Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast
2011. augusztus 05. 10:04
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
Talán tényleg mindenkinek el kell hinnie, hogy ez az igazság, mert nem akarhatjuk Demi valós küzdelmeit egy kicsinyes fiúproblémára visszavezetni.
Igen!Végre valaki rájött az egésznek a lényegére...ha Demi eldönt valamit, akkor ne ti akarjátok már megszabni, hogy ki a hibás...mert 1 év után derülnek ki a dolgok...ebből látszik, hogy semmit sem tudtatok eddig sem az egészről.
Igen!Végre valaki rájött az egésznek a lényegére...ha Demi eldönt valamit, akkor ne ti akarjátok már megszabni, hogy ki a hibás...mert 1 év után derülnek ki a dolgok...ebből látszik, hogy semmit sem tudtatok eddig sem az egészről.
2011. augusztus 05. 10:13
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
annyira szép ezen a képen is 
remélem most már minden ok
remélem most már minden ok
2011. augusztus 05. 10:40
Nagyon örülök hogy Demi meggyógyult
Én személy szerint sosem tartottam Joet-t hibásnak .Hiszen mi rengeteg dologról nem is tudunk ami Demivel és Joeval történt
2011. augusztus 05. 10:45
én nagyon szeretem és nagyon sok rossz történt vele ugyhogy én örülök hogy már jobban van
2011. augusztus 05. 10:46
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Egyetértek Thora_90...De most már jó,hogy felépült.
2011. augusztus 05. 10:51
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
"Talán tényleg mindenkinek el kell hinnie, hogy ez az igazság, mert nem akarhatjuk Demi valós küzdelmeit egy kicsinyes fiúproblémára visszavezetni."
nincs is más hozzáfűznivalóm.
nincs is más hozzáfűznivalóm.
2011. augusztus 05. 11:02
Ha Joe tényleg szerelmet érzett volna Demi iránt akkor nem randizgat mással,a szakításra rá 3 nappal.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: