Stella Hudgens készen áll a nagy áttörésre
2011. augusztus 05. 18:00
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
sok sikert neki, am nagyon szép ez a lány!!
2011. augusztus 05. 18:00
Remek. Plusz egy.
Nem fiatal még kicsit a színészkedéshez? 1995-ben született és 7 éves kora óta tanul színészkedni, nem kellene most még, tekintettel arra, hogy a híres rokona miatt úgy is elég hamar betuszkolják egy nagyköltségvetésű amerikai filmbe
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. augusztus 05. 18:02
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hátt...Sok sikert hozáá..
2011. augusztus 05. 18:03
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Evie ezen és is szakadtam 
Amúgy ő azért lesz sikeres,mert ott van a Nessi,akinek a nevét szinte mindenki ismeri.Így könnyű lesz.
House Of Wax reméljük ő azért okosabb lesz (bár kételkedek
),csak jöjjön egy olyan cikk,amibe valami ilyesmit nyilatkozik: >>Ne hasonlítsatok a nővéremhez! << bár ilyen nem nagyon lesz.Mindenki a nővére nyomdokaiba akar majd lépni...
Hozzáteszem,ő legalább "lapul",és nem nagyképű,mint Noah Cyrus(hamár írtam a nővérek nyomdokait
).Mert ő aztán...jó mondjuk fiatalabb,mint Stella de naa
Remélem levágtátok a lényeget
Amúgy ő azért lesz sikeres,mert ott van a Nessi,akinek a nevét szinte mindenki ismeri.Így könnyű lesz.
House Of Wax reméljük ő azért okosabb lesz (bár kételkedek
Hozzáteszem,ő legalább "lapul",és nem nagyképű,mint Noah Cyrus(hamár írtam a nővérek nyomdokait
House Of Wax
2011. augusztus 05. 18:04
az nagy gáz ha én nem ismerem ezt a csajt? jó, annyit tudtam hogy Vanessának van egy kishuga, de ennyi
hát ha Disney filmekbe akar szerepelni akkor sikerülni fog neki, de csak mert Hudgens
a pucér képekről meg csak annyit, nem hinném hogy mindenbe olyan akar lenni mint a tesója
végülis, tanulhat a tesoja hibáiból
de ha mégse tanulna, akkor se lenne nagyszám, minden sztár csinál magáról képeket
csak az nem lenne mind1 hogy ez a kiscsaj, aki mégcsak 16, csinálna, mert kiskoru még, és nemkell szexképeket gyártania magárol, mint a szintén akkor még kiskoru Vanessának
ha jol emlékszem 19 vagy 18 volt mikor előkerültek rola azok a "gyönyörüségek"
hát ha Disney filmekbe akar szerepelni akkor sikerülni fog neki, de csak mert Hudgens
2011. augusztus 05. 18:05
szerintem nem tehetséges ez a csaj... ő ki? egy sztár huga és akkor, nem kell mindenkiből sztárt csinálni... nah de sok szerencsét...
2011. augusztus 05. 18:05
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
sok sikert hozzá,
de nem akarok ünnep rontó lenni de attól, hogy Vanessanak sikerült neki még nembiztos, hogy fog...
habár egy filmbe biztos be tuszkolják majd mert, hogy a nővére híres. -.-"
habár egy filmbe biztos be tuszkolják majd mert, hogy a nővére híres. -.-"
2011. augusztus 05. 18:06
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Gondolom, h ő is sikeres és gazdag valamint divatos akar lenni, ha van tehetsége, akkor Nessán keresztül hamar felfedezik, de így látatlanból nem tudok mondani semmit...:$
2011. augusztus 05. 18:22
én is kirámolnám a nővérem szekrényét ha az Vanessa lenne, az tuti. imádnivaló ruhái vannak
2011. augusztus 05. 18:35
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Oh. de örülök.
Még egy tehetségtelen, akinek a popója alá van téve a hírnév... Szuper. Így nekem is könnyű lenne, ha lenne egy "édi-bédi" kis nővérkém, aki mindenhová benyalna.
House Of Wax
2011. augusztus 05. 18:44
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.05. 17:33)
Csinálja azt ami a nővére
Pakoljon fel magáról meztelen képeket , aztán játssza el hogy jó kislány , utána tegye meg még egyszer ugyan ezt , aztán keressen magának egy híres és jóképű színészt akit dobni fog egy másik fiatalabb színészért ja és után szívjon füves cigit és után játssza egy kicsit magát a paparazziknak és meg is lesz
Sok sikert , szép példaképet választott
Szerk.: Tehetség nem fog kellene mert az édes, "makulátlan" nővérkéje úgyis benyomja majd valahova aztán kész
Sok sikert , szép példaképet választott
Szerk.: Tehetség nem fog kellene mert az édes, "makulátlan" nővérkéje úgyis benyomja majd valahova aztán kész
teljesen egyetértek
House Of Wax
2011. augusztus 05. 18:47
kivancsian varom az attorest! szimpi lany, remelem, hogy nem fog Vanessa arnyekaban maradni!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.