A Teen Choice Awards legszebb ruhái
2011. augusztus 15. 21:30
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Nekem Sel-é és Demi-é tetszik legjobban
2011. augusztus 16. 08:50
Blake Lively tetszik nagyon nekem egyszerű és még is nagyon jó.Mondjuk nem tudnám elképzelni máson csak rajta,de akkor is nagyon csinos és Blake-nek nagyon jól áll szerintem.
Taylor Swift nekem ez is nagyon megtetszett ez is olyan egyszerű és még is csinos.Ez is nagyon egyszerű és mégis csinos melesleg a színe is nagyon tetszik.
Selena Gomez nem túlzottan kedvelem a csajt,de a ruhája nagyon tetszik a színe és nagyon jó és nagyon tetszik nekem,hogy nincsen pántja a ruhájának és azért is,mert az a kis kendő kilóg a ruhájáról és az feldobja.
Nina Dobrev nekem az övé tetszik a legjobban az összes közül.Tetszik a mintája nagyon-nagyon.Szóval nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszik.Jó volt a választás Nina!
Cameron Diaz az övé is elvarázsolt,nagyon csinos volt benne.Ez is szerintem jó választás volt.
Taylor Swift nekem ez is nagyon megtetszett ez is olyan egyszerű és még is csinos.Ez is nagyon egyszerű és mégis csinos melesleg a színe is nagyon tetszik.
Selena Gomez nem túlzottan kedvelem a csajt,de a ruhája nagyon tetszik a színe és nagyon jó és nagyon tetszik nekem,hogy nincsen pántja a ruhájának és azért is,mert az a kis kendő kilóg a ruhájáról és az feldobja.
Nina Dobrev nekem az övé tetszik a legjobban az összes közül.Tetszik a mintája nagyon-nagyon.Szóval nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszik.Jó volt a választás Nina!
Cameron Diaz az övé is elvarázsolt,nagyon csinos volt benne.Ez is szerintem jó választás volt.
2011. augusztus 16. 13:08
|
|
Elekes_Emesevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 176 Csatolások: 62 Azonosító: 155106 offline
|
Nekem Selena és a Demi ruhája tetszik,de a többi is nagyon szép és jó
2011. augusztus 18. 14:43
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
nekem nináé és cameron diazé tetszik a legjobban.
2011. augusztus 19. 08:41
Nem vagyok nagy rajongója de Nináé a legszebb <3
2011. augusztus 19. 13:59
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Vannak nagyon csinosak is
2011. augusztus 19. 20:02
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
nekem Ashley Greene ruhája tetszik a legjobban. egyszerű és nagyszerű
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: