Demi Lovato az Elle-nek adott interjújában elárulta, hogy nem Joe Jonas volt az oka érzelmi összeomlásának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast
2011. augusztus 05. 08:33
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Azert ha nem is ez volt a fook, Joe akkor is hibas marad ... En, bar nem vagyok hiresseg, nem lettem volna kepes ezt megtenni ... Neki sem lett volna semmi baja, ha kicsivel kesobb folytatja a randizast, ha ismerte Demi erzeseit...
2011. augusztus 05. 08:35
Már nem azért, de ha Joe valóban tekintettel lett volna Demivel, nem a csajszi szeme láttára enyelgett volna Ashleyvel.
Örülök, h felismerte a saját problémáját, és időben kért segítséget!
Örülök, h felismerte a saját problémáját, és időben kért segítséget!
2011. augusztus 05. 08:41
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Sajnálom Demit
2011. augusztus 05. 08:53
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
a sajnálo egy nagyon negatív szó
inkább örülök hogy jól van és nem már minden rossz dolgon túl van
2011. augusztus 05. 09:17
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Örülök,hogy Deminek sikerült túljutnia a nehézségeken
2011. augusztus 05. 09:20
|
|
kamidemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 147482 offline
|
sajnálom <3
2011. augusztus 05. 09:38
Sajnálom Demit, de örülök, hogy sikerült túltennie magát a történteken.
2011. augusztus 05. 09:42
Orulok hogy Demi tulepet es hogy jol van
Stay strong:)
2011. augusztus 05. 09:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem kötetekdni akarok,de szerintem az a jónás nem érdemli meg,hogy demi így beszéljen róla.szerintem némi köze azért igenis volt hozzá,ha nem is teljesen az ő hibája volt,hogy demi kezelésre szorult.nem tartom sokra a dizniseket,de deminek minden tiszteletem(főleg,hogy már ő is kilépett).erős lány,ő az,akit tényleg őszintének tartok,nem pedig az üres reklámszöveget nyomja le minden egyes alkalommal.örülök,hogy túltette magát a dolgokon,csak azt sajnáltam nagyon,hogy a diznire pazarolta a tehetségét,mert neki igenis van.élőben tud énekelni,rákerestem pár felvételre és tényleg lenyűgözött vele.
a cikkhez visszatérve joe-t akkoris hibásnak tartom,mert egyáltalán nem szép dolog,hogy azonnal kavarni kezdett ashley-vel.
a cikkhez visszatérve joe-t akkoris hibásnak tartom,mert egyáltalán nem szép dolog,hogy azonnal kavarni kezdett ashley-vel.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: