Starity

Írj egy történetet :D

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 05. 22:03 #1
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ez egy játék.
A lényege: az előtted hozzászóló ír 10 szót, Te meg írsz egy történetet, amibe bele kell írnod azt a 10 szót, amit az előtted hozzászóló írt.
Ha megírtál egy történetet, neked is írnod kell 10 szót, h a következő emberke is írhasson egy történetet!
A téma teljesen mindegy: lehet sztáros, állatos, amilyet csak szeretnétek biggrin.gif

Kezdem:
elefánt, ének, sorozat, rablás, betegség, bátorság, szerelem, cigaretta, laptop, csokoládé

Jó szórakozást biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: nicol bellox, thunderbird, elena21, Destiny015, Patyó12, JapaneseGirl
2011. augusztus 05. 22:15 #2
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~

StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.05. 22:03)
Sziasztok!
Ez egy játék.
A lényege: az előtted hozzászóló ír 10 szót, Te meg írsz egy történetet, amibe bele kell írnod azt a 10 szót, amit az előtted hozzászóló írt.
Ha megírtál egy történetet, neked is írnod kell 10 szót, h a következő emberke is írhasson egy történetet!
A téma teljesen mindegy: lehet sztáros, állatos, amilyet csak szeretnétek biggrin.gif
Kezdem:
elefánt, ének, sorozat, rablás, betegség, bátorság, szerelem, cigaretta, laptop, csokoládé

Én egy napló féle történetet írtam smileeee.gif

Kedves naplóm!
A barátnőmnek ma szerelmi bánata volt, így hát siettem is hozzá, persze csokival (boldogsághormon) és cigivel (stresszoltó).
Tegnapelőtt pedig egy érdekes sorozatot, amiben egy beteg elefántot elraboltak, ámde megmenekült. Igazából nem tartottam olyan érdekesnek, így hát nem fogom többet nézni, csak az ének tetszett benne nagyon.
U.i.:A naplóm elvesztettem, ezért ebbe a laptopba írom már a naplóm.

smiley, sms, gyerekpezsgő, szülinap, net, lady gaga, láncfűrész, tv, kérdés, dínó
5 felhasználónak tetszik: nicol bellox, elena21, cukorbogyo, Törpemókus, JapaneseGirl
2011. augusztus 05. 22:18 #3
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.05. 22:03)
Sziasztok!
Ez egy játék.
Kezdem:

Egy szép nyári napon otthon ültem és néztem a kedvenc sorozatom és közben majszoltam egy csokoládés fagyit...! Egyszercsak hangokat hallok..lövöldözést..húú én nagyon megijedtem,de mondom magamnak bátorság, meg kell nézni mi folyik oda kinnt..!! Mire kiértem a lövöldözés lecsitult, de a szomszéd néni figyelmeztetett, hogy vigyázzak, mert rablás van az utcánkba, és hogy az én házam a következő...! Jaajj..én futok be nagy vágtatva, a gondolatomba csak ennyi volt : " Csak a laptopot ne, csak a laptopot hagyják meg nekem" biggrin.gif Szerencsére mire beértem a házamban, észrevettem, hogy semmim sem hiányzik , csupán egy szál cigaretta...Érdekes, gondoltam, hisz itt van a plazma Tv-m, az Apple laptopom, a mikró, a számítógép, a sok sok elektromos gép, és mindent itthagytak, csupán az a büdös cigi kellet nekik...!! Na sebaj, azért örültem smileeee.gif Sőt mondhatni azt, hogy annyira boldog voltam, hogy még énekelni is elkezdtem. Tuti, hogy a feláló orrú elefántom miatt volt szerencsém XD Pár óra múlva kaptam, egy levelet a házi orvosomtól, hogy egy halálos betegség támadott meg...! Naa szuper...már csak ez hiányzott..!! Teljesen bepánikoltam, hisz nem akartam meghalni..főleg, úgy, hogy még a szerelem sem talált rám, szóval szomorúan fogok meghalni...! Lehunytam a szemem..és beletörődtem a sorsomba..

Vége :DDD Elég rossz lett szerintem, de így este ennyi telt tőlem smileeee.gif Azért remélem hátha tetszik valakinek smileeee.gif

alma, csók, kocsi, nyaralás, magazin, buli, ajtó, telefon, randi, gyűrű
4 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, elena21, Törpemókus, Récy98
2011. október 16. 19:04 #4
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Naaa senki se ír történetet?
Nekem nagyon tetszik ez a topic, de magammal nem tudok játszani..sad.gif
Jajj ez olyan hülén hangzott xD biggrin.gif
2011. október 16. 19:15 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (nicol bellox @ 2011.08.05. 22:18)
Egy szép nyári napon otthon ültem és néztem a kedvenc sorozatom és közben majszoltam egy csokoládés fagyit...! Egyszercsak hangokat hallok..lövöldözést..húú én nagyon megijedtem,de mondom magamnak bátorság, meg kell nézni mi folyik oda kinnt..!! Mire kiértem a lövöldözés lecsitult, de a szomszéd néni figyelmeztetett, hogy vigyázzak, mert rablás van az utcánkba, és hogy az én házam a következő...! Jaajj..én futok be nagy vágtatva, a gondolatomba csak ennyi volt : " Csak a laptopot ne, csak a laptopot hagyják meg nekem" biggrin.gif Szerencsére mire beértem a házamban, észrevettem, hogy semmim sem hiányzik , csupán egy szál cigaretta...Érdekes, gondoltam, hisz itt van a plazma Tv-m, az Apple laptopom, a mikró, a számítógép, a sok sok elektromos gép, és mindent itthagytak, csupán az a büdös cigi kellet nekik...!! Na sebaj, azért örültem smileeee.gif Sőt mondhatni azt, hogy annyira boldog voltam, hogy még énekelni is elkezdtem. Tuti, hogy a feláló orrú elefántom miatt volt szerencsém XD Pár óra múlva kaptam, egy levelet a házi orvosomtól, hogy egy halálos betegség támadott meg...! Naa szuper...már csak ez hiányzott..!! Teljesen bepánikoltam, hisz nem akartam meghalni..főleg, úgy, hogy még a szerelem sem talált rám, szóval szomorúan fogok meghalni...! Lehunytam a szemem..és beletörődtem a sorsomba..
Vége :DDD Elég rossz lett szerintem, de így este ennyi telt tőlem smileeee.gif Azért remélem hátha tetszik valakinek smileeee.gif
alma, csók, kocsi, nyaralás, magazin, buli, ajtó, telefon, randi, gyűrű

Egy nehéz iskolai nap után hazaértem, és nekiálltam az angol leckémnek. Szóltam a tesómnak, hogy keressen ki nekem pár dolgot a szótárban. Kérdezte, hogy miket, én pedig válaszoltam: alma, csók, kocsi, nyaralás, magazin, buli, ajtó, telefon, randi, gyűrű biggrin.gif

zene, heroin, nő, gitár, tetoválás, fodrász, Jack Daniel's, banda, show, otthon
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. október 16. 19:39 #6
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Idézet (Stratocaster @ 2011.10.16. 19:15)
Egy nehéz iskolai nap után hazaértem, és nekiálltam az angol leckémnek. Szóltam a tesómnak, hogy keressen ki nekem pár dolgot a szótárban. Kérdezte, hogy miket, én pedig válaszoltam: alma, csók, kocsi, nyaralás, magazin, buli, ajtó, telefon, randi, gyűrű  biggrin.gif 
zene, heroin, nő, gitár, tetoválás, fodrász, Jack Daniel's, banda, show, otthon

Tegnap előtt este otthon voltam,ugyanis már megint "rossz" voltam és szobafogságot kaptam, és a kedvenc bandám zenéjét hallgattam. Épp azon gondolkodtam közbe, hogy már totál elegem van és,hogy tennem kéne valamit, lázadni akarok. Nem hagyhatom,hogy bezárjanak egy szobába engem,hisz mi vagyok én...!?! Szóval arra jutottam,hogy kéne csináltatnom egy újjab vad tetoválást , ezért kiszöktem otthonról, és elmentem a legközelebbi tetoválószalonba. Az új tetkóm látván már nagyon jó kedvem volt, így gondoltam minek menjek haza, ráérek én xD Mondom magamnak új tetkó,hát akkor új haj is, így elment egy fodrászhoz , hogy csináltassak egy extrém hajat magamnak. Miután kész lett a hajam, elindultam hazafelé. De útközben szembejött velem egy , és mikor közelebb ért, láttam,hogy a legjobb barátnőm az. Naaa ez az szupeeer, nagyon örültem xD Aztán elhívott inni, mondta igyunk meg egy Jack Daniel's-t . Simán belementem, hisz jó ötlet volt, na meg úgyis az egyik kedvenc italom :$ xD Italozás közben csatlakozott hozzánk még egy barátom. Nem volt eszénél, mondtam is neki,hogy "tönkre fog tenni Téged ez a hüle Heroin.." Bár szerintem őt rohadtul nem érdekelte mit mondunk neki, úgyse hallgat Rám/Ránk..na sebaj..!
Ezen kicsit felhúztam magam, hisz én teljesen drog ellenes vagyok..! Szóval elindultam hazafelé. Sikerült észrevétlenül belópóznom, szóval nem tudták meg a szülők,hogy ellógtam. Juppy.! Mondjuk eléggé bele voltak merülve a TV-be, biztos megint valami élő Show-t nézhettek, mint mindig xD
Elég mozgalmas kis este volt, szóval nem kellet más miután bementem a szobámba, minthogy elővegyem a gyöngyszememet, a Fender gitáromat és eljátsszam pár kedvenc dalomat..

Naa hát eléég gagyi lett ez is mint az előző történetem, na de nem tudok jobbat xD

Tüzijáték, kenyér, vonat, csók, este, vihar, háború, koncert, baleset, fantasztikus
3 felhasználónak tetszik: Stratocaster, Thora_90, baby95
2011. október 24. 21:15 #7
- törölt felhasználó -    
Azt hittem, törölték a témát ohmy.gif Örülök, h megvan.
Nos:

Egyik ESTE a barátaim átjöttek. VIHAR tombolt épp, mi meg épp a KENYÉR szeléssel voltunk elfogalva. Hogy pontos legyek, a csajokkal vacsorát csináltunk, miközben a fiúk egy filmet néztek. A címe HÁBORÚ volt.
Vacsora után mi a lányokkal egy KONCERTet akartunk megnézni, de a fiúk nem akarták, így sétálni mentünk.
A fiúk: Bence, Kristóf, Dávid, és Peti a sínekhez mentek, mi csajok, Andi, Réka, Fanni és jómagam viszont nem tettük. Más irányba kezdtünk sétálni, mivel meg akartuk nézni a 9 órakor kezdődő TÜZIJÁTÉKot Egy fél óra telhetett el, amikor csörgött a telefonom. A kórházból hívtak, hogy a barátainkat baleset érte. És ekkor beugrott: a VONAT.
Rohantunk a kórházba. De szerencsére senkinek nem esett baja.
Mivel Kristóffal voltam a legjobb viszonyban, bementem hozzá, és nála voltam a legtöbbet.
- Aggódtam érted! - mondtam neki, mire megölelt
- Tudhatnád, h a rossz pénz nem vész el! - FANTASZTIKUS érzés volt, amikor megölelt. És amikor ránéztem, megkaptam életem legszebb CSÓKját Tőle.

Háát ennyi biggrin.gif
Elefánt, fekete, rózsaszín, bokor, hideg, jég, bolt, vásárlás, szerelem, ajándék.

Idézet (nicol bellox @ 2011.10.16. 19:39)

Tüzijáték, kenyér, vonat, csók, este, vihar, háború, koncert, baleset, fantasztikus
3 felhasználónak tetszik: Kyra1999, rolllllleee, nicol bellox
2011. október 29. 20:40 #8
boogi
boogi
új tag
Hozzászólás: 78
Csatolások: 0
Azonosító: 152038
[quote=Thora_90,2011.10.24. 21:15~2588703]Azt hittem, törölték a témát ohmy.gif Örülök, h megvan.
Nos:
Egyik ESTE a barátaim átjöttek. VIHAR tombolt épp, mi meg épp a KENYÉR szeléssel voltunk elfogalva. Hogy pontos legyek, a csajokkal vacsorát csináltunk, miközben a fiúk egy filmet néztek. A címe HÁBORÚ volt.
Vacsora után mi a lányokkal egy KONCERTet akartunk megnézni, de a fiúk nem akarták, így sétálni mentünk.
A fiúk: Bence, Kristóf, Dávid, és Peti a sínekhez mentek, mi csajok, Andi, Réka, Fanni és jómagam viszont nem tettük. Más irányba kezdtünk sétálni, mivel meg akartuk nézni a 9 órakor kezdődő TÜZIJÁTÉKot Egy fél óra telhetett el, amikor csörgött a telefonom. A kórházból hívtak, hogy a barátainkat baleset érte. És ekkor beugrott: a VONAT.
Rohantunk a kórházba. De szerencsére senkinek nem esett baja.
Mivel Kristóffal voltam a legjobb viszonyban, bementem hozzá, és nála voltam a legtöbbet.
- Aggódtam érted! - mondtam neki, mire megölelt
- Tudhatnád, h a rossz pénz nem vész el! - FANTASZTIKUS érzés volt, amikor megölelt. És amikor ránéztem, megkaptam életem legszebb CSÓKját Tőle.
Háát ennyi biggrin.gif
Elefánt, fekete, rózsaszín, bokor, hideg, jég, bolt, vásárlás, szerelem, ajándék.[/quote

kicsit fura lessz.

Volt egyszer egy RÓZSASZÍN elefánt.
Ép tél volt amikor BOLTba ment VÁSÁROLNI HIDEG és tiszta JÉG volt minden.Egyszer elesset a jegen és lett egy FEKETE monoklia.Amikor hazaért az elefánt ott várta a SZERELME és adot neki egy AJÁNDÉKOT.

Vége.

wc,zene ,tehén,tanár,futás,este,gonosz,evés,barát,osztály,
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. október 30. 18:45 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (boogi @ 2011.10.29. 20:40)

Szóval reggel evés után Kata elindult az iskolába miközben zenét hallgatott. Az első órára a tanár mint mindig késve érkezett az osztályterembe. Kata az egész órát végig aludta majd csengetéskor barátja felébresztette. Délután a suli kapuján kilépve látta, hogy jön a busz így futásnak eredt, de az a gonosz busz vezető nem várta meg. Haza fele sétálva egy tehén szállító teherautó ment el mellette ami ahogy elsuhant mellette nem éppen kellemes menet szelet vitt maga után. Miután pedig haza ért órákig a wc-n űlt mert meghajtotta a menza kaja. Este pedig hulla fáradtan ágynak dőlt éés remélte jobb napja lesz holnap.
Hát ennyi az én kis történetem. smileeee.gif
macska,szoba,repülőtér,alvás,nyaklánc,rúzs,naplemente,szerelem,barátság,könyvtár.
2011. október 30. 19:33 #10
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Húhúú ez jó téma lesz mit olvasgassak irni már szerintem nem nagyon fogok kreativitásom az nem valami... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. november 06. 19:19 #11
- törölt felhasználó -    
Kimerítő estém volt. De az ALVÁS sem ment jól, sőt, kifejezetten rémes volt.
A SZOBA tele volt ruhákkal, minden szanaszét hevert a földön, de nem volt kedvem rendet rakni.
Úgy döntöttem, míg a barátom haza nem ér, a KÖNYVTÁRban múlatom az időmet.
Kerestem egy ékszert. Egy NYAKLÁNCot, mégpedig azt, amit édesanyámtól kaptam a 18. születésnapomra.
Sminkelés közben eldöntöttem, hogy kivételesen RÚZSt is használok.
Útban a könyvtár felé a zsebembe nyúltam, és kivettem a BARÁTSÁG-karkötőmet. Már egy ideje nem hordtam, de most mégis felvettem.
Este a barátommal úgy döntöttünk, elkocsikázunk, ki a városból, hogy megnézzük a NAPLEMENTÉT.
Mielőtt elmentünk, a szomszéd MACSKA meglátogatott munket, amit mostanság gyakran megtesz.
Út közben elhajtottunk egy REPÜLŐTÉR mellett.
Végül kiértünk a városból, és megnéztük az égi csodát, és tudtam: ez a SZERELEM mindennél többet ér!

Baba, orvos, szeretet, ágy, pohár, vers, zene, élet, fegyver, bank, gazdag, szegény,

Idézet (Saranghae17 @ 2011.10.30. 18:45)
Idézet (boogi @ 2011.10.29. 20:40)

Szóval reggel evés után Kata elindult az iskolába miközben zenét hallgatott. Az első órára a tanár mint mindig késve érkezett az osztályterembe. Kata az egész órát végig aludta majd csengetéskor barátja felébresztette. Délután a suli kapuján kilépve látta, hogy jön a busz így futásnak eredt, de az a gonosz busz vezető nem várta meg. Haza fele sétálva egy tehén szállító teherautó ment el mellette ami ahogy elsuhant mellette nem éppen kellemes menet szelet vitt maga után. Miután pedig haza ért órákig a wc-n űlt mert meghajtotta a menza kaja. Este pedig hulla fáradtan ágynak dőlt éés remélte jobb napja lesz holnap.
Hát ennyi az én kis történetem. smileeee.gif
macska,szoba,repülőtér,alvás,nyaklánc,rúzs,naplemente,szerelem,barátság,könyvtár.
2011. november 11. 17:45 #12
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
A feleségem kiderült gyermeket várt. Amikor elérkezett a szülés ideje bevittem a kórházba. Amikor megszületett a szeretett baba éreztem, hogy az élet ennél jobb már nem lehet.Az orvos közölte, hogy sok nyugalomra lesz szükség.Így is lett. A feleségem pihent az ágyban, s megkért rá hozzak neki egy pohár vizet. Én, mint engedelmes férj megtettem mindent amit kért, sőt még a zenét is bekapcsoltam neki. Amikor a feleségem elszenderedett kedvet kaptam egy vers íráshoz. Arról szólt, hogy egy igen szegény férfi elhatározta bankot fog rabolni. Megvette a legjobb fegyvereket, és el is indult az akció.A férfinek nem sikerült a rablás, és soha többé nem lehetett gazdag.Amikor a kis feleségem felébredt elmondtam neki a verset, ami nagyon megérintette őt. Azóta boldogan élünk a kisbabával, és a menyasszonyommal.

celeb, magánügy, tv show, szegénység, klipp, karrier, balsors, reménytelen, utazás, férfi,
1 felhasználónak tetszik: rolllllleee
2011. november 11. 18:35 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet

celeb, magánügy, tv show, szegénység, klipp, karrier, balsors, reménytelen, utazás, férfi,

Kiskorom óta vágytam arra, hogy sztár legyek.Elvégeztem a gimit, a főiskolát és az egyetemet. Az iskolák után jelentkeztem egy tehetségkutatóba, ahol eljutottam az élő showig. Miután kiestem, gondoltam csinálok egy klippet. Hát ugye ez sikerült is. Próbák alatt megismertem egy férfit, akivel nagyon jó barátok lettünk. A barátságból szerelem lett. Miután igazán megismertem, rájöttem hogy a párom rengeteg TV Showban szerepelt már. Házasságot is kötöttünk, és elutaztunkegy hétre Bora - Borára. A nyaralásunk sem telhetett balsors nélkül. Sikerült megcsípetnem magamat egy medúzával. Szerencsére nem lett komolyabb bajom. Mivel a nyaralás sem sikerült olyan 'magánügyesen', hisz fotósokból is volt a parton. Nem is kevés. Jó párszor bemutattam a paparazzinak, ami bekerült az újságokba, de szerencsére ez nem ártott a karrieremnek. Mikor hazaérkeztünk, egyből várt rám egy másik utazás, hisz jótékonykodni mentünk Afrikába, a szegénységben élő emberekhez. Mikor már Afrikában voltam, láttam egy árva kisgyereket, aki a születése óta balsorsban él. Hát magamhoz vettem. Ezért a férjem elhagyott, mert nem olyan mint mi, ezért ő csődbe ment, és egy ócska celeb lett.

Idézet
haj, wc, ruha, kegyelem, iskola, gyermek, szakítás, filmszerep, börtön, csőd
2011. november 11. 19:09 #14
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Idézet
haj, wc, ruha, kegyelem, iskola, gyermek, szakítás, filmszerep, börtön, csőd

Gyermekként nem voltam megelégedve az iskolával , de hát ki is, ugye? Nem! Ez az iskola egészen más volt, szinte mondhatni nem volt kegyelem . Ha nem készítetted el a házi feladatot nyomban kaptál egy osztályfőnöki figyelmeztetőt . Tesi órán például az osztálytársaim a hajamat tépkedték, és a ruhámat elszaggatták. Emiatt mindig szomorúan mentem haza. Teltek az évek, és én csak nőttem, és nőttem. 15 éves koromra végre szerelembe estem, ment is a kapcsolat egy ideig, de sajnos a szakítás elérte a kapcsolatunkat. A suli wc-ben sírtam ki minden egyes bánatomat. Amikor hazaértem, kiderült az egyik rokonom börtönbe került, és még hogy ha ez nem lett volna elég az apukám cége csődbe ment. Legalább a hugommal törént valami jó megkapta azt a filmszerepet amire mindig is vágyott.

étvágy, só, bors, falatok, étterem, fájdalom, otthon, külföld, szerelem, csalódás,
2011. november 17. 19:25 #15
fannucc
fannucc
új tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 2
Azonosító: 160004
Tavaly nyáron külföldön nyaraltam, ahol szerelmes lettem egy irtó helyes srácba. Azt hittem ő is imád engem, de nagyot csalódtam, mikor egy este meglepetésből meglátogattam, épp egy csávóval volt elfoglalva az ágyában. Nem hittem a szememnek, és mivel én imádtam a srácot, próbáltam alkohollal elnyomni bánatom. Másnap rettentő fájdalmat éreztem a fejemben, mikor felébredtem a homokos tengerparton egy boxerben és egy idegen pólóban, amibe körülbelül háromszor belefértem. Kicsit megrémültem a látványtól, de gyorsan hazarohantam, hogy átöltözzek, mert a szüleim már az étteremben vártak rám. Nem volt semmi étvágyam, pedig össze-vissza sóztam, borsoztam az ételt, de így se ment le egy falat a torkomon. A szüleimnek nem mondtam semmit a tegnap estéről. Azóta is úgy gondolok arra a hétre, mint életem legidiótább nyaralására..

New York, házibuli, suliújság, partifotók, nagymama, hoki, rémálom, fagyi, szerelem, maffia.
2011. november 17. 20:58 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (fannucc @ 2011.11.17. 19:25)
Tavaly nyáron külföldön nyaraltam, ahol szerelmes lettem egy irtó helyes srácba. Azt hittem ő is imád engem, de nagyot csalódtam, mikor egy este meglepetésből meglátogattam, épp egy csávóval volt elfoglalva az ágyában. Nem hittem a szememnek, és mivel én imádtam a srácot, próbáltam alkohollal elnyomni bánatom. Másnap rettentő fájdalmat éreztem a fejemben, mikor felébredtem a homokos tengerparton egy boxerben és egy idegen pólóban, amibe körülbelül háromszor belefértem. Kicsit megrémültem a látványtól, de gyorsan hazarohantam, hogy átöltözzek, mert a szüleim már az étteremben vártak rám. Nem volt semmi étvágyam, pedig össze-vissza sóztam, borsoztam az ételt, de így se ment le egy falat a torkomon. A szüleimnek nem mondtam semmit a tegnap estéről. Azóta is úgy gondolok arra a hétre, mint életem legidiótább nyaralására..
New York, házibuli, suliújság, partifotók, nagymama, hoki, rémálom, fagyi, szerelem, maffia.

New York, ez jutott eszembe, amikor üldögéltem egy netkávézó kis asztalkájánál. Túl sok minden történt velem azóta, ám akkoriban amikor még semmi közöm sem volt a kémek életéhez. Hogy mégis mi lelt engem? Sosem tudtam megmagyarázni, de ez az egész akkor kezdődött, amikor eldöntöttem, hogy a CIA hadműveleti tisztjévé fogok avanzsálódni. A kiképzést követő öt éven belül több harctechnikát sajátítottam el és három különböző nyelvet tanultam meg. Maximalizmusomat és a profizmusomat követően végre először megkaptam az első melómat, és válhattam a kormány egyik hidegvérű gyilkosává. Alig lehettem húsz éves, amikor házibuliból házibuliba jártam, tizenhárom évesen nyaltam a fagyit a legjobb barátnőimmel, s közben a suliújságban megjelent partifotókon nevettünk, hogy milyen borzalmasan is néztük ki rajtuk. De mindez elmúlt, s akkor lobbant fel bennem a gyilkolás vágya, amikor az első akciómat követően az olasz maffia rám vetette magát, s ölte meg az egyetlen életben maradt rokonomat, a nagymamámat, aki sokszor vérszemet kapott azért, hogy láthasson egy Lakers hoki meccset. Imádtam őt, elvégre igazi, jófej szuper nagyi volt, aki elfogadta azt, hogy az unokája a kormány embere. Jóindulatából kifolyólag mindig azt akarta, hogy a szerelem megtaláljon, s a lehető legrosszabb időben akart összehozni egy-egy férjjelölttel. Már csak egy dolog maradt nekem, a bosszúállás. Azt akartam, hogy megbűnhődjön a tettes, és, hogy véget érjen végre ez a rémálom. Arra viszont rájöttem, hogy véget érni nem érhet véget. Ez egy ördögi kör. Élek vagy halok, de az olaszokon bosszút állok...

gyorsulási verseny, fegyver, barátság, árulás, autó, éjszaka, baleset, nyár, pénz, vezet
2 felhasználónak tetszik: fannucc, nicol bellox
2012. december 14. 20:53 #17
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Idézet (,2011.11.17. 20:58~2646098,~)
gyorsulási verseny, fegyver, barátság, árulás, autó, éjszaka, baleset, nyár, pénz, vezet

Egy nyári éjszaka épp vezettem a gyorsulási versenyen nyert autómat, amikor egyszer csak egy tűzoltó kocsira egy mentőre és rengeteg emberre lettem figyelmes. Hamar rájöttem, hogy egy baleset miatt van itt ez a sok ember..!
Kiszálltam, majd elkezdtem kérdezősködni, hogy mi történt. Egy idős néni elmondta, hogy egy fegyveres üldözés volt, majd az egyik autó feldőlt, és így történt a baleset. Gondoltam ez szörnyű,megköszöntem a tájékoztatást majd elmentem.
Másnap még a hírekben is erről volt szó, így pontosabb képet kaptam a sztoriról. Egy régi barátság kihűlt, mert az egyik cimbora a pénz miatt árulást követett el a barátja ellen, így kezdődött az egész hepaj...
Érdekes, gondoltam, hogy a pénz szaga ennyire megváltoztatja az embereket, hogy bármire képesek, csak azért, hogy meggazdagodjanak. Sosem szerettem a fösvény, pénzéhes embereket, de ezek után meg főleg..

Rock N Roll, Kisbaba, elmegyógyintézet, zászló, gesztenye, körömlakk, teve, fésű, szempilla,szerelem
1 felhasználónak tetszik: Törpemókus
2013. április 27. 12:28 #18
csajszikahh
csajszikahh

StátuszAz élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit veszel ki belőle...
Hozzászólás: 1899
Csatolások: 811
Azonosító: 136579
Idézet (nicol bellox @ 2012.12.14. 20:53)
Egy nyári éjszaka épp vezettem a gyorsulási versenyen nyert autómat, amikor egyszer csak egy tűzoltó kocsira egy mentőre és rengeteg emberre lettem figyelmes. Hamar rájöttem, hogy egy baleset miatt van itt ez a sok ember..! 
Kiszálltam, majd elkezdtem kérdezősködni, hogy mi történt. Egy idős néni elmondta, hogy egy fegyveres üldözés volt, majd az egyik autó feldőlt, és így történt a baleset. Gondoltam ez szörnyű,megköszöntem a tájékoztatást majd elmentem. 
Másnap még a hírekben is erről volt szó, így pontosabb képet kaptam a sztoriról. Egy régi barátság kihűlt, mert az egyik cimbora a pénz miatt árulást követett el a barátja ellen, így kezdődött az egész hepaj...
Érdekes, gondoltam, hogy a pénz szaga ennyire megváltoztatja az embereket, hogy bármire képesek, csak azért, hogy meggazdagodjanak. Sosem szerettem a fösvény, pénzéhes embereket, de ezek után meg főleg..
Rock N Roll, Kisbaba, elmegyógyintézet, zászló, gesztenye, körömlakk, teve, fésű, szempilla,szerelem

Egy éjszakán az elmegyógyintézetben az egyik ápoló éppen Rock N Rollt hallgatott, miközben előkereste a körömlakkjait.A lakkok helyett egy gesztenyeszínű fésű akadt a kezébe.Gondolta, hogy megfésülködik, kifesti a szempilláit, majd felhívja a férjét.Már éppen a telefonjáért nyúlt volna, amikor az egyik lakó üvöltözni kezdett a fájdalomtól.Minden dolgozó odarohant a nőhöz, akinek már nagyobb volt a hasa, mint egy teve púpja.Várandós volt, hármasikreket várt.Kiderült, hogy megindult a szülés.Az egyik dolgozó egy hatalmas zászlóval jelezte a többieknek, hogy hívják a mentőket, és a nő szerelmét.Nemsokára megérkeztek a mentők, és a nő párja is.A lakó egészséges kisbabáknak adott életet.

hörcsög,papagáj,ikerfiúk,iskola,idősek,pocak,lábszár,sípcsont,telefon,olló
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2013. július 16. 20:20 #19
- törölt felhasználó -    
Kedves Naplóm!
Ma egy állatkereskedésban jártam. Vettem egy cuki pocakos hörcsögöt. de ez nem minden.. Bevertem a sípcsontomat sad.gif és még egy papagáj is belecsípett a lábszáramba. Mikor... megláttam azokat az ikerfiúkat akik a iskola elllött is voltak. Anno 1 éve. idősek legalábbis idősebbek lettek. Épp egy ollóval vágtak valamit. ki tudja mit. elég furi fiúk. Aztán épp beszélgetni keztünk mikor megcsörent a telefon. Ell kellett mennem szóval elbúcsúsztunk.

sztár, fiatal, számítógép, kuka, festék, mozi, vidámság, szeretet, banán, játszótér
2013. július 19. 19:07 #20
csajszikahh
csajszikahh

StátuszAz élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit veszel ki belőle...
Hozzászólás: 1899
Csatolások: 811
Azonosító: 136579
Képzeld Tina!
A mai nap az osztálytársammal éppen a számítógép előtt ültünk, és azt böngésztük, hogy ki a legfiatalabb sztár, akit láthatunk a moziban a filmvásznon.Amikor rábukkantunk egy eléggé vicces hírességre vidámsággal telt be a szoba.Mindketten nevettünk.Ezután az osztálytársam kinyomtatott egy képet róla, de én festékkel "kisminkeltem", majd a kukába dobtam.Ezután lementünk a játszótérre.Banánt is vittünk magunkkal, és miközben elfogyasztottuk beszélgettünk.A legjobb témának a szeretet szó jelentését tartottuk.Az oszt.társamnak nemsokára haza kellett mennie, ezért elköszöntünk egymástól.

virág, vérvétel, ablak, narancs, gyümölcstorta, kalap, barack, laptop, kutya, macska
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!