Idézet (gonzales7 @ 2012.07.07. 23:41)
sajnos ebben nem tudok veled osztozni!
a Superman-re rá fért egy tisztességes film adaptáció a Pókemberből felesleges volt!

de ez az én véleményem!
azt képzelik hogy képesek azt megcsinálni mint Nolan a Batman-el!
de nekem már az új Batman film előzetese is elég
kiábrándító volt ahogy Batman fényes nappal akciózik és rendes automata pisztollyal lövöldözik!és há Macskanő és Bane háááá köszönöm szépen belőlük nem nagyon kérek!

Michelle Pfeiffer még kompenzálta ezt a latex gunyájával Anne Hathaway-nek még latexra sem telt nahhh jóóó látatlanban vagy jót vagy semmit be fogom a szám!

Igen sokan mondják, hogy ez az új pókember film fölösleges és, hogy minek kellett megcsinálni, de én azért örülök, hogy nem 8-9 évet kellett arra várni hogy felfrissítsék

A Superman film is már nagyon kellett az előző eszméletlen sz*r volt egy nagy 0. Marvel és Dc képregényeken nőttem fel és még mai napig olvasom őket és remélem a Superman film végre olyan lesz amitől tátva marad a szám, bár annak egyáltalán nem örülök, hogy Lois Lane szerepét a kis
vörös hajú Amy Adams kapta... nem szeretem amikor egy jó filmet csinálnak,de elszúrják pl mert nem a jó személynek adták oda a szerepet vagy nem figyelnek a részletekre. Igazán kereshettek volna még ezerszer jobb színésznők vannak Hollywood-ban, mint Amy akire egyáltalán nem illik a szerep. Lois Lane egy erős, magabiztos személyiség akiről sugárzik az hogy bármit megtenne egy jó cikkért, aki nyomozna is de ebből az Amy-ből nem nézek ki túl sokat nem éppen azt sugallja, hogy erős és magabiztos lenne..