Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast
2011. augusztus 05. 12:38
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nagyon sajnálom Demi,de remélem hamarosan megtalálja az igazit!
2011. augusztus 05. 12:46
Én nem hibáztattam Joe-t.
Hiszen Demi is mondta hogy mellette állt.
Hiszen Demi is mondta hogy mellette állt.
2011. augusztus 05. 12:48
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Sajnálom azért Demit. De remélem hamarosan mr egy igazi srác oldalán látjuk majd nagyon de nagyon boldogan
2011. augusztus 05. 12:53
Mint tudjátok augusztus 20. -án lesz Demi 19. születésnapja. Erre az alkalomra szeretnénk neki készíteni egy különleges videót, amit elfogunk küldni Demz anyukájának, Dianna -nak, amit Dianna tuti RT -zni fog, és így nagy az esélyünk arra hogy Demi látni fogja a videót. Ezért ha szeretnél szerepelni a videóban, akkor készíts magadról egy képet, kezedben egy papírral amire rá van írva hogy "Happy Birthday Demi." A képet a szandiii_1992@freemail.hu email címre küldjétek
A videóhoz az oldal egyik kedves látogatója (Andrew Lang) írni fog egy dalt a Skyscraper alapjára, ez lesz feliratozva a videó alatt, és a rajongók képei mellett lesznek Demzről gyerekkori képek, koncertes pillanatok stb, és természetesen a #HungaryWantsDemi trend is benne lesz a videóban.
Remélem minél többen küldötök képeket hogy Demi láthassa hogy sokan szeretjük Őt itthon is 
A képek beküldésének határideje: augusztus 8.
Köszönettel: Demi Lovato Magyarország /facebook oldal/
A képek beküldésének határideje: augusztus 8.
Köszönettel: Demi Lovato Magyarország /facebook oldal/
2011. augusztus 05. 12:56
Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot.
2011. augusztus 05. 13:07
Idézet (itsmedemz @ 2011.08.05. 12:56)
Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot.
az azért nem igaz hogy Selena Demi felé sem nézett .. pár hete mondta Demi egy videó interjúban hogy Selena volt az első aki felhívta ammikor bekerült a kezelő központban, ráadásul Selena zokogott a telefonban..
Demi: "Selena és én már jó rég óta nem beszéltünk egymással. Voltak gondjaink amiket meg kellett oldanunk. De azon a napon amikor bekerültem a klinikára, felhívott és zokogott a telefonban. Megkérdezte, hogy: 'Jól vagy? Folyamatosan sírok. Rendesen bánnak veled?' és aztán én is elkezdtem sírni, és válaszoltam, hogy 'Igen, jól vagyok.'" meglátogatni meg jó hogy nem tudta, mert a családján kívül más nem mehetett be hozzá ..
2011. augusztus 05. 13:16
sztem azért Joe is közrejátszott benne, mert Demin látszott hogy tényleg nagyon szerette/szereti...Joe meg csak úgy kidobta és rögtön utána már mással kavart..-.-" nah m1, csak ő tudja a teljes igazságot...LoveDemi♥
2011. augusztus 05. 13:21
Aranyos volt Demitől, hogy nem hibáztatta, igaz ő nem állította, de biztos vagyok benne hogy a Joe szakítás elősegítette Demi összeomlását. De mind1 szerintem felejtsuk el a multat, az a legfontosabb h Demi jól van
2011. augusztus 05. 13:25
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nagyon sajnálom Demit. De Joe ugyan olyan hibás maradt.
2011. augusztus 05. 13:48
az rendes dolog tőle,hogy nem hibáztatja, hogy Joet (még ha mondjuk egy kicsit,Ő is közrejátszik a dologban)és remélem,hamarosan talál,egy olyan fiút, aki mellett boldog lesz
2011. augusztus 05. 13:53
Szerintem Joe nagyon is hibás a dologban. Ha nem szakítanak, akkor Demi nem került volna olyan mélypontra.
2011. augusztus 05. 13:55
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
itsmedemz
Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot. egyetértek
Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot. egyetértek
2011. augusztus 05. 14:10
Nagyon sajnálom Demit, de egyszer ahogy mondta DisneyFans is majd megtalálja az igazit!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: