Kékre festette tincseit Kate Bosworth
2011. augusztus 06. 01:40
Szerintem nem szép. Mármint totál értelmetlen volt, hogy csak a hajvégeit festette be, azt is ennyire élettelen kékkel. Nem úgy néz ki, mintha profi fodrászok műve lenne.
2011. augusztus 06. 09:56
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Úh, hát ez borzalmasan ocsmány, már bocsánat, de ha neki tetszik, akkor oké...
2011. augusztus 06. 11:53
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
but the weird thing he
2011. augusztus 06. 12:30
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem egyszerűen csak színeztette, így három mosás után lekopik. Látszik az arcán, hogy poénnak szánta. Jót mulat, hogy ilyen külsővel lefotózzák. A stresszt meg cigivel dolgozza fel, hisz erős dohányos. Ja, és továbbra se fog normálisan étkezni. xd
2011. augusztus 06. 14:09
Talán ha sötétkék lenne akkor tetszene is,de fura ez a világoskék.
2011. augusztus 06. 14:19
milyez mán a sztároknál?????szivárványt láttak???
2011. augusztus 06. 14:26
Vele együtt már 3 sztár festette be a haját valami extrémre 1 héten belül....és még ott a vasárnap
2011. augusztus 06. 14:38
Jessie J.cikknél én már kérdeztem magamban,meg kis írtam,hogy most minden sztár extravagáns színűre fogja befesteni a haját? erre itt van Ő is,már a harmadik,mondjuk Kate nem a teljes haját festette be,de akkor is...-.-
meg így szerintem elég ronda,vagy festette volna be az egészet kékre,vagy nem csinált volna vele semmit -.-
meg így szerintem elég ronda,vagy festette volna be az egészet kékre,vagy nem csinált volna vele semmit -.-
2011. augusztus 06. 15:16
|
|
SummerButterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 157566 offline
|
ezmegmiez?!
hajfestő szezon van? xD
hajfestő szezon van? xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: