Emma Watson villantott!
2011. augusztus 08. 10:40
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Brandy miaz hogy öreges egy kép mivel hogy úgy nézki mint egy 30 éved miért egy 30 éves az öreg?
nah midegy am elég csúnya Emma ... nekem egyáltalán nem tetszik...
2011. augusztus 08. 10:47
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Már villantás nélkül is gáz ez a viselet...
2011. augusztus 08. 10:53
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
gáz
2011. augusztus 08. 10:55
Na jó tippelek.
Még 5-nél többször fogják leírni, hogy "Előfordulhat az ilyesmi bárkivel", és legalább 2-en fognak annyit írni, hogy "XY egyetértek".
2011. augusztus 08. 11:02
Na jó.... én erre már csak azt mondom hogy ez nem is hír! A lesifotósok mindenhol ott vannak lekapják őket felteszik a netre aztán a neten cikket csinálnak belőle és aztán az meg felkerül ide. Na de a lényeg hogy hetente látunk egy olyan cikket hogy EZ és AZ villantott nem tudom én mennyi ilyen cikk van már. Hát most találjon rá az illető az internet világában mert ez már sznte nem is hír ha szinte 3 naponta látunk egy ilyet Starity-n.....
2011. augusztus 08. 11:07
|
|
Bella0509új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 30 Azonosító: 157673 offline
|
Ez már tényleg sok(k)... Emma Watson villantott. Azért ahogy BellaandAlice99 írta, szinte már naponta lehet ilyeneket olvasni. Hírnek szerintem hyr, de olyan hülyeség. A paparazzik mindenhova követik őket, és még akkor is magazinok címlapjára kerülnek ha elesnek...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: