Starity

Rebecca Black elismert énekesnő akar lenni

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 06. 12:27 #1
- törölt felhasználó -    
Miss Black szeretné, ha az emberek elismernék, mint énekesnőt. Elmondása szerint nem könnyű olyan dolgot csinálni, ami tetszik az embereknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. augusztus 06. 13:50 #2
porcukormókus97
porcukormókus97
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 691
Csatolások: 1
Azonosító: 155890
A My moment után talán sikerülhet. Mellékelve, hogy a Friday borzalmas volt. smileeee.gif
2011. augusztus 06. 23:58 #3
bettibaba3
bettibaba3
új tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 157631
Remélem sikerül neki!:)Sokan utálják,sőt a halálát kivánják,de szerintem nem is olyan szörnyű!Sőt...Vannak tőle rosszabbak,mint justin Bieber,na annak se van hangja csak a rajongók miatt lett sztár,mert cuki a gyerek,pff...na mindegy,én drukkolok neki,hogy sikerüljön neki,és valósitsa meg az álmát!ui.ezért nem kel megkövezni,ha én nem utálom!
2011. augusztus 07. 00:09 #4
foffancs
foffancs
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 150264
én drukkolok neki hajrá rebecca!
2011. augusztus 07. 00:24 #5
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
hát hajrá.
2011. augusztus 07. 00:43 #6
DjDanger
DjDanger
visszatérő vendég

Státusz"valaki ütögeti a vállamat, de mi a szaromért?"
Hozzászólás: 354
Azonosító: 135452
már ne haragudjon meg, de aki elismert énekesnő akar lenni, annak csak szerintem kell hozzá tehetség??mert ennek minden van csak az nem
2011. augusztus 07. 01:03 #7
Victoria Rainbow
Victoria Rainbow
visszatérő vendég

StátuszI'm Kpopper♥
Hozzászólás: 499
Azonosító: 152071
De gonoszak vagytok : ( haggyátok már érvényesülni...nektek ugyan ez hogy esne? ő legalább próbálkozik....na m1. Nem azért....nem vagyok egy Rebbeca rajongó sőt hidegen hagy de azért már engem is zavar h nincs egy jo commentetek hozzá....
2011. augusztus 07. 01:07 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (Victoria Rainbow @ 2011.08.07. 01:03)
De gonoszak vagytok : ( haggyátok már érvényesülni...nektek ugyan ez hogy esne? ő legalább próbálkozik..na m1. Nem azért..nem vagyok egy Rebbeca rajongó sőt hidegen hagy de azért már engem is zavar h nincs egy jo commentetek hozzá..

Még csodálkozol, hogy nincs hozzá egy jó szavunk se? blink.gif Ennek a csajnak nincs semmi önkritikája, könyörgöm. A hangja borzalmas, de úgy döntött, hogy ő márpedig énekesnő lesz. Kisebb koromban én is az akartam lenni, mint sok lány is általában, de azért én hallom, hogy rossz hangom van...
3 felhasználónak tetszik: Miley-fan09, Pandus, UnhappyMeals
2011. augusztus 07. 08:16 #9
mstk93
mstk93
visszatérő vendég

Státusz- - -
Hozzászólás: 280
Csatolások: 4791
Azonosító: 152581
remélem sikerül neki nyerni, tényleg jobb hangja van egyeseknél smileeee.gif
2011. augusztus 07. 09:55 #10
- törölt felhasználó -    
Komolyan, emberek, itt kommenteltek, hogy utáljátok, de az adatlapja egy jobb helyezésű lesz. Gondolom, hogy nem utáljátok, ha jelölgetitek kedvencnek dry.gif Rebeccán röhögnöm kell: könyörgöm, 13 éves, a tojáshéj a fenekén, és mégis miért akar énekesnő lenni? Eleve ha nincs hangja, nehezen lesz elismert énekesnő..
2 felhasználónak tetszik: Pandus, thunderbird
2011. augusztus 07. 11:08 #11
- törölt felhasználó -    
nem értem miért nem lehet leírni a negatív véleményt,nem szitkozódva dry.gif tiszta szégyen,de ez van dry.gif
bezzeg a többi sztárnál lehet mocskolódni pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, UnhappyMeals
2011. augusztus 07. 11:29 #12
- törölt felhasználó -    
komolyn mondom én inkább rap párti vagyok.. jóóóval.biggrin.gif de hallgatok poppot is.. és nekem tetszik.>.< biggrin.gif le lehet oltani de szívesen lennék a helyében smileeee.gif
2011. augusztus 07. 12:14 #13
Abogy
Abogy
visszatérő vendég

Státusz“You only live once, but if you do it right, once is enough.”
Hozzászólás: 198
Azonosító: 131283
Ha sztár akar(t) lenni,teljesen jó úton halad.Van akaratereje,nem veszi "mellre" a kritikát és már ismertséget szerzett és teljesen mindegy hogy mivel.Ha dal értelmetlen és rossz (de azt ismerjük el hogy 13-14 évesen nem írhat az élet nagy dolgairól hanem csak ami körülötte zajlik,és ott vannak a "nagy" sztárok,akiket egy kiadó se akarta leszerződtetni,és mégis lett belőlük valaki)akkor ez van. És igen valóban,élete esélye.De mindenkinek van egy esélye,ha más nem internet,és aki énekes akar lenni annak itt van Rebecca Black példának aki 14 évesen ért el valamit.
2011. augusztus 07. 12:24 #14
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Abogy, egyetértek. Az tök jó, hogy nem adja fel, meg hogy meg akarja valósítani álmát. De az egy dolog, hogy elismert énekesnő akar lenni. Ha az adottságai nincsenek meg akkor nem lesz az...
2011. augusztus 07. 13:25 #15
Mammonia
Mammonia

StátuszÉvek óta nem volt frissítve az adatlapom.
Hozzászólás: 518
Azonosító: 154193
Az én első kommentemet is törölték,pedig nem is volt olyan durva :S
Elképzelhető,hogy tényleg énekesnő lesz,mert ahogy Katy Perry felkarolta...mondjuk nem értem miért. Mindegy ha énekesnő lesz nekem OK,de én nem fogom hallgatni,az biztos..
2011. augusztus 07. 16:30 #16
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.07. 11:08)

nem értem miért nem lehet leírni a negatív véleményt,nem szitkozódva  dry.gif tiszta szégyen,de ez van  dry.gif 

Azért, mert amik itt szerepeltek, azok nem vélemények voltak, hanem értéktelen szemetek. Úgysem ti döntitek el, hogy mit fog csinálni, azt meg csak mellékesen említem, hogy a sok kritikus nyilván jobban énekel.

És ezzel az analógiával a többi imádott, állítólag sztárnak nevezett valakikre legalább annyira érvényes lenne az állítás, hogy tehetségtelen, mint Rebeccara.

A hozzászólások továbbra is el fognak tűnni, mert attól, hogy a többség szerint ez itt egy ovi, ahol mindent lehet, közlöm, hogy nem így van. Ha nem tetszik, akkor el lehet távozni a topikból, a véleményt pedig megtartani, de amennyit pörögtök itt a hülyeségen, ezzel éppen olyan népszerűsítést végeztek neki, mintha rajonganátok.

Még nem jöttetek rá, hogy azzal lehet valakit eltüntetni a süllyesztőben, ha tudomást sem vesznek róla? unsure.gif

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.07. 11:08)

bezzeg a többi sztárnál lehet mocskolódni pardon.gif

A többi sztárnál sem lehet, nem tudom hogy ezt miből gondolod. Viszont a Magazinba kerülő cikkek hozzászólásai olyan terjedelemben vannak, amit képtelenség folyamatosan ellenőrizni, arra sem elegendő ember, sem idő nem áll rendelkezésre. Viszont, ha bármelyik sztárnál, a szavaiddal élve mocskolódást láttok, akkor be kell írni a modtopikba, és majd elintézzük, adott esetben az illetőt szankcionáljuk.
2011. augusztus 07. 17:03 #17
- törölt felhasználó -    
Oké az jó hogy nem adja fel hanem hisz önmagában de azért észre vehetné hogy nincs hangja,és hogy valaki énekes legyen ahhoz kell egy icipici jó énekhang.
2011. augusztus 07. 18:06 #18
Zsu14
Zsu14

StátuszCod sziv,Cod lelek,Cod rajongo leszek mig elek <3
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 1370
Azonosító: 151326
Hajra neki
2011. augusztus 07. 18:07 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.08.07. 16:30)
Azért, mert amik itt szerepeltek, azok nem vélemények voltak, hanem értéktelen szemetek. Úgysem ti döntitek el, hogy mit fog csinálni, azt meg csak mellékesen említem, hogy a sok kritikus nyilván jobban énekel.

Nem, nyilván nem éneklünk jobban, de akkor is van jogunk azt mondani, hogy sz*r, ha az. pardon.gif Ez nem mocskolódás.
2011. augusztus 07. 19:55 #20
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
Istenkém...
joe_r-nek mondom, még mielőtt felkapná a vizet:
Nem azt mondom hogy én jobban énekelek, vagy jól énekelek de azért hallásom van és meg tudom különböztetni a jót a sz@rtól. Ezért van az, hogy borsódzik a hátam Bíberkétől (meg "Ms Blacktől" is).

Soha nem tudtam megérteni azokat, akik elmennek egy tehetségkutatóba nuku énekhanggal és azt hiszik h ők profi énekesek. Rebecca esete ugyanez csak pirosban.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok