Miss Black szeretné, ha az emberek elismernék, mint énekesnőt. Elmondása szerint nem könnyű olyan dolgot csinálni, ami tetszik az embereknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rebecca Black elismert énekesnő akar lenni
2011. augusztus 06. 12:27
2011. augusztus 06. 13:50
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
A My moment után talán sikerülhet. Mellékelve, hogy a Friday borzalmas volt.
2011. augusztus 06. 23:58
|
bettibaba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 157631 offline
|
Remélem sikerül neki!:)Sokan utálják,sőt a halálát kivánják,de szerintem nem is olyan szörnyű!Sőt...Vannak tőle rosszabbak,mint justin Bieber,na annak se van hangja csak a rajongók miatt lett sztár,mert cuki a gyerek,pff...na mindegy,én drukkolok neki,hogy sikerüljön neki,és valósitsa meg az álmát!ui.ezért nem kel megkövezni,ha én nem utálom!
2011. augusztus 07. 01:03
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
De gonoszak vagytok : ( haggyátok már érvényesülni...nektek ugyan ez hogy esne? ő legalább próbálkozik....na m1. Nem azért....nem vagyok egy Rebbeca rajongó sőt hidegen hagy de azért már engem is zavar h nincs egy jo commentetek hozzá....
2011. augusztus 07. 01:07
Idézet (Victoria Rainbow @ 2011.08.07. 01:03)
De gonoszak vagytok : ( haggyátok már érvényesülni...nektek ugyan ez hogy esne? ő legalább próbálkozik..na m1. Nem azért..nem vagyok egy Rebbeca rajongó sőt hidegen hagy de azért már engem is zavar h nincs egy jo commentetek hozzá..
Még csodálkozol, hogy nincs hozzá egy jó szavunk se?
2011. augusztus 07. 09:55
Komolyan, emberek, itt kommenteltek, hogy utáljátok, de az adatlapja egy jobb helyezésű lesz. Gondolom, hogy nem utáljátok, ha jelölgetitek kedvencnek
Rebeccán röhögnöm kell: könyörgöm, 13 éves, a tojáshéj a fenekén, és mégis miért akar énekesnő lenni? Eleve ha nincs hangja, nehezen lesz elismert énekesnő..
2011. augusztus 07. 11:08
nem értem miért nem lehet leírni a negatív véleményt,nem szitkozódva
tiszta szégyen,de ez van
bezzeg a többi sztárnál lehet mocskolódni
2011. augusztus 07. 11:29
komolyn mondom én inkább rap párti vagyok.. jóóóval.
de hallgatok poppot is.. és nekem tetszik.>.<
le lehet oltani de szívesen lennék a helyében
2011. augusztus 07. 12:14
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Ha sztár akar(t) lenni,teljesen jó úton halad.Van akaratereje,nem veszi "mellre" a kritikát és már ismertséget szerzett és teljesen mindegy hogy mivel.Ha dal értelmetlen és rossz (de azt ismerjük el hogy 13-14 évesen nem írhat az élet nagy dolgairól hanem csak ami körülötte zajlik,és ott vannak a "nagy" sztárok,akiket egy kiadó se akarta leszerződtetni,és mégis lett belőlük valaki)akkor ez van. És igen valóban,élete esélye.De mindenkinek van egy esélye,ha más nem internet,és aki énekes akar lenni annak itt van Rebecca Black példának aki 14 évesen ért el valamit.
2011. augusztus 07. 12:24
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Abogy, egyetértek. Az tök jó, hogy nem adja fel, meg hogy meg akarja valósítani álmát. De az egy dolog, hogy elismert énekesnő akar lenni. Ha az adottságai nincsenek meg akkor nem lesz az...
2011. augusztus 07. 13:25
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Az én első kommentemet is törölték,pedig nem is volt olyan durva :S
Elképzelhető,hogy tényleg énekesnő lesz,mert ahogy Katy Perry felkarolta...mondjuk nem értem miért. Mindegy ha énekesnő lesz nekem OK,de én nem fogom hallgatni,az biztos..
Elképzelhető,hogy tényleg énekesnő lesz,mert ahogy Katy Perry felkarolta...mondjuk nem értem miért. Mindegy ha énekesnő lesz nekem OK,de én nem fogom hallgatni,az biztos..
2011. augusztus 07. 16:30
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.07. 11:08)
nem értem miért nem lehet leírni a negatív véleményt,nem szitkozódva
Azért, mert amik itt szerepeltek, azok nem vélemények voltak, hanem értéktelen szemetek. Úgysem ti döntitek el, hogy mit fog csinálni, azt meg csak mellékesen említem, hogy a sok kritikus nyilván jobban énekel.
És ezzel az analógiával a többi imádott, állítólag sztárnak nevezett valakikre legalább annyira érvényes lenne az állítás, hogy tehetségtelen, mint Rebeccara.
A hozzászólások továbbra is el fognak tűnni, mert attól, hogy a többség szerint ez itt egy ovi, ahol mindent lehet, közlöm, hogy nem így van. Ha nem tetszik, akkor el lehet távozni a topikból, a véleményt pedig megtartani, de amennyit pörögtök itt a hülyeségen, ezzel éppen olyan népszerűsítést végeztek neki, mintha rajonganátok.
Még nem jöttetek rá, hogy azzal lehet valakit eltüntetni a süllyesztőben, ha tudomást sem vesznek róla?
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.07. 11:08)
A többi sztárnál sem lehet, nem tudom hogy ezt miből gondolod. Viszont a Magazinba kerülő cikkek hozzászólásai olyan terjedelemben vannak, amit képtelenség folyamatosan ellenőrizni, arra sem elegendő ember, sem idő nem áll rendelkezésre. Viszont, ha bármelyik sztárnál, a szavaiddal élve mocskolódást láttok, akkor be kell írni a modtopikba, és majd elintézzük, adott esetben az illetőt szankcionáljuk.
2011. augusztus 07. 17:03
Oké az jó hogy nem adja fel hanem hisz önmagában de azért észre vehetné hogy nincs hangja,és hogy valaki énekes legyen ahhoz kell egy icipici jó énekhang.
2011. augusztus 07. 18:07
Idézet (joe_r @ 2011.08.07. 16:30)
Azért, mert amik itt szerepeltek, azok nem vélemények voltak, hanem értéktelen szemetek. Úgysem ti döntitek el, hogy mit fog csinálni, azt meg csak mellékesen említem, hogy a sok kritikus nyilván jobban énekel.
Nem, nyilván nem éneklünk jobban, de akkor is van jogunk azt mondani, hogy sz*r, ha az.
2011. augusztus 07. 19:55
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Istenkém...
joe_r-nek mondom, még mielőtt felkapná a vizet:
Nem azt mondom hogy én jobban énekelek, vagy jól énekelek de azért hallásom van és meg tudom különböztetni a jót a sz@rtól. Ezért van az, hogy borsódzik a hátam Bíberkétől (meg "Ms Blacktől" is).
Soha nem tudtam megérteni azokat, akik elmennek egy tehetségkutatóba nuku énekhanggal és azt hiszik h ők profi énekesek. Rebecca esete ugyanez csak pirosban.
joe_r-nek mondom, még mielőtt felkapná a vizet:
Nem azt mondom hogy én jobban énekelek, vagy jól énekelek de azért hallásom van és meg tudom különböztetni a jót a sz@rtól. Ezért van az, hogy borsódzik a hátam Bíberkétől (meg "Ms Blacktől" is).
Soha nem tudtam megérteni azokat, akik elmennek egy tehetségkutatóba nuku énekhanggal és azt hiszik h ők profi énekesek. Rebecca esete ugyanez csak pirosban.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: