2012-ben a nagy színészek visszatérnek
2011. augusztus 07. 16:54
Karina:Jó színész,de ha már Bruce Willis említjük meg a nagy színészként (aki tényleg az),akkor Zac nem tudom mit keres itt.
2011. augusztus 07. 17:00
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Oké,és 50Cent?Aki énekesnek tényleg jó,de azért ő sem mondható nagy színésznek.És Dominic Cooper??Channing Tatum,Paul Wesley?Azért másba is bele lehet kötni nem csak Zacbe....
2011. augusztus 07. 17:04
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
HSM ide vagy oda, Zac Efron jó színész. Csak még várat magára az a szerep, amiben ezt meg is tudja mutatni.
Viszont én Eva Longoria, Paul Wesley és 50 Cent nevét nem értem itt, mint nagy színész.
Viszont én Eva Longoria, Paul Wesley és 50 Cent nevét nem értem itt, mint nagy színész.
2011. augusztus 07. 17:05
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.08.07. 16:59)
Shippo: igy már azt a Channing Tatum-ot is leirhatnátok a föld alá, mert mondjuk én csak egy filmben láttam.
És az kit érdekel, hogy csak egy filmben láttad? Bocs, de ha az ellne a mérvadó valaki tehetségénél, hogy te hány filmben láttad... Persze nem kérdőjelezem meg amit írtál, de a megfogalmazása oltári nagy baromság.
2011. augusztus 07. 17:10
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Karina197 @ 2011.08.07. 16:59)
Shippo: igy már azt a Channing Tatum-ot is leirhatnátok a föld alá, mert mondjuk én csak egy filmben láttam.
Figyeljetek, ezen ne veszekedjetek, mert nagy színész ezekből Bruce Willis, Sly és Billy Bob Thorton. A többiek senkik, egyszerűen sikeresek, népszerűek, de ettől nem lesznek nagy színészek. Semmit sem tettek még le az asztalra, persze ez változhat, mivel van köztük jó színész, de nekem egy sorozatocska nem ér fel a Rockyval. Persze ez szubjektív vélemény, nem akartam megbántani az itteni sztárok rajongóit, elnézést.
2011. augusztus 07. 17:12
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Biztos jó filmek lesznek!
Amúgy meg nem a HSM alapján ítéljétek meg Zac Efront! Igenis jó színész!
Nézzétek meg a Charlie St. Cloud halála és élete című filmet és erről meggyőződhettek!
Amúgy meg nem a HSM alapján ítéljétek meg Zac Efront! Igenis jó színész!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. augusztus 07. 17:20
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
szavy
HSM ide vagy oda, Zac Efron jó színész. Csak még várat magára az a szerep, amiben ezt meg is tudja mutatni.
Viszont én Eva Longoria, Paul Wesley és 50 Cent nevét nem értem itt, mint nagy színész. Mondjuk Paul egy olyan filmeb játszik ami nagyon nézett és sokan szeretik ahogy játszik
Viszont én Eva Longoria, Paul Wesley és 50 Cent nevét nem értem itt, mint nagy színész. Mondjuk Paul egy olyan filmeb játszik ami nagyon nézett és sokan szeretik ahogy játszik
2011. augusztus 07. 17:41
Véletlenül kétszer küldtem el, de ha már itt vagyok írok mégegyet. Vannak közöttük olyanok akik nem teljesen nagy színészek, mert a véleményem szerint Zacet Bruceszal egybe sorolni butaság...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.