Demi Lovato az Elle-nek adott interjújában elárulta, hogy nem Joe Jonas volt az oka érzelmi összeomlásának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast
2011. augusztus 05. 08:33
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Azert ha nem is ez volt a fook, Joe akkor is hibas marad ... En, bar nem vagyok hiresseg, nem lettem volna kepes ezt megtenni ... Neki sem lett volna semmi baja, ha kicsivel kesobb folytatja a randizast, ha ismerte Demi erzeseit...
2011. augusztus 05. 08:35
Már nem azért, de ha Joe valóban tekintettel lett volna Demivel, nem a csajszi szeme láttára enyelgett volna Ashleyvel.
Örülök, h felismerte a saját problémáját, és időben kért segítséget!
Örülök, h felismerte a saját problémáját, és időben kért segítséget!
2011. augusztus 05. 08:41
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Sajnálom Demit
2011. augusztus 05. 08:53
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
a sajnálo egy nagyon negatív szó
inkább örülök hogy jól van és nem már minden rossz dolgon túl van
2011. augusztus 05. 09:17
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Örülök,hogy Deminek sikerült túljutnia a nehézségeken
2011. augusztus 05. 09:20
|
|
kamidemifanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 147482 offline
|
sajnálom <3
2011. augusztus 05. 09:38
Sajnálom Demit, de örülök, hogy sikerült túltennie magát a történteken.
2011. augusztus 05. 09:42
Orulok hogy Demi tulepet es hogy jol van
Stay strong:)
2011. augusztus 05. 09:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem kötetekdni akarok,de szerintem az a jónás nem érdemli meg,hogy demi így beszéljen róla.szerintem némi köze azért igenis volt hozzá,ha nem is teljesen az ő hibája volt,hogy demi kezelésre szorult.nem tartom sokra a dizniseket,de deminek minden tiszteletem(főleg,hogy már ő is kilépett).erős lány,ő az,akit tényleg őszintének tartok,nem pedig az üres reklámszöveget nyomja le minden egyes alkalommal.örülök,hogy túltette magát a dolgokon,csak azt sajnáltam nagyon,hogy a diznire pazarolta a tehetségét,mert neki igenis van.élőben tud énekelni,rákerestem pár felvételre és tényleg lenyűgözött vele.
a cikkhez visszatérve joe-t akkoris hibásnak tartom,mert egyáltalán nem szép dolog,hogy azonnal kavarni kezdett ashley-vel.
a cikkhez visszatérve joe-t akkoris hibásnak tartom,mert egyáltalán nem szép dolog,hogy azonnal kavarni kezdett ashley-vel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: