Új könyv az évszázad szerelmi háromszögéről
2011. augusztus 09. 14:33
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
szerintem is baromság XD
2011. augusztus 09. 14:40
hát nem tudom szerintem nem lenne jó ötlet nem értem hogy egy szakításról miért kell írni ha énnyire azt akarják fény derüljön a szakításra akkor mondják el interjúba stb :/.
2011. augusztus 09. 15:57
az a gáz, hogy már vagy 5 év eltelt azóta, hogy elváltak de még mindig belekeveri a sajtó őket egymás életébe, ha Jennifert új pasival látni egyből behozzák a képbe Angelináékat, ez már lerágott csont,
2011. augusztus 09. 21:42
Brad és Angie szép párt alkotnak együtt, Jennifer a múlté, nem értem, hogy miért ennyire fontos, hogy ez a könyv megjelennjen, ez már egy olyan régi történet, hogy ha filmet csinálnának belőle, 3 óra is kevés lenne nyomon követni Jennifer szerelmi életét, még Brad és Angie nővekvő családját...
2011. augusztus 09. 22:00
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Jennifer-nek bizonyára nagyon rosszul esett, hogy a házassága tulajdonképpen azért ment tönkre mert Pitt és Jolie egymásba szerettek a forgatáson. Méllyen érintette a dolog... sok éve történt túl lépett rajta, evvel a könyvel minek felhozni azokat a dolgokat amik akkor rosszak voltak. Pitt és Jannifer is boldog
nem értem... a könyv az felesleges
2011. augusztus 10. 13:33
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
engem érdekel. biztos elolvasom jad. egyszer
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: