Az énekesnő meghívta az internetsztárt legutóbbi koncertjére, ahol közösen előadták Black Friday című dalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry Rebecca Blackkel duettezett
2011. augusztus 08. 22:52
2011. augusztus 08. 23:02
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Katy Perry nagyon jó fej,és kedves,hogy ezt teszi,csak azt nem,hogy kivel. Mindegy én nem szólóm le Rebeccát szerintem majd megteszi a többi kommentelő helyettem
Ne értsétek félre,én sem szeretem ! De úgy gondolom,hogy tényleg énekesnő lesz belőle,mert amennyire Katy Perry viszi fölfelé a létrán lehet,hogy jövőre őt fogjuk hallgatni a rádióba...de annak nem örülnék:/
Mindegy Katy tényleg jó fej,de attól Rebeccát nem szeretem
Mindegy Katy tényleg jó fej,de attól Rebeccát nem szeretem
2011. augusztus 08. 23:43
hogy tudtam hogy tovább fogja folytatni
nem elég, hogy a Last Friday Nightban szerepel, nemsokára egy híresség lesz, és őt is nyomni fogják a zenecsatornák -.-" Katynek inkább a saját karrierjét kéne irányitania, nem Blackét.. és ezzel Katy csak magát rontja le, hisz a legtöbb ember utálja ezt a kiscsajt
akkor nem hinném hogy Katyt imádnák azért, amit tett
bár én ettől szeretni fogom, de kár erőltetnie ezt, hogy Rebeccából híres énekesnőt csináljon... hisz gondolom az a célja, mert ez csak a kezdet XDD
2011. augusztus 08. 23:50
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Vajon mennyit fizetnek ezért Katynek Miss Black szülei? Mert hát kell, hogy legalább egy ember sztárolja. Vagy Katy hasznot akar húzni ebből a nyomiból? Bocs,de épp eszű ember nem sztárolná,csak ha valami haszna származik belőle.........
2011. augusztus 08. 23:52
|
|
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline
|
Látom Katy mindent megtesz azért hogy Rebecca híres legyen, és szeressék.Lehet hogy Katy azthiszi hogy ebből majd haszna származik,de lehet hogy pont fordítva.:/
2011. augusztus 09. 03:08
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nekem mindegy mit csinál Rebecca csak ne énekeljen! Katynek nem kéne segítenie neki, hiszen nem tud énekelni, próbálkozzon a színészettel ha meg az se megy neki akkor próbálkozzon valami mással. Így mindenki boldog lenne, főleg azok akik szerint Rebecca nem tud énekelni, már pedig nem tud.
2011. augusztus 09. 07:14
Szerintem ez nagyon kedves volt Katytől... Persze, Rebecca nem jó az éneklésben, de annyian bántják szegény,t hogy már tényleg sajnálom, szóval jó látni, hogy van, aki normális vele
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: