Starity

Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 05. 12:10 #61
Magyka
Magyka
visszatérő vendég

StátuszVégree Nyár van emberek.! :D <3<3 AZt se tudom mien nap van...xD LOVE SUMMER <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 105
Csatolások: 0
Azonosító: 153777
Szegény Demi!sad.gif Nagyon sajnáltam de örülök annak hogy vissza tért!!biggrin.gif
2011. augusztus 05. 12:28 #62
Mikayla
Mikayla

StátuszKicsit újult a profilom ♥
Hozzászólás: 584
Csatolások: 20
Azonosító: 134530
szegény Demi
2011. augusztus 05. 12:38 #63
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Nagyon sajnálom Demi,de remélem hamarosan megtalálja az igazit! heart.gif
2011. augusztus 05. 12:46 #64
- törölt felhasználó -    
Én nem hibáztattam Joe-t.
Hiszen Demi is mondta hogy mellette állt.
2011. augusztus 05. 12:48 #65
Bonnie_Wright
Bonnie_Wright
visszatérő vendég

StátuszYou are the only thing in this screwed up world that's right! ♥
Hozzászólás: 208
Csatolások: 318
Azonosító: 119035
Sajnálom azért Demit. De remélem hamarosan mr egy igazi srác oldalán látjuk majd nagyon de nagyon boldogan
2011. augusztus 05. 12:53 #66
- törölt felhasználó -    
Mint tudjátok augusztus 20. -án lesz Demi 19. születésnapja. Erre az alkalomra szeretnénk neki készíteni egy különleges videót, amit elfogunk küldni Demz anyukájának, Dianna -nak, amit Dianna tuti RT -zni fog, és így nagy az esélyünk arra hogy Demi látni fogja a videót. Ezért ha szeretnél szerepelni a videóban, akkor készíts magadról egy képet, kezedben egy papírral amire rá van írva hogy "Happy Birthday Demi." A képet a szandiii_1992@freemail.hu email címre küldjétek smileeee.gif A videóhoz az oldal egyik kedves látogatója (Andrew Lang) írni fog egy dalt a Skyscraper alapjára, ez lesz feliratozva a videó alatt, és a rajongók képei mellett lesznek Demzről gyerekkori képek, koncertes pillanatok stb, és természetesen a #HungaryWantsDemi trend is benne lesz a videóban. smileeee.gif Remélem minél többen küldötök képeket hogy Demi láthassa hogy sokan szeretjük Őt itthon is smileeee.gif

A képek beküldésének határideje: augusztus 8.

Köszönettel: Demi Lovato Magyarország /facebook oldal/
2 felhasználónak tetszik: itsmedemz, Trinda
2011. augusztus 05. 12:56 #67
- törölt felhasználó -    
Szegény
2011. augusztus 05. 12:56 #68
- törölt felhasználó -    
Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot.
2011. augusztus 05. 13:01 #69
Annus xD
Annus xD
visszatérő vendég

StátuszI'm proud to be a Lovatic :D <3
Hozzászólás: 454
Azonosító: 140641
Demi olyn őszinte ezt imádooom biggrin.gif
2011. augusztus 05. 13:07 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsmedemz @ 2011.08.05. 12:56)
Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot.

az azért nem igaz hogy Selena Demi felé sem nézett .. pár hete mondta Demi egy videó interjúban hogy Selena volt az első aki felhívta ammikor bekerült a kezelő központban, ráadásul Selena zokogott a telefonban..
Demi: "Selena és én már jó rég óta nem beszéltünk egymással. Voltak gondjaink amiket meg kellett oldanunk. De azon a napon amikor bekerültem a klinikára, felhívott és zokogott a telefonban. Megkérdezte, hogy: 'Jól vagy? Folyamatosan sírok. Rendesen bánnak veled?' és aztán én is elkezdtem sírni, és válaszoltam, hogy 'Igen, jól vagyok.'" meglátogatni meg jó hogy nem tudta, mert a családján kívül más nem mehetett be hozzá ..
2011. augusztus 05. 13:12 #71
Esztii77.
Esztii77.
Hozzászólás: 564
Azonosító: 146607
hmm szegény. o_O'
2011. augusztus 05. 13:16 #72
- törölt felhasználó -    
sztem azért Joe is közrejátszott benne, mert Demin látszott hogy tényleg nagyon szerette/szereti...Joe meg csak úgy kidobta és rögtön utána már mással kavart..-.-" nah m1, csak ő tudja a teljes igazságot...LoveDemi♥
2011. augusztus 05. 13:17 #73
Okami
Okami
visszatérő vendég
Hozzászólás: 189
Csatolások: 90
Azonosító: 284
Ez szép volt Demitől, de ettől Joe-t még nem látom rendesebbnek.
2011. augusztus 05. 13:21 #74
- törölt felhasználó -    
Aranyos volt Demitől, hogy nem hibáztatta, igaz ő nem állította, de biztos vagyok benne hogy a Joe szakítás elősegítette Demi összeomlását. De mind1 szerintem felejtsuk el a multat, az a legfontosabb h Demi jól van smileeee.gif
2011. augusztus 05. 13:25 #75
cukorbogyo
cukorbogyo
vampire heart

Státuszamikor nem tudod mit érzel ✓
Hozzászólás: 7692
Csatolások: 953
Azonosító: 143757
Nagyon sajnálom Demit. De Joe ugyan olyan hibás maradt.
2011. augusztus 05. 13:48 #76
- törölt felhasználó -    
az rendes dolog tőle,hogy nem hibáztatja, hogy Joet (még ha mondjuk egy kicsit,Ő is közrejátszik a dologban)és remélem,hamarosan talál,egy olyan fiút, aki mellett boldog lesz smileeee.gif
2011. augusztus 05. 13:50 #77
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
lalol29 egyetértek.
2011. augusztus 05. 13:53 #78
- törölt felhasználó -    
Szerintem Joe nagyon is hibás a dologban. Ha nem szakítanak, akkor Demi nem került volna olyan mélypontra.
2011. augusztus 05. 13:55 #79
Melindalol
Melindalol

StátuszSzép volt fiúk ha már nem mehettünk aranyért akkor elhoztuk a bront.
Hozzászólás: 825
Azonosító: 152743
itsmedemz

Sosem szívleltem egyik Jonas gyereket sem, de Demi összeomlásáért nem (csak) Joe felelős. A hirtelen jött siker, az, hogy minden mozdulatát figyelték biztosan nem lehetett kellemes. Én ugyan nem vagyok jártas a hírességek magánéletében, de bizony engem is idegesítenek, ha paparazzók járkálnának körülöttem. A hirtelen jött siker pedig bárkit képes lerombolni, gondoljunk bele, 2008-ban a Camp Rock forgatásakor Demi mindössze 16-17 éves volt, tehát még tininek számított. Emellett az önbizalma sem volt a helyén, csúnyának látta magát. Az pedig betette neki a kaput, hogy kövérnek titulálták többen is (erről egyébként nyilatkozott a 20/20 című műsorban is). Nem akarok vádaskodni, de biztosan nehéz lehetett az is, hogy a barátai elpártoltak mellőle, Selena nem foglalkozott vele, Miley egy ideig kiált mellette, de aztán Ő is új barátok után nézett. Egy szó, mint száz: Demi összeomlásához rengeteg dolog hozzájárult, és biztos, hogy Joe-nak is nagy szerepe volt benne, de én nem hibáztatnám Őt ezért. Bár nekem is elegem volt abból, hogy játszott Demivel, kétszer is összetörte a szívét, de Demi összeomlása nem csak neki volt köszönhető. És gondoljunk bele, Joe volt az, aki ezek után is mellette állt, az egykori legjobb barátnője, miss Selena pedig a Lovato lány felé sem nézett. Joe jót is tett és rosszat is. Hiába, ha nem jártak volna, előbb-utóbb Demi biztosan összeomlik, hiszen más problémái is voltak Joe-n kívül. És ezzel nem akarom Joe-t védeni, csak Demi szemszögéből próbáltam elemezni a dolgot. egyetértek
2011. augusztus 05. 14:10 #80
- törölt felhasználó -    
Nagyon sajnálom Demit, de egyszer ahogy mondta DisneyFans is majd megtalálja az igazit! smileeee.gif heart.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok