Eminem és Christina Aguilera-duett várható?
2011. augusztus 06. 20:12
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
várom
2011. augusztus 06. 20:21
nem tudom elégszer mondani: A BIONIC SEM LETT ROSSZ LEMEZ! Vannak rajta gyönyörű számok, és a dalok róla, mind-mind annak a jelképei hogy szabad és csak magával törődik már - meg persze a gyerekével - a válása után. A maga ura, úgy néz ki ahogy akar, és azt csinál ami neki jó.
Én amikor meghallottam így: WTF!?
állat lesz annyi biztos, nem kedvelem Eminemet, de lehet hogy ez után a dal után, megkedvelem. Habár a rap sosem volt az én műfajom.
Én amikor meghallottam így: WTF!?
1 felhasználónak tetszik:
Dóríthá
2011. augusztus 06. 20:29
Remélem, hogy igaz a hír, mert Christina csinált már ilyen rappes számot: Can't Hold Us Down, ami nagyon jó szám szerintem. Úgyhogy várom.
2011. augusztus 06. 20:37
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Az ismerőseim közül mindenki agyondicséri a Love The Way You Lie-t, de szerintem semmi különleges nincs benne, személy szerint nekem egyáltalán nem tetszik.
Christina-nak sok szerencsét!
Christina-nak sok szerencsét!
2011. augusztus 06. 20:38
Hát én christina helyébe nem vállaltam volna el .
2011. augusztus 06. 20:44
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Idézet (Szancsu @ 2011.08.06. 20:38)
Hát én christina helyébe nem vállaltam volna el .
Hát én meg Christina helyében örülnék, hogy Eminemmel duettezhetek..
2011. augusztus 06. 21:38
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Utálom Eminemet, de biztos, hogy jó lesz. A Christina Castle walls című számában is van rap és baromi jól sikerült <3 Christina minden műfajban megállja a helyét. Kicsit fura, mert régen nem bírták egymást. De azóta mindketten felnőttek és sztem jó, hogy összehoznak egy duettet. A love the way you lie meg sztem kissé túl van értékelve...
2011. augusztus 06. 21:42
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
A Bionic meg baromi jó album és nagyon alul értékelték, ami sztem a nem legjobban megválasztott first singlenek és hozzá készített borzalmas klippnek "köszönhető":/ pedig iszonyatosan jó dalok vannak az albumon
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.