A Teen Choice Awards legszebb ruhái
2011. augusztus 09. 22:26
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Selena & Demi a legjobb.Blake-é nagyon nem tetszik.Bleee
2011. augusztus 10. 09:11
|
|
esztiivagyokcsááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 157639 offline
|
Taylor, Demi, Selena (valójában nem rajongok túlzottan értük, de...) az ő ruhaválasztásuk jól sikerült. Még úgy Nináé is egész jó
Fergie ruhája borzalmas, bár azt a cipőt elfogadnám. Blake ruhája is egész jó, bááár picit furcsa színt választott a bőrszínéhez. Rachel Bilson ruhája is nagyon jó, bár az én ízlésemhez picit túl fodros. Nem értem miért ítélik el a kritikusok Ashley Greene ruháját: szerintem ha valami színnel feldobta volna, tök jó lett volna. Bár így se mondom, hogy rossz. Maggie Q ruhája meg egyszerűen tökéletesen el lett találva: vagy a stylistja jó, vagy az ízlése. Nemtudom melyik
2011. augusztus 10. 09:17
neke Selena és Demi ruhája tetszik a legjobban
2011. augusztus 10. 09:47
Nina és Taylor nagyon csinosak...Selenáé elmegy a többi nem nagyon fekszik:)
2011. augusztus 10. 10:25
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
Demi hogy nééz ki uristen aza ruha borzalmas... Fergie meg mint aki most lépett le a csillagok közül iszonyatos . Nina , mint egy ballerina és egy kis szende lányka keveréke azzal a kockás mintás ruhával.. Taylor ugy néz ki , mint Marilyn Monroe :DDD A legjobb szerintem is Blake lett : ))
2011. augusztus 10. 10:43
egyik ruha sem fogott meg túlzottan, talán Selenáé.
2011. augusztus 10. 11:11
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
nekem a selena ruhaja tetszett a legjobban, nkm nagyon bejon az a ruha
2011. augusztus 10. 11:21
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
nagyon szép ruhák
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: