Lady Gaga újra férfibőrben
2011. augusztus 06. 18:14
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
undorító képek, főleg az első ..nem értem miért kell ezt, a Yoü and I nem is ilyen dal amihez ez kéne .. gondolom a klipbe is így lesz meg VMAn is ..egyre rosszabb ötleteket találnak ki ..örülnék ha olyan lenne inkább Gaga mint régen ..persze ezekre a képekre is kitalálják, hogy mennyire művésziek és jók ..
2011. augusztus 06. 18:16
Idézet (Cannibal3 @ 2011.08.06. 18:14)
undorító képek, főleg az első ..nem értem miért kell ezt, a Yoü and I nem is ilyen dal amihez ez kéne .. gondolom a klipbe is így lesz meg VMAn is ..egyre rosszabb ötleteket találnak ki ..örülnék ha olyan lenne inkább Gaga mint régen ..persze ezekre a képekre is kitalálják, hogy mennyire művésziek és jók ..
Ez így is van.Igazából meglep hogy te mint a fanja is ezt mondod,de ez azt mutatja hogy nem minden fan elvakult ami azért jó.
2011. augusztus 06. 18:17
Férfinek szebb lenne, mint nőnek.
De most komolyan, tök élethű. Ha nem ismerném fel Gaga arcát ezer közül is, akkor azt hinném, hogy ez itt tényleg egy pasi.
Amúgy is úgy néz ki mint egy férfi... Csak s mink, ruha és paróka sokat segít rajta..
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Úristen.Teljes mértékben megszállottja vagyok ennek a nőnek,de ez még nekem is kissé durva.Az igaz,hogy nem kell mások véleményére hallgatni és tedd azt amit akarsz,de ezt akkor sem kéne főleg,hogy a dalnak teljesen más értelme van.
2011. augusztus 06. 18:19
Szeretem őt,de egyáltalán nem tetszenek a képek elhányom magam tőlük.Nőként is jó volt Gaga
2011. augusztus 06. 18:20
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
@Twilight6: hehe 
Meg nem mondanám, hogy nő és nem értem, hogy ez miért kell ez... így nagyon csúnya, és ez értelmetlen...
Meg nem mondanám, hogy nő és nem értem, hogy ez miért kell ez... így nagyon csúnya, és ez értelmetlen...
2011. augusztus 06. 18:24
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
íí. ha nem tudnám hogy ő GaGa, azt hinném férfi :/
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 06. 18:26
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
jézusom...ez azért sok ettől a nőtől..nem véletlenül vettem ki jóideje a kedvenceim közül,mert a hangja eléggé semmitmondó,ha nem öltözne így,akkor nem lenne ennyi fanja6ekkora hírneve.(bocsi attól,aki szereti).
erre a férfiruhára/maskarára visszatérve egy szó jutott eszembe:borzalmas.nem értem,hogy miért az ilyenek vannak a médiában.dehát,végülis megvannak azok a dolgok,amivel növelheted a hírnevedet,gaga egyértelműen jól csinálja,de nemcsak ő ilyen.viszont nem sorolok fel senki ilyet most,mivel nincs kedvem a vitához,és pár elfogult fan véleménye sem érdekel.
erre a férfiruhára/maskarára visszatérve egy szó jutott eszembe:borzalmas.nem értem,hogy miért az ilyenek vannak a médiában.dehát,végülis megvannak azok a dolgok,amivel növelheted a hírnevedet,gaga egyértelműen jól csinálja,de nemcsak ő ilyen.viszont nem sorolok fel senki ilyet most,mivel nincs kedvem a vitához,és pár elfogult fan véleménye sem érdekel.
2011. augusztus 06. 18:27
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Fújjjj!!ez most mire jó neki??
2011. augusztus 06. 18:36
Idézet (An_d_a @ 2011.08.06. 18:26)
jézusom...ez azért sok ettől a nőtől..nem véletlenül vettem ki jóideje a kedvenceim közül,mert a hangja eléggé semmitmondó,ha nem öltözne így,akkor nem lenne ennyi fanja6ekkora hírneve.(bocsi attól,aki szereti).
Én a rajongójának mondom magam, mert szeretem a zenéjét, stílusilag ingatag a véleményem, a régi Gaga-t szerettem nagyon, jelenleg nem tudom megmondani melyik stílusa az, ami tetszik is. Nem tartom magam elvakult fannak és nem is leszek az, eléggé kinőttem már abból a korosztályból szerintem. Ha az ő hangja semmitmondó, akkor vvzsófika rágógumija gondolom vagy hat Grammy-t érdemel, nincs igazam? Ő egy globális sztár, van aki elfogadja, van aki nem, mint pl te is. Rühellem a dízni' sztárokat, de mégis elfogadom, hogy globális sztárok. Van tehetsége, hisz akkor nem lenne az ami, ő tudja hogyan formálja az imidzsét szerintem, nem pedig mi, ha neked ez nem tetszik, akkor legalább tiszteld meg itt a többi fant azzal, hogy emberi módon írsz véleményt. Ha ő húsruhában akar járni-kelni, azt csinálja, hisz megteheti, ezt kajálják, ha férfiként akarja fotóztatni magát, megcsinálja. anno Madonna is sok polgárpukkasztást csinált és még mindig aktív, szerintem Gaga sorsa is ez lesz és kellenek is az ilyen sztárok, nem csak mindig a megszokott alkohol meg drog problémák. Ja és ha valaki még egy obszcén megjegyzést tesz egy nap pihenőt kap, kulturált véleményt is lehet írni, ez pedig az összes cikkre vonatkozik, nem csak erre!
2011. augusztus 06. 18:40
Imádom Lady Gagát. Nagyon élethűek ezek a képek. Nekem tetszenek.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a videoklip. Bár ahogy Gagát ismerem .. rossz nem lehet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.