Új könyv az évszázad szerelmi háromszögéről
2011. augusztus 09. 10:47
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
angelina és brad olyan párt alkotnak mint a legvadabb álmaim..aniston a múlté és nem kellene így felfújni a dolgot mivel jolie-pitt nek 3 közös és 3 adoptált gyerkőce van.a story már a múlté ahogyan jennifer is.
2011. augusztus 09. 10:50
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Felesleges kiadni ezt a könyvet, ráadásul úgy hogy megint hasznot akarnak húzni egy válásból, ami nem éppen a legjobb dolgok közé tartozik. Nem hiszem, hogy ennyi időt után bárkinek is kellene még ezzel foglalkoznia. Ráadásul azóta többször is lehetett hallani hogy már elég békés a viszony, és beszélni is szoktak egymással. Egyébként nem is értem hogy hogy engedhetik kiadatni ezt a könyvet.
2011. augusztus 09. 10:52
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (AngelinaSmile @ 2011.08.09. 10:47)
angelina és brad olyan párt alkotnak mint a legvadabb álmaim..aniston a múlté és nem kellene így felfújni a dolgot mivel jolie-pitt nek 3 közös és 3 adoptált gyerkőce van.a story már a múlté ahogyan jennifer is.
ezt most kicsit úgy hangzik mintha Jennifer lenne a 'hibás' a könyv miatt. lehet hogy a múlté, de szerintem sokkal jobb párost alkottak Braddel, nyílván te Angie fanként nem így gondolod
2011. augusztus 09. 11:58
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
én sem igazán értem minek erről könyv !! teljesen fölösleges.. és gondolom senkit sem érdekel, a másik pedig hogy ha mégis van internet akkor ott csak beütjük a google-ba és kész, már olvashatjuk is
2011. augusztus 09. 12:40
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
már nem azért,de erről minek könyv?oké,hogy újságokat ezzel teletömni,mert a sajtó márcsak ilyen,de ez azért túlzás.ezzel csak jennifert alázzák meg,és kiröhögtetik magukat a ˝trió˝ tagjai.
2011. augusztus 09. 13:04
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
Kiim
meglehet..az vagyok..tök jogosan miután eltelt már jó pár év a válás óta.és még mindig ezzel jönnek a bulvárlapok stb..6 éve vannak együtt az száz hogy jenniferrel nem jön össze megint brad.hál istennek.te meg nyilván aniston fan vagy de se baj teszek a véleményedre;)
meglehet..az vagyok..tök jogosan miután eltelt már jó pár év a válás óta.és még mindig ezzel jönnek a bulvárlapok stb..6 éve vannak együtt az száz hogy jenniferrel nem jön össze megint brad.hál istennek.te meg nyilván aniston fan vagy de se baj teszek a véleményedre;)
2011. augusztus 09. 13:04
|
|
AngelinaSmileúj tag |
|
rachella teljesen igazad van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: