hovasz@rjak???
hm???
kit érdekel?
ez a csaj alapból szánalmas
VV Zsófi perecet árult
2011. augusztus 06. 19:32
Jobban illik hozzá ez mint az éneklés. Ehhez legalább nem kell nagy tehetség.
2011. augusztus 06. 19:32
de most komolyan!! miért kell ilyeneket írni, hogy ,,és akkor mivan??" meg
fejeket írni, mert nem hiszem, hogy olyan jól esik a cikk szerzőjének! ha már nem aktuális celeb Zsófi, akkor már csak ilyen hírek lesznek róla! így is elég nehéz olyan cikket írni, amit ki is tesznek, és én ezt tapasztalatból mondom!ti hányat írtatok? általában 0 és 4 között. és akik írtak, ugye milyen nehéz volt?és milyen érzés volt, mikor az első kikerült?mert nekem amikor kikerült az első cikkem, felfoghatatlanul örültem, hogy végre!találtam egy olyan témát, és sikerült úgy megfogalmaznom, hogy kikerüljön az oldalra!és nem érdekelt, hogy mennyire írták át a moderátorok!szóval igazán nem kéne ilyeneket írni. -.-
2011. augusztus 06. 19:49
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
ez kit érdekel?? XD jó h nem óvszert árul.
2011. augusztus 06. 19:55
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
és ő is ember lehet hétköznapi munkája is
2011. augusztus 06. 20:03
Egyszer még fogjuk látni őt a sarkon is! ^.^ Amúgy meg,mikor még csak készült a "dala",akkor nagyon komolyan vette,de most,hogy mindenki rajta röhög,már próbálja bemesélni az embereknek,hogy csak vicc volt -.-" És az ilyen jelentéktelen híreknél mint ez, nem azzal van a baj,aki írta,hanem hogy EZ egy hír,és van aki kíváncsi rá...
2011. augusztus 06. 20:19
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
buta liba -.-
2011. augusztus 06. 20:19
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Milyen undorító ez a szerencsétlen, nyomorék csaj ! Alig tud a talpán állni, olyan anorexiás, most, hogy megcsináltatta a pattanás melleit,az meg előrántja,így még nehezebb neki az állás.
Perecet árul...súlyosan vissza fog esni Magyarország "perec" bevétele.
Én nem vennék tőle, félnék,hogy az agyon csócsált nyálas rágógumiját is bele teszi.
Perecet árul...súlyosan vissza fog esni Magyarország "perec" bevétele.
Én nem vennék tőle, félnék,hogy az agyon csócsált nyálas rágógumiját is bele teszi.
2011. augusztus 06. 20:29
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Ha olyan jól ment, legyen perecárus! Talán jobban megy neki az éneklésnél!
2011. augusztus 06. 21:04
Legyek őszinte?Ha meglátom odaköpök,mintsem vegyek tőle fincsike perecet.Gondolom eldalolta a rágógumit hogy több legyen a bevétel.Inkább elfutottak az emberek!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: