Starity

Írj egy történetet :D

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 19. 20:19 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajszikahh @ 2013.07.19. 19:07)
Képzeld Tina!
A mai nap az osztálytársammal éppen a számítógép előtt ültünk, és azt böngésztük, hogy ki a legfiatalabb sztár, akit láthatunk a moziban a filmvásznon.Amikor rábukkantunk egy eléggé vicces hírességre vidámsággal telt be a szoba.Mindketten nevettünk.Ezután az osztálytársam kinyomtatott egy képet róla, de én festékkel "kisminkeltem", majd a kukába dobtam.Ezután lementünk a játszótérre.Banánt is vittünk magunkkal, és miközben elfogyasztottuk beszélgettünk.A legjobb témának a szeretet szó jelentését tartottuk.Az oszt.társamnak nemsokára haza kellett mennie, ezért elköszöntünk egymástól.
virág, vérvétel, ablak, narancs, gyümölcstorta, kalap, barack, laptop, kutya, macska

Na az én történetem is fura lesz...
Egyik szép napon egy kutya a laptopján látta, hogy kéne mennivérvételre, amit a macskabarátja végzett el, egy barackért. A kutya egy kalapban ment és az ablakon át látta, hogy kint sok virág nyílik. Mivel ügyesen viselte a vérvételt, így otthon megjutalmazta magát egy gyümölcstortával, ami barackos volt.
The End! biggrin.gif biggrin.gif

Starity, tehén, telefon, farmergazda, tej, hideg, sorozatok, alma
2013. július 19. 20:23 #22
- törölt felhasználó -    
Egyszer egy szép nap, egy farmergazda felkelt, és kinézett az ablakán, amin benézett egy tehén. Ez volt a legkedvesebb tehene mind közül, ő adta a legfinomabb tejet. Kikelt az ágyból, és az házának előterébe ment, ahol a kislánya ott játszott az okostelefonon, ami riktaságszámba ment a farmergazdák világában. Az okos telefonon a lány épp a Starity nevű oldalt böngészte, majd miután megunta, kiment a kertbe almát szedni. A délutánt a család sorozatnézéssel töltötte, mivel odakint hideg volt.

Farkasok, tél, hideg, kakaó, kályha, család, nappali, beszélgetés, boldogság, este

Idézet (Ms.Princess @ 2013.07.19. 20:19)
Egyik szép napon egy kutya a laptopján látta, hogy kéne mennivérvételre, amit a macskabarátja végzett el, egy barackért. A kutya egy kalapban ment és az ablakon át látta, hogy kint sok virág nyílik. Mivel ügyesen viselte a vérvételt, így otthon megjutalmazta magát egy gyümölcstortával, ami barackos volt.
2013. július 19. 20:50 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ms.Princess @ 2013.07.19. 20:19)
Egyik szép napon egy kutya a laptopján látta, hogy kéne mennivérvételre, amit a macskabarátja végzett el, egy barackért. A kutya egy kalapban ment és az ablakon át látta, hogy kint sok virág nyílik. Mivel ügyesen viselte a vérvételt, így otthon megjutalmazta magát egy gyümölcstortával, ami narancsos volt.

Csak kijavítottam, mert 2x írtam, hogy barackos biggrin.gif
2013. július 19. 23:01 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.07.19. 20:23)

Farkasok, tél, hideg, kakaó, kályha, család, nappali, beszélgetés, boldogság, este

Egy hideg téli este volt mikor a család a nappaliban a kályha köré ült. Nagy volt a boldogság mivel a nagyszülők is eltudtak menni. A gyerekek kakaót ittak és figyelmesen hallgatták, hogy miről beszélgetnek a felnőttek. A beszélgetés után a gyerekek arra kérték az apukájukat, hogy meséljen nekik egy félelmetes történetet. Az apa beleegyezett és elkezdte. A történet közepén volt mikor így szólt: "És akkor a farkasok üvölteni kezdtek". Csend volt és kint tényleg üvöltöttek, a gyerekek megijedtek és félelmükben bebújtak a takaró alá biggrin.gif

vakond, teniszütő, elmebetegek, koncert, cunami, autó, rendőrség, tánc, facebook, kilincs - ebből se lesz normális történet rohog.gif
2013. július 19. 23:23 #25
- törölt felhasználó -    
vakond, teniszütő, elmebetegek, koncert, cunami, autó, rendőrség, tánc, facebook, kilincs - ebből se lesz normális történet rohog.gif[/quote]

Egy vakond kiment a wc-ből és egy teniszütővel fejbecsapott néhány elmebeteget egy koncerten. Egy cunami tombolt valahol Alabamában, ahol két autó éppen a vakonddal csevegett telefonon. De a kocsiknak le kellett csapni a telefont, mert követte őket a rendőrség. A bűn: táncoltak az utcán. Közben az egyik épp regisztrált a facebook-ra. Annyira nem figyelt a két kocsi, hogy az út közepén vannak, hogy egy kilincs egyenesen beléjük hajtott. Óriásit robbant a két kocsi. biggrin.gif (okéé nemvok normális xD ez jutott eszembe jó nagy hülyeség, mi?)

labda, szederbokor, Lindsay Lohan, kórház, kacsintott, rock, lepke, óra, karikagyűrű, tonhal (hajrá)
2013. augusztus 17. 15:54 #26
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
[quote=RoseStar,2013.07.19. 23:23~4166633]vakond, teniszütő, elmebetegek, koncert, cunami, autó, rendőrség, tánc, facebook, kilincs - ebből se lesz normális történet rohog.gif[/quote]

Egy vakond kiment a wc-ből és egy teniszütővel fejbecsapott néhány elmebeteget egy koncerten. Egy cunami tombolt valahol Alabamában, ahol két autó éppen a vakonddal csevegett telefonon. De a kocsiknak le kellett csapni a telefont, mert követte őket a rendőrség. A bűn: táncoltak az utcán. Közben az egyik épp regisztrált a facebook-ra. Annyira nem figyelt a két kocsi, hogy az út közepén vannak, hogy egy kilincs egyenesen beléjük hajtott. Óriásit robbant a két kocsi. biggrin.gif (okéé nemvok normális xD ez jutott eszembe jó nagy hülyeség, mi?)
labda, szederbokor, Lindsay Lohan, kórház, kacsintott, rock, lepke, óra, karikagyűrű, tonhal (hajrá)[/quote]

A tonhalam elkezdett játszani egy labdával, ami beleesett a szederbokorba. Szerencsére Lindsay Lohan épp akkor rohant ki a kórházból, és az óráját odaadva a bokornak (hogy azt egye meg) kiszabadult a labda, ami rockzenét kezdett el játszani. A legjobb barátja pedig egy lepkés karikagyűrű volt. mellow.gif

Pirulás, kék, pohár, Avril Lavigne, anime, képek, ásó, zenelejátszó, törpe, vonat... tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2013. augusztus 20. 16:14 #27
- törölt felhasználó -    
még nem voltam ebbe a topicba de tetszik biggrin.gif
egy srác szemszögéből írnám mert úgy jobban elsülhet biggrin.gif

Szóval tegnap este a vonaton ültem a bécsi Avril Lavigne koncertre sietve. Zenelejátszó volt a fülemben, hogy a vonat kattogó zaját elnyomjam. Hihetetlenül idegesített és irritált ez a zaj. A hordozható DVD lejátszómon pedig éppen animét néztem. Hasznosan eltöltöttem az utat.
De hirtelen szörnyű köhögésben törtem ki, és a mellettem ülő ijesztő kis törpe ember adott egy pohár vizet. Majd megérkeztem. Leszálltam a vonatról és ott volt Avril teljes élet nagyságban. Csodás volt mint mindig. Első sorban álltam rengetek képet csináltam. Majd kék szemeibe néztem és szörnyen elpirultam. blush.gif
A koncert végére pedig nem emlékszek mert valaki egy ásóval leütött...

hát nemtom szerintetek milyen lett, ennyit tudtam kihozni biggrin.gif

lapát, B30-as tégla, kőműves, Johnny Depp, fagyis kocsi, limuzin, csók, facebook, elmebeteg, sárgadinnye
biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: AnymButterfly
2013. augusztus 20. 17:15 #28
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Azonosító: 196679
Egyszer egy Hollywoodi sztár éppen utazott a limuzinjával, amikor meglátott egy fagyiskocsit. Kiszállt, hogy vegyen egy fagyit, de ekkor fejére esett egy sárgadinnye. A sztár úgy döntött, hogy sétál egyet az utcán. Elhaladt egy építkezés metllett ahol Johnny Depp volt az egyik kőműves. Mögé sétált, ami miatt Johnny megijedt és a lábára ejtette a B30-as téglát amit fogott. Megfordult és fejbevágta a sztárt lapáttal, mert azt hitte, hogy elmebeteg rajongó. De amikor Johnny meglátta a nőt megcsókolta. A sztár pedig kiposztolta facebookra.

Nadrág, Justin Bieber, pingvin, Amerika, műzli, tűz, iPhone, fejhallgató, szőlő, tündér
2013. augusztus 20. 17:35 #29
- törölt felhasználó -    
Nadrág, Justin Bieber, pingvin, Amerika, műzli, tűz, iPhone, fejhallgató, szőlő, tündér

Justin Bieber Amerikában vett egy nadrágot egy pingvintől majd az iphonejához egy fejhallgatót is és hirtelen megjelent egy tündér és kívánt egy tál műzlit szőlővel és hirtelen tűzbe lábadt minden.

megírtam életem legrövidebb sztoriját biggrin.gif
2013. augusztus 20. 17:37 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogii98 @ 2013.08.20. 17:35)
Justin Bieber Amerikában vett egy nadrágot egy pingvintől majd az iphonejához egy fejhallgatót is és hirtelen megjelent egy tündér és kívánt egy tál műzlit szőlővel és hirtelen tűzbe lábadt minden.
megírtam életem legrövidebb sztoriját biggrin.gif

kihagytam a szavakat:
punk, hippi, TV, tablet, hűtőszekrény, vámpír, sör, zsiráf, Jack Sparrow kapitány, szél
2013. augusztus 20. 17:49 #31
Bia_20
Bia_20
So now I'm getting change, people looking at me strange.

StátuszA világ nem kívánságteljesítő gyár.
Hozzászólás: 1124
Csatolások: 69
Azonosító: 188375
Idézet
kihagytam a szavakat:
punk, hippi, TV, tablet, hűtőszekrény, vámpír, sör, zsiráf, Jack Sparrow kapitány, szél

Egyszer egy punk vámpír találkozik Jack Sparrow kapitánnyal. Jack bemutatja a punk vámpírnak a hippi barátnőjét akinekvan egy zsiráfja. A zsiráf az összes sört megitta a hűtőszekrényből TV nézés közben. A Jack kapitány hippi csaja ezt mind felvette a tabletjére és megmutatta a vámpírnak akit azon nyomban elfújt a szél. xDDD

szavak: Paris Hilton, kés, bálna, farmer nadrág, cinege, WC, szállodalánc, videó, féreg xDD
1 felhasználónak tetszik: baby95
2013. augusztus 20. 19:37 #32
icarlyluv
icarlyluv
Anti-Fairy

StátuszFollow the blood
Hozzászólás: 1142
Azonosító: 196679
Egyszer Paris Hilton szállodaláncot alapított és reklámozni akarta ezért készíteni akart egy videót. Ám amikor a farmernadrágját akarta felvenni beszorult a wcbe, ahonnan késsel vágta ki magát. Amikor kiszabadult, lement a tengerpartra videózni, amikor egy cinege a fejére ejtette a csőrében tartott férget, erre Paris síkoltozva elrohant és beleszaladt egy partra vetett bálnába.

Julien király, Afganisztán, eső, parketta, rockbanda, sün, pillanatragasztó, jégkása, magánrepülő, szájfény
2013. augusztus 21. 22:08 #33
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Azonosító: 165763
Idézet (icarlyluv @ 2013.08.20. 19:37)
Egyszer Paris Hilton szállodaláncot alapított és reklámozni akarta ezért készíteni akart egy videót. Ám amikor a farmernadrágját akarta felvenni beszorult a wcbe, ahonnan késsel vágta ki magát. Amikor kiszabadult, lement a tengerpartra videózni, amikor egy cinege a fejére ejtette a csőrében tartott férget, erre Paris síkoltozva elrohant és beleszaladt egy partra vetett bálnába.
Julien király, Afganisztán, eső, parketta, rockbanda, sün, pillanatragasztó, jégkása, magánrepülő, szájfény

Éppen a magánrepülőmön utaztam, amikor kiesett a szájfényem a táskámból (mellesleg nem használom), ami Julien király lábára esett, ezért elátkozott, hogyha nem veszem le azonnal a lábáról, akkor sün eső fog hullani. Miután levettem a szájfényemet a lábáról, ráragasztottam az ablakra pillanatragasztóval, majd elkezdtem eszegetni a jégkásámat, amit szépen le is csöpögtettem a parkettára. Aztán hirtelen megjelent mögöttem a Paramore nevű rockbanda, és elkezdték énekelni az Ignorance című számukat. Ez összezavarta a pilótát, ezért megkérte őket, hogy maradjanak csendben, az én balszerencsémre biggrin.gif
2013. szeptember 02. 20:25 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (AnymButterfly @ 2013.08.21. 22:08)
Éppen a magánrepülőmön utaztam, amikor kiesett a szájfényem a táskámból (mellesleg nem használom), ami Julien király lábára esett, ezért elátkozott, hogyha nem veszem le azonnal a lábáról, akkor sün eső fog hullani. Miután levettem a szájfényemet a lábáról, ráragasztottam az ablakra pillanatragasztóval, majd elkezdtem eszegetni a jégkásámat, amit szépen le is csöpögtettem a parkettára. Aztán hirtelen megjelent mögöttem a Paramore nevű rockbanda, és elkezdték énekelni az Ignorance című számukat. Ez összezavarta a pilótát, ezért megkérte őket, hogy maradjanak csendben, az én balszerencsémre biggrin.gif

és mik a következő szavak blush.gif biggrin.gif?
2014. március 06. 21:25 #35
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Idézet (icarlyluv @ 2013.08.20. 19:37)

Épen történelem óra végén jártunk ahol a tanár Julien királyról tartott nekünk előadást.Annyira nem érdekelt ,hogy észre vettem ,hogy repedezik a parketta. Végül a tanár kiosztott egy lapot ,hogy ragasszuk be. Így elővettem a pillanatragasztót és sietősen beragasztottam. Végre kicsöngettek azonban nem mehetünk ki mivel esett az eső. Így elindult a sulirádió amiből valami borzalmas rockbanda szólt. Gyorsan kimentem a mosdóba amikor is megláttam ,hogy a barbie babák egy kiló szájfényt tesznek magukra ,mintha jégkása lenne rajtuk, borzalom.És eközben ha jól értettem a sünikről beszéltek. Ki jövet fél fülel hallottam ,hogy valaki a barátok köztről és valami srácról beszél aki Afganisztánba megy belőle. Nagyon érdekes téma lehet. Ekkor a barátnőm sikítására lettem figyelmes sietve rohantam felé.
-Mi a baj?-kérdeztem aggódva.
-A One Direction ma a magánrepülőjükkel ide utaznak!- mondta boldogon. Suli után kimentünk a repülőtérre ahol izgatottan vártuk a fiúkat. Nem voltunk sokan ahhoz képest, mindössze 25-30-an. Mikor megláttak minket integettek nekünk majd közelebb jöttek és autogramot is adtak mindenkinek. Nagy szerencsére nekünk képet is sikerült csinálnunk.Haza érve rájöttem ,hogy ez volt életem legjobb napja ahhoz képest ,hogy egy unalmas történelem órával kezdődött. Rájöttem ,hogy miközben találkoztam a srácokkal ,hogy egyik elképzelt találkozásomra sem hasonlított. Nem jöttem össze végül egyik sráccal sem ,de még össze sem házasodtunk csak ránk mosolyogtak. Valahogyan ez egész életemre elég lesz az-az egy biztató mosoly. Mert ők nem a szerelmeim. Hanem a példaképeim.

Bocsánat a kisebb regényért. blush.gif
zene,banda,buli,csók,lánc,szív,harry,alkohol,részeg
2014. március 16. 08:36 #36
csajszikahh
csajszikahh

StátuszAz élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit veszel ki belőle...
Hozzászólás: 1899
Csatolások: 811
Azonosító: 136579
Idézet (Ágika21 @ 2014.03.06. 21:25)
Épen történelem óra végén jártunk ahol a tanár Julien királyról tartott nekünk előadást.Annyira nem érdekelt ,hogy észre vettem ,hogy repedezik a parketta. Végül a tanár kiosztott egy lapot ,hogy ragasszuk be. Így elővettem a pillanatragasztót és sietősen beragasztottam. Végre kicsöngettek azonban nem mehetünk ki mivel esett az eső. Így elindult a sulirádió amiből valami borzalmas rockbanda szólt. Gyorsan kimentem a mosdóba amikor is megláttam ,hogy a barbie babák egy kiló szájfényt tesznek magukra ,mintha jégkása lenne rajtuk, borzalom.És eközben ha jól értettem a sünikről beszéltek. Ki jövet fél fülel hallottam ,hogy valaki a barátok köztről és valami srácról beszél aki Afganisztánba megy belőle. Nagyon érdekes téma lehet. Ekkor a barátnőm sikítására lettem figyelmes sietve rohantam felé.
-Mi a baj?-kérdeztem aggódva.
-A One Direction ma a magánrepülőjükkel ide utaznak!- mondta boldogon. Suli után kimentünk a repülőtérre ahol izgatottan vártuk a fiúkat. Nem voltunk sokan ahhoz képest, mindössze 25-30-an. Mikor megláttak minket integettek nekünk majd közelebb jöttek és autogramot is adtak mindenkinek. Nagy szerencsére nekünk képet is sikerült csinálnunk.Haza érve rájöttem ,hogy ez volt életem legjobb napja ahhoz képest ,hogy egy unalmas történelem órával kezdődött. Rájöttem ,hogy miközben találkoztam a srácokkal ,hogy egyik elképzelt találkozásomra sem hasonlított. Nem jöttem össze végül egyik sráccal sem ,de még össze sem házasodtunk csak ránk mosolyogtak. Valahogyan ez egész életemre elég lesz az-az egy biztató mosoly. Mert ők nem a szerelmeim. Hanem a példaképeim.
Bocsánat a kisebb regényért.  blush.gif 
zene,banda,buli,csók,lánc,szív,harry,alkohol,részeg

Gyönyörű, azonban unalmas éjszaka volt a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, éppen ezért a növendékek úgy gondolták, itt az ideje egy hatalmas bulit csapni. Harry Potter összehívta az egész sulit egy hatalmas terembe, ami különböző méretű láncokkal volt díszítve. Nemsokára már mindenki tombolt, ugyanis a megérkezett a várva várt rockbanda. Üvöltött a zene, a pult pedig tele volt alkohollal. Harry rengeteg szeszes italt fogyasztott, ezért totál részeg lett. Mivel nemtudta, hogy mit csinál, odament Hermionéhoz és megcsókolta. Így sajnos nem sikerült elérnie mást, minthogy magára haragítania Hermionét és összetörnie rajongói szívét. smileeee.gif

Hát ez lett volna az én kis történetem, a szavak pedig a következők:

szerelem, papagáj, Holt- tenger, mosdó, film, hasfájás, rosszullét, terhesség, szivárvány, napfény biggrin.gif
2014. március 26. 18:04 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajszikahh @ 2014.03.16. 08:36)
Gyönyörű, azonban unalmas éjszaka volt a  Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, éppen ezért a növendékek úgy gondolták, itt az ideje egy hatalmas bulit csapni. Harry Potter összehívta az egész sulit  egy hatalmas terembe, ami különböző méretű láncokkal volt díszítve. Nemsokára már mindenki tombolt, ugyanis a megérkezett a várva várt rockbanda. Üvöltött a zene, a pult pedig tele volt alkohollal. Harry rengeteg szeszes italt fogyasztott, ezért totál részeg lett. Mivel nemtudta, hogy mit csinál, odament Hermionéhoz és megcsókolta. Így sajnos nem sikerült elérnie mást, minthogy magára haragítania Hermionét és összetörnie rajongói szívét.  smileeee.gif 
Hát ez lett volna az én kis történetem, a szavak pedig a következők:
szerelem, papagáj, Holt- tenger, mosdó, film, hasfájás, rosszullét, terhesség, szivárvány, napfény  biggrin.gif

Összejöttem egy sráccal.
Annak örömére,hogy 1 éve vagyunk együtt,vettünk egy papagájt.
Egyik nap elmentünk a Holt-tengerhez nyaralni.Épp fürdéshez készülődtünk e napfényes napon,mikor elkezdett esni az eső.Berohantunk a szállodába és az ott lefoglalt szobánkba.Unalmasnak tartottuk megvárni azt,hogy elálljon az eső,ezért megnéztünk egy filmet.
Éreztem,hogy rosszul vagyok(rosszullét),fájt a hasam,(hasfájás)ezért kimentem a mosdóba.
Kiderült,hogy terhes vagyok.
Elmondtam a páromnak,s mikor kinéztünk az ablakon szivárványos ég tárult elénk.
Azt hiszem ez szerelem.

Szavak: SMS,barát,szakítás,fájdalom,csempe,ül,ér,penge,vér,Taylor Swift feeling
2014. március 28. 14:26 #38
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Idézet (Henna100 @ 2014.03.26. 18:04)
SMS,barát,szakítás,fájdalom,csempe,ül,ér,penge,vér,Taylor Swift feeling

A pasim azaz már az exem SMS-ben szakított. A fájdalom sok-sok darabra szakította a szívem.Érdekes ilyenkor hol vannak azok a barátok, akikbe annyira megbízhatsz? Begubóztam a szobámba és ahogy ott ültem a hideg padlón tiszta Taylor Swift feelingem lett.Azt leszámítva,hogy én se híres, se jó hangú, és szép se vagyok. Felpattantam, és gondolkozni kezdtem. Hirtelen ötlettől vezényelve berontottam a fürdőbe. A csempének támaszkodva próbáltam erős maradni, és nem csinálni olyat amit majd később megbánok... Ezt a játszmát elvesztettem. A pipere polcról lekaptam a borotva pengéjét és végig szántottam a kezemen.Az ereimből a rózsa-vörös vér özönleni kezdett. De nem álltam meg. Ha vele nem élhetek akkor nélküle se fogok.-cikázott a gondolat a fejemben.

csúnya,szegény,kell,plátói szerelem,szív,boldogság, álom,levél,smink,csók
2014. március 29. 13:38 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (Récy98 @ 2014.03.28. 14:26)
A pasim azaz már az exem SMS-ben szakított. A fájdalom sok-sok darabra szakította a szívem.Érdekes ilyenkor hol vannak azok a barátok, akikbe annyira megbízhatsz? Begubóztam a szobámba és ahogy ott ültem a hideg padlón tiszta Taylor Swift feelingem lett.Azt leszámítva,hogy én se híres, se jó hangú, és szép se vagyok. Felpattantam, és gondolkozni kezdtem. Hirtelen ötlettől vezényelve berontottam a fürdőbe. A csempének támaszkodva próbáltam erős maradni, és nem csinálni olyat amit majd később megbánok... Ezt a játszmát elvesztettem. A pipere polcról lekaptam a borotva pengéjét és végig szántottam a kezemen.Az ereimből a rózsa-vörös vér özönleni kezdett. De nem álltam meg. Ha vele nem élhetek akkor nélküle se fogok.-cikázott a gondolat a fejemben.
csúnya,szegény,kell,plátói szerelem,szív,boldogság, álom,levél,smink,csók

Egy csúnya és szegény kisvárosi lány vagyok,akinek a szíve csupa boldogságra vágyódik.
Minden este ugyanazzal az álommal hajtom párnára a fejem.Hogy ami most megöl,s tudatlanul fájdalmat okoz,az egyszer az enyém lesz.Mindig is az az álmodozó,plátói szerelemmel küszködő fiatal tinédzser voltam.
Míg aztán egy nap elegem lett abból,hogy csak ülök a régi,ócska számítógépem előtt és róla nézek videókat.Elhatároztam,hogy cselekednem kell.
Egy levélre leírtam az érzéseimet,tulajdonságaimat,környezetem,s mondhatni az életem.
Végül kisminkeltem magam, [ GIF ] és egy csókot nyomtam a papírral.
plátói szerelem,találkozás,igazi érzelmek,étterem,lakás,pizza,vörös bor,erotika,vonzalom,ágy
2014. március 29. 14:22 #40
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Idézet (Henna100 @ 2014.03.29. 13:38)

plátói szerelem,találkozás,igazi érzelmek,étterem,lakás,pizza,vörös bor,erotika,vonzalom,ágy

A napom ugyanúgy indult mint a többi. Tele reménnyel, és a gondolttal,hogy a remény csak remény marad.Nagy nehézségek árán kikászálódtam az ágyból. Felöltöztem,és egy alapos fogmosással plusz egy egész csomag rágóval megpróbáltam eltüntetni a vörös bor illatát.
Egy kisvárosi étteremben vagyok gyakorlaton.
Különleges nap a mai. Ma dől el,hogy érdemes volt-e ennyi időt áldozni az életemből.
Az étterembe belépve a gyomrom fel-alá kezdett liftezni bennem.
A főnökhöz siettem. Mikor bennnyitottam,ott állt az egész bizottság. Mellettük pedig a nagy Ő mosolygott. A nagy Ő kinek sármos mosolyát ma csodálhatom utoljára.Több mint vonzalom amit iránta érzek, igaz plátói szerelem de ennyire igazi érzelmeket eddig még senki iránt nem tápláltam.
Pár szót beszéltünk majd, belevetettük magunkat a munkába.
A főfogás végül mindenki tetszését elnyerte.
Vidáman sétáltam ki a lengőajtón.
De Ő utánam rohant, és megkérdezte,hogy nincs e kedvem sétálni. Boldogan beleegyeztem. Az egész délutánt együtt töltöttük a közeli parkban. Hülyültünk, és egyszerűen csak élveztük az élet szépségét.
Este a lakásában kötöttünk ki.
Bárki bármit gondol, de nem volt vad smárolás, sem erotika.
Egyszerűen csak megbeszéltük az eltelt hetek eseményeit a találkozástól az végső búcsúig.
De valami azt súgja, hogy ez még nem az utolsó éjszaka volt...

szavak:vonat,búcsú,kétely,eső,kutya,szivárvány,emlék,kincs,fut,szív,
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!