Stella Hudgens készen áll a nagy áttörésre
2011. augusztus 05. 18:54
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Sosem bírtam a csajt.Olyan unszimpi :S sak a nővérét utánozza. de sosem lesz olyan sikeres mint vanessa. Meg nemis olyan szép...
2011. augusztus 05. 18:59
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Sosem bírtam a csajt.Olyan unszimpi :S sak a nővérét utánozza. de sosem lesz olyan sikeres mint vanessa. Meg nemis olyan szép...
Ebben teljesen egyetértünk.
Bár én Vanessa a "megtestesült tökélyt" is utálom. De egyébként olyan nem létezik, hogy "unszimpatikus"...sokan nem tudják
, helyesen antipatikus.
Ebben teljesen egyetértünk.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. augusztus 05. 19:01
nekem fura hogy a nővérén akar hírnevet szerezni :S
2011. augusztus 05. 19:01
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én bírom Stellát. Remélem összejön neki a színészi karrier.
Olyan szép mint Vani.
2011. augusztus 05. 19:06
Szerintem ő nem lesz olyan sikeres mint a testvére,de lehet hogy lesznek jó filmjei!!Szurkolok neki..
2011. augusztus 05. 19:37
|
|
kaulitzcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 154371 offline
|
nagyon hasonlit Vanessára am sok sikert neki sok sikert neki!
2011. augusztus 05. 20:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
De jó, csak annyi a gond, hogy az igazi színészet nem úgy működik, hogy még alig vagy szobatiszta, aztán minden tehetség, képzettség, ambíció nélkül kijelented, hogy olyan akarsz lenni, mint a -szintén tehetségtelen- nővérkéd, és akkor mindenki ott áll készen, hogy betörj a filmiparba. Vannak, akik hihetetlen tehetséggel rendelkeznek, de nincsenek híres rokonaik/ismerőseik, szegény helyre születtek, kilátástalan helyzettel. Akárhogyis harcolnak érte, és bármit megadnának érte, nem sikerül nekik. ÚGY, hogy TÉNYLEG tehetségesek. Ő meg minden nélkül kijelenti, és akkor essen hasra tőle az egész világ? Hát nem. Még ha valami igazán tehetséges ember rokona lenne, és lehetne azt hinni, hogy hátha örökölt valamit a tehetségéből, vagy valami, de itt nem ez a helyzet, korántsem. Felháborító.
Azért azt megnézném, hogy hány kis pisis lesz, aki tényleg komolyan tudja venni ezt a kislányt. Sajnos lesz olyan, úgy érzem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.