Vanessa Hudgens testvére, Stella, nővére nyomdokaiba szeretne lépni, és minden álma, hogy színésznő legyen. Most a Teen Vogue-nak mesélt életéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stella Hudgens készen áll a nagy áttörésre
2011. augusztus 05. 17:28
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
nem kéne... :S
2011. augusztus 05. 17:31
Ezt is abba kellett hagynom, azt is abba kellett hagynom.
Érdekes én még egy filmbe/sorozatba nem láttam...
2011. augusztus 05. 17:31
Ha tehetséges,akkor meg lesz a helye 
Én drukkolok!
Én drukkolok!
2011. augusztus 05. 17:33
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Csinálja azt ami a nővére
Pakoljon fel magáról meztelen képeket , aztán játssza el hogy jó kislány , utána tegye meg még egyszer ugyan ezt , aztán keressen magának egy híres és jóképű színészt akit dobni fog egy másik fiatalabb színészért ja és után szívjon füves cigit és után játssza egy kicsit magát a paparazziknak és meg is lesz
Sok sikert , szép példaképet választott
Szerk.: Tehetség nem fog kellene mert az édes, "makulátlan" nővérkéje úgyis benyomja majd valahova aztán kész
Sok sikert , szép példaképet választott
Szerk.: Tehetség nem fog kellene mert az édes, "makulátlan" nővérkéje úgyis benyomja majd valahova aztán kész
2011. augusztus 05. 17:36
House Of Wax teljesen egyetértek veled!
2011. augusztus 05. 17:46
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
House Of Wax:egyet értek! XD
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. augusztus 05. 17:52
he?
mindegy,de azt kérném tőle,hogy ne kezdjen el énekelni,mint a többi hasonló kis tinip*csa
mindegy,de azt kérném tőle,hogy ne kezdjen el énekelni,mint a többi hasonló kis tinip*csa
2011. augusztus 05. 17:53
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Tudjátok, most még ez sem tudja elrontani a kedvemet, mivel Strokes megy az NME Radion
2011. augusztus 05. 17:55
sok sikert
az öltözködésről meg csak annyit, hogy gondoltam is valami ilyesmit mivel eléggé hasonló stílusúak mindketten
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.