Idézet (Stratocaster @ 2011.10.16. 19:15)
Egy nehéz iskolai nap után hazaértem, és nekiálltam az angol leckémnek. Szóltam a tesómnak, hogy keressen ki nekem pár dolgot a szótárban. Kérdezte, hogy miket, én pedig válaszoltam: alma, csók, kocsi, nyaralás, magazin, buli, ajtó, telefon, randi, gyűrű
zene, heroin, nő, gitár, tetoválás, fodrász, Jack Daniel's, banda, show, otthon
Tegnap előtt este
otthon voltam,ugyanis már megint "rossz" voltam és szobafogságot kaptam, és a kedvenc
bandám zenéjét hallgattam. Épp azon gondolkodtam közbe, hogy már totál elegem van és,hogy tennem kéne valamit, lázadni akarok. Nem hagyhatom,hogy bezárjanak egy szobába engem,hisz mi vagyok én...!?! Szóval arra jutottam,hogy kéne csináltatnom egy újjab vad
tetoválást , ezért kiszöktem otthonról, és elmentem a legközelebbi tetoválószalonba. Az új tetkóm látván már nagyon jó kedvem volt, így gondoltam minek menjek haza, ráérek én xD Mondom magamnak új tetkó,hát akkor új haj is, így elment egy
fodrászhoz , hogy csináltassak egy extrém hajat magamnak. Miután kész lett a hajam, elindultam hazafelé. De útközben szembejött velem egy
Nő, és mikor közelebb ért, láttam,hogy a legjobb barátnőm az. Naaa ez az szupeeer, nagyon örültem xD Aztán elhívott inni, mondta igyunk meg egy
Jack Daniel's-t . Simán belementem, hisz jó ötlet volt, na meg úgyis az egyik kedvenc italom :$ xD Italozás közben csatlakozott hozzánk még egy barátom. Nem volt eszénél, mondtam is neki,hogy "tönkre fog tenni Téged ez a hüle
Heroin.." Bár szerintem őt rohadtul nem érdekelte mit mondunk neki, úgyse hallgat Rám/Ránk..na sebaj..!
Ezen kicsit felhúztam magam, hisz én teljesen drog ellenes vagyok..! Szóval elindultam hazafelé. Sikerült észrevétlenül belópóznom, szóval nem tudták meg a szülők,hogy ellógtam. Juppy.! Mondjuk eléggé bele voltak merülve a TV-be, biztos megint valami élő
Show-t nézhettek, mint mindig xD
Elég mozgalmas kis este volt, szóval nem kellet más miután bementem a szobámba, minthogy elővegyem a gyöngyszememet, a Fender
gitáromat és eljátsszam pár kedvenc dalomat..
Naa hát eléég gagyi lett ez is mint az előző történetem, na de nem tudok jobbat xD
Tüzijáték, kenyér, vonat, csók, este, vihar, háború, koncert, baleset, fantasztikus