Köszönöm, tényleg nagyon köszönöm.
Összeesküvés-elmélet: a Bionic bomba
2011. augusztus 07. 15:28
Eddig egyetlen egy cikket sem "lájkoltam", de ezt muszáj volt.
egyszerűen gusztustalan, ami most folyik ebben a szakmában. Már minden a pénzről szól. Tényleg elég durva vádak, de őszintén? Kinézem belőlük...
2011. augusztus 07. 15:31
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Ennyi hülyeséget egy rakáson.A cikk jó de ez az elmélet szánalmas.Christina előző albumjaihoz képest ez egy selejt volt.Ő is rákattant a Gaga által(újra) behozott divatirányzatra a zenében csak neki nem sikerült.Ettől még jó énekesnő de nem kéne most mindenhol Gagát szidni.Ne értsetek félre nem vagyok egyik rajongója sem túlzottan de nekem ez sok.Ha egy album jó,akkor jó.De a Bionic nem sikerült jóra.
2011. augusztus 07. 15:34
cheatondestiny!
A slágerlistán dalok vannak, de az adott lemezt "reklámozzák"vele.
Zyta96! És Te hol élsz? Gaga már elindult a lejtőn lefelé... tetszik vagy sem. A zenéjéről szinte alig beszél mostanság, inkább a magánéletével foglalkozik. Az meg kit érdekel? Rá is csak azért kíváncsiak sokan, mert botrányos, amiket művel. Pedig - elvileg - van olyan jó hangja,h ne így hívja fel magára a figyelmet.
A slágerlistán dalok vannak, de az adott lemezt "reklámozzák"vele.
Zyta96! És Te hol élsz? Gaga már elindult a lejtőn lefelé... tetszik vagy sem. A zenéjéről szinte alig beszél mostanság, inkább a magánéletével foglalkozik. Az meg kit érdekel? Rá is csak azért kíváncsiak sokan, mert botrányos, amiket művel. Pedig - elvileg - van olyan jó hangja,h ne így hívja fel magára a figyelmet.
2011. augusztus 07. 15:37
akkor félreértettem. így már igaz, de ahogy én értettem úgy nem. egyébként meg amerikában akár megbukott akár nem, a judast mégis a toplisták élén láttam. szóval ennyit erről.
az meg, hogy gaga elindult volna lefele a lejtőn. hát nem hinném, figyeljétek majd meg, foktok még sokáig hallani róla. és nem a "botrányai" miatt. viszont a sok tucatsztár eltűnik majd egyhamar.
az meg, hogy gaga elindult volna lefele a lejtőn. hát nem hinném, figyeljétek majd meg, foktok még sokáig hallani róla. és nem a "botrányai" miatt. viszont a sok tucatsztár eltűnik majd egyhamar.
2011. augusztus 07. 15:40
Az egész amerikai szórakoztatóipar a korrupcióról szól: ki, kinek mennyit rakott a zsebébe, hogy valakit befuttasson, vagy éppen lejárasson. Erről szól minden, az összes díjátadó is. Nem kell ezen csodálkozni, minthogy azon sem, hogy Lady Gaga sem a tehetsége miatt tart ott, ahol, meg senki sem, hanem a korrupció és az ilyen műbalhék miatt.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 07. 15:44
ez akkora marhaság,nem a starityt hibáztatom,mert már olvastam ezt valahol,Christina saját magát,Madonnát és GaGát nyúlja a klipben,a klipel promotálja magát az albumot,és nem lett sikeres,ezért bukott be az album is,Madonna már elsütötte egy egész albummal (Erotica) ezt a témát,hogy leszbi-szadomazo,az emberek már nem vevők erre,Gagának főleg nem célja mást tönkretenni,mert Britney albuma is nagy siker lett,és neki is ez volt a visszatérő album
2011. augusztus 07. 15:46
Igazából... van benne valami, főleg, ha igaz, hogy az album megjelenése előtt mindenki dicsérte. Gagának biztosan nem jött volna jól akkor, hogy valaki hasonló stílusú számokkal (mert volt az albumon pár hasonló stílusú) kifúrja őt a nyeregből... Gaga szerintem sosem volt olyan nagy szám, nem nagyon értem, miért istenítik és teljes mértékben egyetértek, hogy a csillaga már nem olyan fényes, mint mikor betört a köztudatba. VISZONT szerintem erről a dologról nem most szereztek tudomást, de elhallgatták eddig, most pedig, hogy Christina új albuma egyre közeleg, most felszínre hozták, egyszerű piár-fogűs, semmi több.
Persze, gusztustalan dolog volt Gagától és társaitól, de most Christináék tagadhatatlanul hasznot fognak ebből húzni
De nem is baj, remélem, most majd jól megkapja a "csodás" Gaga és végre belátják, hogy mennyire egy álszent, gusztustalan, feltűnési viszketegségben szenvedő nő... -.-
TeamXtina
TeamXtina
2011. augusztus 07. 15:47
GaGa most van a csúcson,és nem indult el a lejtőn,tavaly és 2009ben még az volt a cél,hogy hírnevet kapjon,ezért promózta állandóan mindenét,ezért voltak reklámok a klipekben,most már elismerték,és tudomásul vették,hogy nem egynyaras előadó (ez az 5.nyár) már csak a zenének és a rajongóinak él,hisz mindenki ismeri
2011. augusztus 07. 15:48
milasnape:
Ha félt volna,hogy lenyomja Xtina,akkor Britneyt is megfúrta volna most,hogy a Born this way sikeresebb legyen,a Femme Fatale jó,érthető az,hogy népszerű,a Bionic nagyon jónak volt beharangozva,de limonádé számok vannak rajta,olyan témával ami 20 éve volt polgárpukkasztó
Ha félt volna,hogy lenyomja Xtina,akkor Britneyt is megfúrta volna most,hogy a Born this way sikeresebb legyen,a Femme Fatale jó,érthető az,hogy népszerű,a Bionic nagyon jónak volt beharangozva,de limonádé számok vannak rajta,olyan témával ami 20 éve volt polgárpukkasztó
2011. augusztus 07. 15:49
Idézet (JUDAS @ 2011.08.07. 15:44)
ez akkora marhaság,nem a starityt hibáztatom,mert már olvastam ezt valahol,Christina saját magát,Madonnát és GaGát nyúlja a klipben,a klipel promotálja magát az albumot,és nem lett sikeres,ezért bukott be az album is,Madonna már elsütötte egy egész albummal (Erotica) ezt a témát,hogy leszbi-szadomazo,az emberek már nem vevők erre,Gagának főleg nem célja mást tönkretenni,mert Britney albuma is nagy siker lett,és neki is ez volt a visszatérő album
ott a pont
2011. augusztus 07. 15:49
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyetértek rachella!!!!!
2011. augusztus 07. 15:51
JUDAS: Britney már rég nem akkora nagy szám, mint régen, elintézte, hogy a neve ne érjen annyit... Tőle Gaga nem fog félni, viszont Christinának akkora hangja van, hogy leénekli őt a színpadról, így tőle igenis lenne oka félni. Az albumot meg hallgasd meg, mielőtt butaságokat beszélsz
2011. augusztus 07. 15:53
Idézet
Gaga karrierje is elindult lefelé a lejtőn. Ezt szintén jól alátámasztja, hogy legutóbbi albumát gyakrolatilag ingyen megkaphatta bárki
Pontosan. Ne haragudjatok de számomra kész vicc hogy még mindig itt van.Csak meg kell nézni honnan hova fejlődött...szörnyű.Nem csodálom ha elindult a lejtőn,és ez bizony nem miattunk van.Ha pedig ez mégsem történt meg...őszinte leszek:ideje lenne.
Mellesleg én el tudom képzelni hogy ez igaz lehet. Ne mondja nekem senki hogy Gaga a szent és sérthetetlen,simán előfordulhat hogy ő mozgatja a szálakat a háttérben.Manapság már bármi megeshet.Nem tudhatjuk mi zajlik a háttérben.
És ez most biztos nem tetszik sokaknak de tényleg szeretnék mindenkit megkérni hogy az én véleményemre továbbra se reagáljon senki.Nem hiszem hogy sokat kérek,de ragaszkodom a saját véleményemhez.
Ui: Viszont meg kell jegyeznem,nekem nem tetszett a fent említett album
2011. augusztus 07. 15:57
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Biztos a Bionic volt a tökéletes csak hát mindenki a bukását akarta szegénynek ..nem lett nagy szám az album, unalmas sok töltelék számmal ..jó kritikát nem nagyon találni róla..Christina egész Bionic imidzse se volt túl eredeti vagy újító.. .. a NMT meg BR klip közötti hasonlóságot fölösleges tagadni ..ez olyan mint gagánál az alejandro klip ..de szerintem nem gagát másolta egyszerűen nem úgy sikerült a nagy visszatérése .. nem volt nagy szám az első kislemez hiába próbálják, úgy beállítani, a többi kislemezt se jól választották szerintem ..próbálta Christina felvenni a versenyt de nem tudta ..a következő albuma biztos jobb lesz majd ..nem értem miért nem lehet azóta elfogadi, hogy megbukott az album mert nem lett túl jó és Christina se volt eredeti .. Gaga akkor nagyot újított.. Bad Romance Telephone klip .. a megjelenései ..most már ő se olyan népszerű ..de pont akkor volt a legnépszerűbb ..
2011. augusztus 07. 15:58
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Egyébként én simán el tudom képzelni, hogy igaz a cikk - viszont azt soha nem tudnám, hogy ezt mind Gaga találta ki. A kiadója, az már inkább, de kétlem, hogy az egész pont Gaga fejéből pattant volna ki. Lehet sokaknak őrült, idióta, elmebeteg, de soha nem tenné így tönkre Christina karrierjét. És egyetértek milasnape-pel, Xtináék most ebből hasznot fognak húzni - de hát tegyék.
2011. augusztus 07. 16:03
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Az meg, hogy Gaga népszerűsége csökken .. valamennyire igaz mert tavaly nagyon magasra tette a mércét ..de azért meg lehet nézni, hogy az új albuma majdnem mindenhol 1. lett .. (csak amerikába 1-2 napig egyetlen oldalról lehetett csak digitális formában megvenni 1 dollárért..ez nem jó kifogás )az első kislemeze is hatalmas világsiker ..klipnézettségben nem dönt rekordokat de abban is nagyon elöl van ..nem hiszem, hogy izgulnia kéne .. még egy erős dal meg klip és nem is fog feltűnni, hogy kicsit visszaesett siker szempontjából..csak ne ilyen dolgokkal akarna nagyobb botrányt kavarni, hogy férfinek öltözik
..a tavalyi meg azelőtti Gaga nekem is sokkal jobban bejött..
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 07. 16:04
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
hatalmas cikk, és szerintem elég sok a valószínűsége annak, hogy Gaga vagy akármelyik zenében utazó emberke szabotáljon másokat
Ha belegondoltok, elég sok ember bármit megtenne a siker érdekében, és ha már egyszer megtapasztalta a siker ízét, akkor nem fogja hagyni kicsúszni a kezéből. A kezdetek kezdetén szerettem Gaga számait, de akkor sem voltam egy fanatikus, most ki nem állhatom, szerinte undorító egy nő, és a szememben még kisebb ha tényleg ilyen eszközökhöz folyamodna/folyamodott :/
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.