tartok-e harry potter film maratont, de az úgy már nem jó xd
2011. augusztus 09. 11:01
|
|
mycroftvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 112 Azonosító: 121233 offline
|
Én a filmeket nem szeretem különösebben, bár tény, hogy az első részt egy nappal az előtt láttam, mielőtt megkaptam volna a könyvet... 11 évesen. Hjaj, én ezzel az egész hajcihővel együtt nőttem fel, hiányozni fog. Bár inkább a könyveket siratom.
2011. augusztus 09. 11:02
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Én még mindig azt mondom hogy 1-4.ig nagyon tetszett, és onnantól nekem valamiért egyre kevésbé. Nem vagyok valami nagy HP fan, de az biztos hogy nem keveset kóstált
Egyébként csak nekem nem tetszett az utcsó rész ?
2011. augusztus 09. 11:07
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Kiim azt nem mondanám hogy nem tetszett az utolsó de viszont kicsit többet vártam..szerintem kicsit összecsapták a végét és a csatajelenetek lehettek volna részletesebbek,ezeken kívül tényleg minden elismerésem a stábnak és persze az írónőnek!!
(L)
2011. augusztus 09. 11:08
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Huha ez kemény!
Én személy szerint nem voltam nagy rajongójuk,mindegyik részt láttam egyszer és kész,könyvben sosem olvastam el.
De persze nagyon sokat dolgozott rajta mindenki aki ott volt. Gratulálok nekik!
Nagyon jó lett a cikk!
Én személy szerint nem voltam nagy rajongójuk,mindegyik részt láttam egyszer és kész,könyvben sosem olvastam el.
Nagyon jó lett a cikk!
2011. augusztus 09. 11:11
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
wáo
2011. augusztus 09. 11:15
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
jó sok díjuk lett a 9 év alatt
2011. augusztus 09. 11:16
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Kár h vége
Grat nekik amiért ilyen hosszú időn keresztül szórakoztattak minket http://starity.hu/images/emoticons/meghajolo.gif
2011. augusztus 09. 11:31
Nem hiszem, hogy bármelyiküknek is sikerül majd kitörni a varázsló skatulyájából(a fiatalokra gondolok, természetesen). A HP népszerűsége nem engedi. Ettől függetlenül remek színészeknek tartom őket, egytől-egyig.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: