Ma zajlott le a 64. Teen Choice Awards díjkiosztó, ahol Taylor Swift és Justin Bieber voltak az est legnagyobb nyertesei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit
2011. augusztus 08. 11:03
2011. augusztus 08. 11:06
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
nyertesei?? inkább szégyenei! legszexibb férfi Justin Bieber??
2011. augusztus 08. 11:07
|
selenafan10000000000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 157728 offline
|
helyes jo a lista
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Legjobb sorozat (sci-fi/fantasy): VámpírnaplókLegjobb férfi sorozatsztár (sci-fi/fantasy): Ian Somerhalder (Vámpírnaplók)
Legjobb női sorozatsztár (sci-fi/fantasy): Nina Dobrev (Vámpírnaplók)A nyár legjobb női előadója: Katy Perry
Legjobb valóságshow: Jersey Shore
Legjobb férfi valóságshow-sztár: Paul 'Pauly D' Del Vecchio (Jersey Shore)Legjobb vámpír: Robert Pattinson (The Twilight Saga: Eclipse)
Legjobb női mellékszereplő: Katerina Graham (Vámpírnaplók)
Legjobb férfi mellékszereplő: Michael Trevino (Vámpírnaplók)Legjobb film (sci-fi/fantasy): Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész
ŁŁŁ Nekik Gratulálok ^^^többinek nem XD
Legjobb női sorozatsztár (sci-fi/fantasy): Nina Dobrev (Vámpírnaplók)A nyár legjobb női előadója: Katy Perry
Legjobb valóságshow: Jersey Shore
Legjobb férfi valóságshow-sztár: Paul 'Pauly D' Del Vecchio (Jersey Shore)Legjobb vámpír: Robert Pattinson (The Twilight Saga: Eclipse)
Legjobb női mellékszereplő: Katerina Graham (Vámpírnaplók)
Legjobb férfi mellékszereplő: Michael Trevino (Vámpírnaplók)Legjobb film (sci-fi/fantasy): Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész
ŁŁŁ Nekik Gratulálok ^^^többinek nem XD
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Legjobb női mellékszereplő: Katerina Graham!

A lista fantasztikus, már csak a Legsexibb nő címszó mellett nem értem, Selenát!
A lista fantasztikus, már csak a Legsexibb nő címszó mellett nem értem, Selenát!
1 felhasználónak tetszik:
NikiBlack
Legszexibb nő, és a legjobb együttes?..
gratula a TVD-nek, és a HP-nak
|
selenafan10000000000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 157728 offline
|
ja justin inkább
pfuuuuuuuuuuuuuj
pfuuuuuuuuuuuuuj
2011. augusztus 08. 11:09
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nagyon soknak örülök,de Justin helyett Zacnek kellett volna nyernie,legszexibb?? Ki gondolja így????
Leighton Meester???Neki is kellett volna nyernie,és nem Robert a legjobb vámpír!!!!
Viszont sokan nyertek olyanok is akikre szavaztam,szerencsére.
Leighton Meester???Neki is kellett volna nyernie,és nem Robert a legjobb vámpír!!!!
Viszont sokan nyertek olyanok is akikre szavaztam,szerencsére.
2011. augusztus 08. 11:10
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Viszonylag jó lista, bár az a sok selena díj nekem magas..
2011. augusztus 08. 11:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
atyaúristen,ez a színvonal?!WTF?! bíbörnek és szelenítának annyi díjat odaítélni?
5 díj annak a tehetségtelen vévörlis senkinek?és mi az,hogy legszexibb nő?legfeljebb agyonsminkelt babaarcú tinilány,már bocs.és bíbörnek a legszexibb FÉRFI!?ugye most csak szórakoztok
LOL
a harry potter szereplői,és a vámpírnaplók sztárjai egyértelműen megérdemelték,angelina jolie-nak pedig külön gratulálok.
5 díj annak a tehetségtelen vévörlis senkinek?és mi az,hogy legszexibb nő?legfeljebb agyonsminkelt babaarcú tinilány,már bocs.és bíbörnek a legszexibb FÉRFI!?ugye most csak szórakoztok
a harry potter szereplői,és a vámpírnaplók sztárjai egyértelműen megérdemelték,angelina jolie-nak pedig külön gratulálok.
2011. augusztus 08. 11:15
Mi ez a sok Selena? És a kis Bíbőr? A legszexibb férfi? Férfi se, nem hogy szexi... Még felöltözni sem tud rendesen, a díjátadón is hogy nézett már ki? Nem értem, hogy lehet ez... Én csalódtam.
2011. augusztus 08. 11:17
|
|
Eszti124visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 147832 offline
|
Legszexibb férfi: Justin Bieber ezzel nem értek egyet ... Minek kellet Bíbörkének annyi díjat adni? Selenát szeretem de An_d_a-nak igaza van.
An_d_a
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Szánalmas, nevetséges. Jobb jelzőket nem találok hirtelen..
UnhappyMeals
hát érdekes lett ez a lista bár nem mindeggyik helyezettel értek eggyet
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.