Man of Steel / Az acélember (2013)
2013. június 20. 21:11
Hát, így visszagondolva nem sok hősiesség szorult a harisnyás űrlénybe. A kis bunyójuk EZREKET ölhetett meg. De sebaj, mert nagyon királyul fest, ha Superman épületeken át gyepálja Zodot, ugye? Mert ezt teszi egy HŐS
Spoiler: Metropolis KIIRTÁSÁRÓL meg ne is beszéljünk
2013. július 07. 14:52
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (Solarian @ 2013.06.20. 21:11)
Hát, így visszagondolva nem sok hősiesség szorult a harisnyás űrlénybe. A kis bunyójuk EZREKET ölhetett meg. De sebaj, mert nagyon királyul fest, ha Superman épületeken át gyepálja Zodot, ugye? Mert ezt teszi egy HŐS
Tegnap láttam.
Nekem nagyon tetszett!
A hősiességet épp' tanulja a lelkem
Szerintem pont ez volt a jó benne, mármint, hogy az emberi gyarlóságot is jól ábrázolta a film ... ugyebár "kansasi gyerek vagyok" - jelszóval az emberektől tanult mindent. Gyengeséget is. Pl. na, akkor én is mérges voltam rá, amikor egy Kevin Costnert nem mentett meg
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: