Eminem és Christina Aguilera-duett várható?
2011. augusztus 07. 14:24
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem tudom... a Love The Way You Lie túl volt értékelve, bár a második részét szeretem...Christina más stílus, úgyhogy erre kíváncsi leszek...
2011. augusztus 07. 15:54
Nem tudom mi igaz ebből a hírből, de nem nagyon szeretném ha Em vele duettezne, X-tina nem lenne jó duett partner számára. Csak azért kéne neki Marshall mert nem sikeres, a maga erejéből kellene visszatérnie nem duettek árán. Nem csípem X-tinát, sosem volt szimpi nekem. Legyen sikeres úgy hogy ne kelljen hozzá senki más!!!!
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2011. augusztus 07. 17:38
Kiváncsi lennék egy közös számra,de annak örülnék a legjobban,ha Christina a régi és igazi stílusához térne vissza,az állt neki a legjobban.Ki nem szerette a régi Candyman-t vagy az Ain't no other man-t?!
2011. augusztus 07. 18:42
Hát Eminem iránt mostanában nem érzek valami nagy szimpátiát,de egy duettre kíváncsi lennék.Megnézném mit hoznak ki egymásból,mert egyébként mindketten nagyon jó előadók.Szerintem passzol a hangjuk úgyhogy örülnék,ha megvalósulna az Eminem-Xtina páros.Nem lehet rossz szám mert a hölgy nagyon is illik a rap számokba,mint ahogy ebben és ebben is csodálatos volt. Kiparodizálta...hát ez igaz,de van olyan is akit Em még nem parodizált ki?
Attól még csinálhatnak egy jó kis duettet és örülnék annak is ha Christina végre úgy normálisan visszatérne.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. augusztus 07. 20:46
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
2011. augusztus 07. 21:28
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
biztos jó lesz
2011. augusztus 08. 16:19
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Kíváncsian várom
2011. augusztus 08. 16:23
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Wííí már várom!
2011. augusztus 08. 23:07
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Szerintem a Love the way you lie igencsak felülértékelt, úgyhogy remélem jobbat hoznak össze, bár amiben Christina van benne, az alapból csak jó lehet. Meg amúgy volt már, hogy rapperrel dolgozott együtt, és jól állt neki. Úgyhogy kíváncsian várom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.